Tedenski horoskop 3.2.-9.2. 2020 napoveduje intenzivne premike

V teden pred vami se boste podali polni navdušenja. Sonce v vodnarju bo na plano privabilo vaše želje, s povečanim entuziazmom jih boste znali tudi udejanjiti.

Merkur v znamenju rib dodaja nekaj zasanjanosti in povečuje neodločnost na področju dela in denarja.

Veliko se boste poglabljali, vendar na hitre odločitve ne boste najbolj pripravljeni. V ospredje prihaja podzavest, zato se lahko na trenutke znajdete v kakšnem nesporazumu.

Tedenski horoskop 3.2.-9.2. 2020

Venera se bo v petek zavihtela v znamenje ovna, kar prinaša v čustvene odnose direkten pristop in željo po nenavadnih prijemih.

Mars v znamenju strelca vas bo bodril, če se boste v kakšni situaciji znašli v precepu. Moč boste črpali iz preteklih izkušenj, lahko pa se naučite tudi česa novega. Največ sreče boste imeli v tem tednu rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in škorpijona, nekaj smole pa lahko pričakujete biki, tehtnice in strelci.

Preberite tudi KATERO PODROČJE ŽIVLJENJA BOSTE LETOS PUSTILI ZA SABO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Veliko stvari se bo v prvih dneh tedna, ko bo luna v dvojčkih vrtelo v smeri, ki ste si jo zastavili. Izrazito bo poudarjeno tudi nekaj, na kar niste bili dovolj pozorni. Uredite podrobnosti, da vas težave ne posrkajo v svoj primež. Ničesar ne boste prepustili naključju. Da bo partnerski odnos deloval sproščeno, bo potrebno doreči določene zadeve in izpostaviti direkten pristop. V soboto in nedeljo prihaja več priložnosti in časa, da se potrudite v smeri boljših odnosov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preverite v prvih dneh tedna vse pogodbe in dogovore, saj lahko naletite na nekaj, kar bi morali že rešiti. Ne dovolite, da bi vas obremenila preteklost. Osredotočite se raje pozitivne zadeve, ki vam prinašajo dobro voljo. Če se boste potrudili, boste lahko hitro uzrli vse prednosti, ki vam jih bo prinesel teden. Kljub vsemu boste morali vztrajati, dokler ne napoči vaš trenutek in se uresničijo skrite želje. Prihaja oseba, ki vas bo ljubila in spoštovala prav takšne, kakršni ste.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Več boste imeli v tem tednu od projektov, ki bodo zahtevali od vas veliko mero prilagajanja, enostavne rešitve vas ne bodo zadovoljile. Z denarjem boste imeli srečo, še posebej konec tedna, ko se boste z vplivom lune v levu z veseljem odpravili v nakupovanje. Zavedate se, da nimate kaj izgubiti, zato boste tvegali in že druga polovica tedna bo prinesla pozitivne rezultate. S komentarjem ob koncu tedna boste več kot zadovoljni in upravičeno ponosni nase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Konec je napetosti, prve dni v tednu boste še bolj aktivni, zlasti na področju dela. Zagotovili boste, da bo vse potekalo nemoteno, tudi takrat, ko se bo vse skupaj nakopičilo. Okoliščine se bodo umirile. Morda nimate dovolj časa za vse, toda zlahka se boste v petek dogovorili za nekaj pomembnega. Vezani boste dobili v nedeljo potrditev, da ste najboljši, samskim pa se obeta simpatična zaljubljenost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preprosto si želite več, tako v službi kot tudi v osebnih odnosih, ki lahko dobijo lepši pridih. Preložite sestanek, na katerega še niste pripravljeni, saj lahko izgubite nekaj časa energije. Prihaja še veliko nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila in vas vznemirjala iz trenutka v trenutek. Tudi konec tedna, ko bo luna v vašem znamenju, si počitka preprosto ne boste mogli privoščiti. Simpatija, ki kaže veliko naklonjenost, bo morala počakati do nedelje, ko bo na vrsti čas za spoznavanje in druženje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V tem tednu si boste dovolili več kot običajno. Spustili boste oklep, se podali izven okvirjev, vendar bodite previdni pri investiranju ali posojanju denarja. V drugi polovici tedna se vam odpirajo nove priložnosti. Če se boste konec tedna lahko vsaj za enkrat obrnili stran od razuma in se boste posvetili čustveni plati, vas čaka neverjetno zadovoljstvo. V nedeljo boste urejali svoje zasebne zadeve.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sami presodite, ali se splača imeti opravka z nekom, ki vas neprestano vznemirja. V bistvu boste na koncu vi tisti, ki boste utrpeli posledice, zato se raje diplomatsko obrnite v svojo smer. V tem tednu boste imeli možnost zaključevanja glede pomembne zadeve na delovnem področju. Znašli se boste v kočljivem, še posebej če nihate med dvema osebama. Zapeljevanje tudi v prihodnje ostaja vaša strast.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne boste več zadržani, saj končno veste, kaj si želite. Odnosi vam bodo podarili v tem tednu poseben zagon, zato se podajte s prijatelji na prijeten sprehod. Osvajali boste z odločnostjo, kar bo nekomu v vaši bližini zelo všeč. Tudi fizično boste vitalni in bolj odporni, saj boste končno začeli skrbeti zase in se prenehali ukvarjati z drugimi. Več pozornosti boste v nedeljo posvečali svojemu počutju. Venera bo poskrbela, da boste deležni veliko pozornosti in iskrene ljubezni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V prvih dneh tedna boste zmedeni in zaradi vpliva lune v dvojčkih nejasni glede svojih zahtev. Kmalu se vam obeta več rešitev za vaše težave. Zato na vsak način poskusite ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so za vas pomembni. Konec tedna si počitka preprosto ne boste mogli privoščiti. V petek bo pomanjkanje časa vaša šibka točka. Simpatija, ki kaže veliko naklonjenost, bo morala počakati do nedelje, ko si boste vzeli čas za spoznavanje in druženje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo zaupa v vas, čeprav nimate takšnega občutka. Vse kar se bo dogajalo, se bo hitro reševalo, zato se nikar ne obotavljajte in ustavljajte pri malenkostih. Konec tedna prihaja več strasti z osebo, ki vam je všeč že dlje časa. Za obsojanje konec tedna ne boste imeli razloga. Raje razmislite, kaj lahko v dobro tistih, ki vas obkrožajo naredite vi. Izkoristite priložnost in se učite iz izkušenj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V tem tednu bodo na vrsti spremembe v čustvenih odnosih, ki vas bodo postavile v dvomljivo situacijo. Mnenju drugih boste znali prisluhniti, kar bo ugajalo predvsem vašim prijateljem. Zlahka boste poiskali skupni jezik z vsemi. Vikend bo družaben, deležni boste pogostih objemov. V zraku boste začutili ljubezen, zato se prepustite čarobnosti in romantičnim trenutkom. Pustili boste zelo dober vtis.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezenskih odnosih se morate potruditi ne glede na muhavost ljubljene osebe. Ključ do umirjenosti bo v tem, da boste zaznavali več kot ostali. S svojo samozavestjo in odločnostjo boste premagali ljudi, ki vas že dlje časa vznemirjajo. V izogib prehlada se za na pot opremite z vitaminskimi dodatki, ki krepijo imunski sistem. Nedelja bo namenjena stiku s starejšo osebo, ki vam bo podarila nekaj učinkovitih nasvetov.