Tedenski horoskop napoveduje kreativen pristop

V teden se boste podali polni raznih pričakovanj. V ponedeljek se Merkur zavihti v znamenje strelca, kar pomeni da se poslovne in finančne zadeve ne bodo več komplicirale, ampak bo vse skupaj potekalo bolj sproščeno. Zamisli bodo povezane s kreativnim delovanjem in tokrat se vam lahko utrne kakšna res neverjetna misel. Malce boste površni in nemirni, vendar vas bo optimistična energija Sonca v znamenju strelca popeljala do tega, da se s težavami ne boste preveč obremenjevali.

V četrtek se varujte vpliva Polne lune, ki se bo poigrala z vašo potrpežljivostjo in čustvenim doživljanjem.

Venera v znamenju kozoroga lahko malce ohladi vašo strast, vendar vas bodo ostale energije vodile k temu, da se zabavate. Prišli boste do globokih uvidov, ki so lahko odlična popotnica za prihodnje odločitve. Največ sreče boste v tem tednu deležni rojeni v znamenju ovna, bika in strelca, nekaj smole pa pričakujte dvojčki, tehtnice in škorpijoni.

Preverite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če ste se zadnje čase s člani svoje družne pogovarjali o skupnih finančnih zadevah, bodo sedaj, ko se Merkur začne gibati v znamenju strelca rešene. V službi boste počasi napredovali in se pomaknili v zadovoljstvo. Konec tedna boste kljub temu, da se vsi okoli vas zabavajo poskušali doseči svoje, čeprav brez prevelikega navdušenja in prepričanja. Nikakor ne boste znali v nedeljo ostati pri miru.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Fizična pripravljenost bo kljub vsem zabavam na vrhuncu. Koraki bodo pogumni in samozavesti. Odkrivali boste skrivnosti in na zadeve končno pogledali drugače kot do sedaj. Največ motivacije pa boste potrebovali v ljubezni, saj boste imeli občutek, da vam ljubljena oseba ne nudi dovolj. Proti koncu tedna boste morali prisluhniti sebi in glasu svojega srca. Prijetne vibracije bodo donele v odnosih, ki so bili v zadnjem času skrhani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikakor se ne morete notranje umiriti, zato bo v prvih dneh tedna vaše počutje nihalo od navdušenja, prek dvomov v pozitivno smer. Vsekakor si morate priznati, da ste preveč občutljivi, kar boste morali slej kot prej premostiti. Po začetnem nelagodju, ki ga boste čutili, se boste sprijaznili z dejstvi in začeli delovati v skladu z njimi. Ne čakajte na to, da vam bo partner ali prijatelj dal kakršne koli namige, saj že veste, da boste na koncu naredili po svoje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Optimizem se v prvih dneh tedna umika in prihaja soočanje z določenim odnosom. Zaradi tega bo manj smeha in veselja, toda več praktične energije in s tem tudi konkretnih odločitev. To zagotovo ni pravi čas za večje in pomembnejše ljubezenske prelomnice, morda le za več druženj in razmišljanje o tem, kaj dejansko trenutno potrebujete. Vprašali se boste, kje je vaša sreča in lahko se vam zgodi, da se za nekaj časa celo zaprete vase, v svoj svet.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite v tednu pred vami na svoje telo in na nihanje telesne teže. Držite jo pod nadzorom, saj se vam v nasprotnem primeru kmalu obeta nezadovoljstvo. Dobre iztočnice prihajajo v smislu učenja in pridobivanju znanja. Težko bo, vendar ostanite odločni do konca. Kmalu se bo izkazalo, da je bilo tako najboljše. Več kot uspešno se boste prilagodili prijateljem. Veliko boste komunicirali, ob tem pa ne boste pozabili na druge pomembne obveznosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V prvih dneh tedna prihaja nekaj priložnosti, vendar bo potrebno tvegati. Reklo služba je služba in družba je družba, vam bo ves čas v mislih, ko vas bodo sodelavci vabili na pijačo in rajanje. Energija Merkurja v znamenju strelca bo poskrbela za brezskrbnost in spontanost v odnosih. Proti koncu tedna boste urejali domače zadeve, predvsem z iskrenim pogovorom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ob novostih, ki prihajajo v prvih dneh tedna boste zaznavali strah in radovednost. Čustvena varnost bo proti koncu tedna v ospredju in roka bo objela roko, obeta se vam zadovoljstvo. Popaziti boste morali na svoje zdravje in si narediti tehten načrt za prihodnost. Vanjo boste vključili tudi tiste, ki jim zaupate in so vam pri srcu. Srčne zvezde vas bodo usmerjale k temu, da bi več tvegali, vseeno pa se še predobro spominjate nedavnih izkušenj, zato razmislite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V prvem delu tedna boste začutili, da ste določeno situacijo izredno spretno izpeljali, spremljalo vas bo tudi veliko simpatičnih energij, ki bodo še dodatno poudarile vašo samozavest. Ljubezenske zvezde bodo najbolj prijazne v soboto. Le finančno motivirani boste dajali vse od sebe, vendar bodite bolj pozorni! Meja med pridnostjo in pohlepom bo tokrat zelo tanka. Vsaki zadevi se boste posvečali izredno natančno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Marsikaj bo v začetku tedna, ko Merkur prehaja v vaše znamenje, odvisno tudi od vas in od vpliva ostalih planetov, ki lahko kakšno zadevo upočasnijo. Prihaja priložnost da popravite napake, a le, če boste povsem iskreni in direktni. Počasi pa se vendarle pripravite na pomemben korak, ki bo konkretnega značaja in kmalu boste objeti v ritem harmonije. Odločno boste zastopali svoje mnenje in bili odgovorni pri pomembnih izzivih, ki se vam bodo nizali eden za drugim.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V prvih dneh tedna boste delovali trezno, hladnokrvno in premišljeno, v poslovnem pogledu pa zelo odločno. Zdelo se vam bo, da ste z vročo željo priklicali novo priložnost, ki vam bo ponujena. Zdravje vam bo dobro služilo, priporočljivo je le malce več gibanja na prostem. Lahko ste zadovoljni, saj vaša pot ne bo drzna, ampak predvsem zanesljiva in mirna. Sigurni boste vase, zato sledite svojemu občutku, tudi med prijatelji.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V prvih dneh tedna boste močno hrepeneli po strasti in užitku. Nagnjeni boste tudi k strastnim odločitvam. Če sami ne boste stopili na pot sprememb, se ne bo nič spremenilo. Ne pozabite pa kljub užitkom, ki se bodo vrstili tudi na svoje obveznosti, ki vas čakajo. Vse bo lažje, če boste ostali sproščeni, saj je čas, da popravite zamujeno in se osredotočite na obveznosti, ki vas čakajo v prihajajočem obdobju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V tem tednu prihaja nova energija. Čutili boste precejšnje pritiske, morda ne ravno vi osebno, bolj vas bo vznemirjalo to, da so vsi okoli vas nezbrani. Vi boste tokrat malo bolj umirjeni. Izzivajo vas tisti, ki so značajsko povsem drugačni od vas, veliko bolj konkretni in direktni, zaradi česar jih občudujete. Vsekakor pa je bolje, če s pomembnimi odločitvami še malce počakate, saj se nahajate v obdobju, ko vaši koraki niso najbolj zbrani.