Tedenski Lunin horoskop za obdobje 15.6.-21.6.20

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju ovna. Z lahkoto lahko naredite prvi korak v nekaj novega, postavite se zase, povejte, kar vam leži na duši ampak na iskren način, saj vas ta luna lahko naredi nestrpne. Urediti boste želeli tudi svoje misli in situacije, vendar bolj na poslovno finančnem področju.

Ljubezni ta čas ne bo najbolj naklonjen, saj bo več hladnosti v medsebojnih odnosih povzročilo zmedo.

V torek ob 11.35 uri se luna pomakne v znamenje bika. Brez večjih težav se boste zbrali, ter se poglobili v svoje notranje občutke, najraje v domačem okolju in tam, kjer vas dobro poznajo. Zemeljska energija bo okrepila realne odločitve in stabilizirala nihanje počutja.

blankV sredo prihaja zaradi konjunkcije med Luno in Uranom nenavadna energija in želja po tem, da počnete nekaj nevsakdanjega.

Iskali boste nove načine, brskali boste po spletu in skušali inovativno poiskati nekaj, kar bi lahko popestrilo vaš dan. Na področju ljubezni vam bo všeč vse kar je nenavadno in obarvano s pridihom drugačnosti.

V četrtek pozno zvečer prehaja luna v znamenje dvojčkov.

Pojavljali se bosta raztresenost in radovednost, zato pozabite na osredotočene pogovore. Vaš razum naj bo polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem. Pazite le, da ne boste v naglici spregledali kakšnega pomembnega ključa.  Prijale vam bodo pohvale, sami pa boste večkrat zaradi notranjega nezadovoljstva kritizirali. Nikar se ne poglabljajte v stare vzorce in zamere, saj boste vse skupaj s tem samo še poslabšali. Raje si privoščite dan zase. Razigrana energija vas bo tudi v soboto vabila v svoj tempo in ležernosti tokrat ne boste dovolili, da vas potegne vase. Pričakovali boste hitre rešitve, dobite pa lahko površen odgovor.

V nedeljo ob 8.02 uri luna pride v raka, zato boste vedno bolj občutljivi in zaprti vase.

Pričakujete lahko nekaj napetosti in dvomov, še posebej v tistih medsebojnih odnosih, ki že nekaj časa niso urejeni. Vse česar se boste lotili, boste opravili s pridihom natančnosti. Glasna družba vam ne bo najbolj po godu, raje boste iskali kotičke samote, v katerih boste prisluhnili sebi. Sončev mrk, bo načel tančico vaše notranjosti. Veliko boste razmišljali o stvareh, ki vas bremenijo v podzavesti, težko se boste osredotočali na bistvo in nekaj težav, oziroma zapletov bo povezanih tudi s čustvenim področjem.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: KAKO DOSEČI IN UJETI SREČO?