Tedenski horoskop za obdobje 6.4.-12.4.2020 napoveduje prijetno energijo

V tednu pred vami bo Sonce v znamenju ovnu povečalo vašo moč in vam ponudilo priložnost, da se bolj direktno soočite z vsem, kar vas v ozadju ovira. Skrbi in dvomi se bodo razblinili tudi s pomočjo vpliva Venere v znamenju dvojčkov.

Tedenski horoskop

Malce boste že nestrpni, želje bodo eno, realnost bo nekaj drugega.

Kljub temu, da se boste ostati doma nekoliko težje prilagajali, si boste znali tudi doma pričarati zanimivo vzdušje.

Z Marsom v znamenju vodnarja boste polni nenavadnih zadev in težko boste vzdržali brez telefona ali računalnika.

Prazničen velikonočni vikend bo kljub oviram zabaven, poln raznih domislic. Povečana bo tudi želja po dobri hrani. Dovolite si uživati!

Največ sreče v tem tednu pričakujte levi, device in škorpijoni, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju ovna, strelca in vodnarja.

Preberite tudi VENERA V ZNAMENJU DVOJČKOV PRINAŠA LAHKOTNOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Energije boste imeli v prvi polovici tedna, ko bo luna v tehtnici dovolj, da uredite stvari, s katerimi odlašate že dlje časa. Tisti, ki ste v razmerju, vam bodo planeti v tem tednu zelo naklonjeni, še posebej če imate željo po poglobitvi odnosa. Ne poslušajte drugih, ki vas doma vznemirjajo iz trenutka v trenutek, poslušajte sebe. Razčistili boste tudi s preteklostjo in z zadevo, ki vam pomeni veliko, ampak s pridihom žalosti. Konec tedna bodite preprosto to, kar ste, in uživajte doma, brez da bi se ozirali na druge.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Brez vašega prilagajanja tokrat v tem tednu nič ne bo šlo v pravi smeri. Naredite kar morate, nikakor pa se ne spuščajte v vojne z družinskim članom. Včasih je določene stvari bolje ignorirati in pustiti, da se rešijo s časom. Vse, kar se bo v sredini tedna dogajalo, bo odvisno od zadnjih podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj zaključili. Če ne boste motivirani, se obeta tudi nekaj težavic. V nedeljo se boste počutili fizično utrujeno, saj je očitno, da določenim zadevam še niste kos.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne bodite tako zadržani, kar se tiče čustvenih zadev, saj bi vas lahko ljubljena oseba čisto narobe razumela. Odprite se in priznajte svoja čustva, saj se vam lahko v tem tednu zgodi mnogo lepega. Bodite brez skrbi, s potrpežljivostjo in razumevanjem, se da razrešiti vse zaplete. Konec tedna bo kljub prazničnemu vzdušju malce dolgočasen, morda tudi žalosten. Primanjkovalo vam bo dogajanja, ki ste ga vajeni. Zberite moči za nove izzive.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Neverjetno zadovoljni boste, ko vam bo nekdo povedal, da ste mu všeč takšni kot ste. Bodite bolj odprti za razne praznične podvige in nikar ne nadaljujte po poti, da se razburjate za vsako malenkost in takoj obračate hrbet tistemu, ki vas nekaj vpraša. Konec tedna boste dvomili v težavo, ki je sami ne morete odpraviti. Vzemite si čas za premislek, saj ga potrebujete. Ne mislite, da ste vsemogočni in da imate rešitev za vse.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekatere stvari bodo na osebnem področju v prvi polovici tedna delovale naporne, a to je zgolj začasna težava, vseeno boste namreč večino časa preživeli zadovoljni in obkroženi z družino. Tisti, ki ste v resnem odnosu, boste morali v dobro zavihati rokave in se prilagoditi. V petek vam bo odleglo, takoj zatem prihaja nekaj pomembnih in prijetnih sporočil. Iznajdljivi boste in spretni, saj ste komaj čakali na napredek. Od določenih projektov trenutno žal ne morete pričakovati dobička, vaša pričakovanja se tokrat ne uresničujejo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čas je, da pretresete malce stvari in spomnite se, da se je včasih potrebno tudi malo prepustiti prijetnim vibracijam. Ovirale vas bodo nerešene zadeve, ki jih vztrajno vlečete za seboj, toda zaključek se vam bo tokrat še izmikal. Še vedno niste pripravljeni opustiti določenih vzorcev, zato vas bo nekdo opazoval in nadziral, kar vas lahko zmoti ali vznemiri. Zadeve poskusite urediti tako, da bo za vse čim manj naporno, ter da se boste lahko podali naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V tem tednu vas bodo mikale praznične dobrote in ne boste se obremenjevali s tem, kar si mislijo drugi. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti še bolj vpadljivi, kot ste bili do sedaj. Majhen problem je lahko edino malce ljubosumen partner, ki vas ne bo ravno podpiral. Pred vami je konec tedna nekaj zoprnih opravkov, ki se jim v večini izogibate. Časa vam sicer že primanjkuje, zato naredite bolj intenziven načrt. Vpliv planetov vam nosi živčnost, zato se nikar prehitro ne razjezite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na področju urejanja družinskih odnosov boste morali počakati na primeren trenutek. V povezavi s prazniki boste imeli veliko obveznosti, ki vam bodo sredi tedna prinesle stabilnost. Počutili se boste lažje, predvsem pa bolj svobodno. Ljubezen bo v tem tednu področje, ki mu boste posvetili pozornost. Pomembno bo, da se boste prilagodili in skupaj lahko dosežeta veliko več. Odločitve bodo tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Odpre se vam bodo tudi nove poti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar preveč ne razmišljajte, kako vam je hudo, raje naredite kar lahko, da vam bo boljše. Mogoče je potrebna samo kakšna malenkost, da najdete svojo srečo. Na partnerja nikar ne računajte preveč, saj se boste morali tokrat znajti sami. Povedali boste tisto, kar mislite in kaj čutite, pri tem se niti ne boste kaj preveč ozirali na sogovornika. Konec tedna boste imeli manj energije kot običajno. Vse se bo odvijalo nekako mimo vas, s pospešenim tempom. Pomembno je, da si vzamete čas za družino.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Družinski člani vam bodo v tem tednu stali ob strani, zato dajte svoje možgane malce na pašo. Vaše domače druženje bo več kot zabavno, pomagalo vam bo namreč pozabiti na določene težave, ki se tičejo vaše kariere. Konec tedna bo nekoliko napornejši, toda pomagajo vam lahko določene izkušnje in prepričanje, da boste zadevam, ne glede na vse, kos, čeprav ste utrujeni. Ne razlagajte vsem, zakaj ste se odločili za nekaj, saj boste naleteli na negativne opazke.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sprejmite pri velikonočnih podvigih pomoč nekoga od domačih, saj se boste sami zelo težko znašli. V drugi polovici tedna se bo vse skupaj razjasnilo, zadihali boste s polno paro. Preprosto naredite to, kar trenutno zahtevajo od vas praznični dogodki in uživajte. V vaše življenje prihaja konec tedna veliko lepih komplimentov, vi pa ostajate na enakih zadevah, ki so za vas precej obremenjujoče. V nedeljo boste vse reševali skozi bolj diplomatski pristop.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razmeroma hitro boste premagali v tem tednu svoj strah in splošno napetost. Zaradi vplivov planetov bodo prisotni pritiski, saj bo dogajanje od vas do petka zahtevalo prilagajanje. Tisti, ki ste v resnem odnosu, boste konec tedna uživali v družbi svojega partnerja. Veliko stvari bosta razčistila in praznične dobrote vam bodo tokrat še kako teknile, še posebej v nedeljo, ko si boste zanje vzeli čas.