Tedenski Lunin horoskop za obdobje 1.6.-7.6.20

V ponedeljek vas bo luna v tehtnici popeljala v prijetno počutje. Nežna energija bo tista, s katero boste lahko prodirali naprej. Zaustavili se boste pri lepotnih podvigih in tam, kjer boste čutili, da ste resnično sprejeti in ljubljeni. Veliko stvari boste reševali umirjeno in predvsem premišljeno. Diplomacija bo tista, ki vas vodi k lepšim pogovorom, povezanim s čustvi. Kozmetične storitve bodo vaša prijetna zaposlitev.

V torek boste skozi dan nežni in znali boste predvsem prisluhniti.

Ugoden čas za kakršnekoli začetke, še posebej sodelovanja in izražanje na področju mode in lepote. Ljubezenski zapleti se bodo razpršili, saj boste vse kar se bo dogajalo zaznavali bolj sproščeno. Ob 18.06 uri se luna zavihti v znamenje škorpijona. Prikopali se boste do pravih odgovorov, vse kar se bo dogajalo bo vaš izziv, nabit s čustvenimi vibracijami.

Odnosi bodo obarvani s strastjo in prijetnimi nagajivimi mislimi, ki jih bo težko nadzorovati ter ohraniti zase.

blankV sredo, ko bo luna v škorpijonu, boste srečali več prijateljev kot običajno in kramljanja se lahko zavlečejo, seveda v prijetni smeri, celo tako, da pozabite na kakšno obveznost. Zanimalo vas bo predvsem dogajanje za vrati spalnice. Notranja podzavest lahko začne siliti na plano.

V četrtek ob 19.17 uri prihajajo razbremenitve, saj se luna seli v znamenje strelca.

S pogumnim pristopom in neustavljivo entuziastično energijo boste želi sadove svojega preteklega dela. Tudi če boste v določenih trenutkih površni, si lahko obetate dobre rezultate, komplimente in celo kakšno manjšo nagradico. Tokrat vam bo dišala pekoča hrana, užijte pa tudi več tekočine. Nikar pa ne bodite preveč zaletavi, da se ne boste napačno odločili.

Petek bo malce bolj obremenilen dan, saj se vas bo dotaknil vpliv Luninega mrka.

Prihaja nekaj zmedenosti, zato se ne podajajte v težje odločitve, saj prinašajo slabo voljo. Stabilen korak bo tisti, ki vas vodi k počasnemu napredku. Vztrajnost ne bo tako intenzivna, zato se boste ves dan borili sami s sabo in s svojimi čustvi. V kolikor ste nezadovoljni, ne delajte večjih premikov, ampak počakajte.

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2020

V soboto čez dan boste zadovoljni.

Pozno zvečer pa preide luna v znamenje kozoroga in z njo prihaja bolj zadržan čas, obarvan z delom in raznimi finančnimi načrti, ki se bodo prepletali v mislih. Za sprostitev in ljubezen se boste morali motivirati, v nasprotnem primeru bodo odnosi nekoliko bolj zadržani. Tudi v nedeljo ne boste najbolj razigrani, ampak bolj resni in zadržani.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi Mesečni horoskop JUNIJ 2020