Katero področje življenja boste letos končno pustili za sabo?

Vsi si želimo neobremenjenega življenja brez sledu preteklosti in negativnih vibracij. Leto 2020 je odlična priložnost, da se znebite nečesa, kar vas obremenjuje. Preverite, katero področje življenja boste letos končno pustili za sabo?

OZDRAVITEV PO KONČANEM DOLGEM RAZMERJU ALI LOČITVI

Strelka, dvojčica, vodnarka

Kljub številnim nakopičenim energijam, žalosti, misli nanj, bo leto za vas veliko lahkotnejše in seveda bolj odločno, ko govorimo o soočenju s prekinitvijo. Bivši bo že v prvih mesecih leta zaradi prodorne Venere, ki vam bo pokazala realno sliko resnično ostal bivši. Strelke boste kar naenkrat v mislih zaznale vso negativno energijo povezano z njim in se z veseljem umaknile od vseh povezav, ki bi jo lahko spominjale nanj, na bivšega.

Horoskop 2020: Katero področje življenja boste letos končno pustili za sabo?

Dvojčica bo v 2020, še posebej v sredini leta z veseljem končno odprla vrata novim potencialnim kandidatom. Klici in sporočila bivšega niti ne bodo več opcija, saj ga bo končno blokirala na vseh družabnih kanalih. Vodnarka bo v letu 2020 veliko potovala, ali pa vsaj razmišljala o tujini. To ne bo le beg, ampak velika olajšava, da se popolnoma odtrga od bivšega in zaživi svoje svobodno življenje.

Katero področje življenja v 2020 puščate za sabo?

PRIDOBITEV SAMOZAVESTI IN PRENEHANJE SLEDENJU ŽELJAM DRUGIH

Rakica, tehtnica, bikica

Močan Saturnov vpliv vam bo v letu 2020 pomagal graditi konkretne načrte, ohraniti stabilnost in predvsem poiskati pot za uresničevanje svojih želja. Na tej poti se lahko, še posebej tehtnice soočate tudi s tem, da boste kar naenkrat ugotovile, da imate manj prijateljev in znancev, ter da se bližnji sedaj, ko ste postavili meje obnašajo drugače.

Horoskop 2020: Katero področje življenja boste letos končno pustili za sabo?

Bikice se boste končno začele zavedati, da ste same svoj gospodar in da ni potrebno, da so drugi vedno zadovoljni z vašo odločitvijo. Rakice boste končno znale reči ne, še posebej proti koncu leta, ko se bo vaša samozavest s pomočjo planetarnih kombinacij dvignila na še višji nivo. Presenečene boste, kako lahko te odločitve in spremembe pozitivno vplivajo na vaše življenje.

OZDRAVITEV PO IZGUBI BLIŽNJE OSEBE ALI SOOČANJE S TEŽKO BOLEZNIJO

Kozoroginja, levinja, ovnica

Razumljivo je, da v najtežjih trenutkih, ko nekoga izgubimo enostavno ne moremo in ne morem delovati kot delujemo običajno. V letu 2020 bo Jupiter s svojimi aspekti in povezavami poskrbel, da boste lažje pluli skozi morebitno žalost, obup in tegobe. Kozoroginje boste bolj zrelo dojemale vse kar je povezano z raznimi izgubami, tokrat boste razumele da enkrat pride do konca.

Levinje boste po morebitnih bolezenskih težavah znale ponuditi pomoč, sodelovati in dvigniti energijo. Tudi če ste same v tovrstnih težavah se boste v 2020 z boleznijo lažje borile. Ovnice se boste v 2020 znale sprijazniti, če se bo nekdo enostavno umaknil iz vašega življenja. Tudi če se bo to zgodilo brez razlage, ne boste drezale v gnezdo, ampak se boste zavihtele naprej, s tistimi, ki bodo še kako radi preživljali čas z vami.

SOOČENJE Z VELIKO SPREMEMBO NA POSLOVNEM ALI FINANČNEM PODROČJU, DEGRADACIJA

Ribica, devica, škorpijonka

Če ste v preteklem obdobju po krivici ali čisto naključno nazadovale, doživele večje finančne izgube, se boste v letu 2020 najboljše soočale s tem ribe. Tudi device in škorpijonke boste s treznim in premišljenim analiziranjem skušale na vsak način škodo popraviti. In ni dvoma, z ugodno povezavo Saturna vam bo to tudi uspelo. Približale se boste temu, da je najbolj pomembno, da ste zadovoljne s sabo, nato boste začele proučevati nove možnosti, ki bodo izvedljive še posebej v zadnjih mesecih leta.

Pripravljeno za: Elle.si

Preberite tudi Letni horoskop 2020 za vsa zodiakalna znamenja