Mars v vodnarju prinaša borbo za svobodo in spremembe

Mars se bo jutri, 30. marca začel gibati v znamenju vodnarja. S tem tranzitom se boste nestrpno borili za svojo svobodo, svojo individualnost in tiste, ki so vam resnično blizu. Vodnar je unikatno znamenje, ki ne bo dovolilo, da bi vaše želje in ambicije zaspale ali potonile.

Mars v Vodnarju je čas za revolucijo.

Blagoslovi nas s čudovitimi vizijami, da izboljšujemo ne samo naše vsakdanje življenje, ampak tudi družbo kot celoto. Sedaj lahko končno vidimo boljšo prihodnost in ukrepe, ki jih moramo sprejeti, da jo dosežemo.

Ko je Mars v vodnarju, se vaša potreba po individualnosti povečuje

Ko je Mars v vodnarju, se vaša potreba po individualnosti povečuje

Marsov prehod skozi znamenje vodnarja je čas, da se zavzemamo za svoje pravice in se borimo za spremembe. Vodnarju, ki je neodvisen, prisotnost bojevnika Marsa dovaja dodatno gorivo, ki mu ga primanjkuje in ga spodbuja, da se premakne naprej.

Moč prihaja v svežih idejah in izvirnih načrtih.

Tradicionalni načini razmišljanja boste izpustili iz rok. Mars v vodnarju je čas, da ugotovimo, kaj želimo videti v prihodnosti, in naredimo aktivne korake k njej. Ne gre samo za razmišljanje zunaj polja, temveč za popolno pozabo preteklih vzorcev. Edini način, da stvari postanejo korenito drugačne, je, da delujete radikalno.

Nevarnosti in družbene težave bo nemogoče prezreti.

Vodnar je humanitarni znanec zodiaka in ga še posebej skrbi, kaj se dogaja z ljudmi. Z njegovo pomočjo ne vidimo samo težav, temveč tudi rešitve. Ob tem tranzitu obstaja velika priložnost za reformacijo in revolucijo.

Ko je Mars v vodnarju, se vaša potreba po individualnosti povečuje

Težko boste v tem času upoštevati pravila drugih.

Mars v Vodnarju je upornik, ki odvrne tradicionalne načine početja za bolj izviren pristop. Dovolite si prekiniti povezavo s svojimi značilnimi vzorci in občutki, da bi sprejeli povsem nov, popolnoma drugačen način početja. Gre za to, da se osvobodite dvomov in strahov in zrastete na področju osebne rasti. Čeprav boste delovali kot neodvisni mislec, lahko debata s podobno mislečimi dodaja moč vašim idejam in podporo dejanjem, ki jih želite storiti.

Impulzivna in surova narava Marsa je po svoji naravi nemogoča, toda motivacija vodnarja jo oblikuje in usmerja naprej. To je odličen čas za vse ki ste drugačni, ki razmišljate v nenavadni, napredni smeri.

Vodnarjeva dvojna narava je kaos in red hkrati, Mars pa je tisti, ki poišče ločnico med enim in drugim. V tem obdobju lahko spregledate avtoriteto in se spustite daleč, morda celo predaleč. Nagnjeni boste k nenadnim premikom, zaradi tega boste težje opravljali rutinske posle.

Vas zanima, kje se je ob vašem rojstvu nahajal Mars? Preverite TUKAJ!

Preberite tudi JEZA, TEMNA STRAN VAŠE DUŠE