Čas je za “STOP” napetostim in za vstop v sproščene energije. Preverite kako, glede na vaše znamenje!

Bolj kot se trudiš, da bi bila v svojem življenju popolnoma zadovoljna. Bolj se ti stvari lahko izmikajo iz rok. Zato se poskusi bolj spontano podati v ples življenjskih energij. Kljub vsemu ne pozabi spremeniti tiste malenkosti, ki lahko tvojemu astro znamenju pričara zadovoljstvo!Torej reči stop napetostim, ki te vznemirjajo in zaživi bolj polno.

Ovnica

STOP ČAKANJU V DOLGIH VRSTAH

Si hitra in neustavljiva, ko nekaj želiš in se odločiš. Ker že v naprej veš, da te čakanja in gneče vznemirjajo, nehaj predčasno obiskovati kraje, kjer se potem samo dviguje tvoja slaba volja. Drži se ure, ostani točna, saj si zelo odgovorna in ti to veliko pomeni. Vendar se izogni poštam, trgovinam in ostalim dolgim vrstam, ter jih obišči v času, ko so manj polne. Tudi na letališče nikar ne prihajaj nekaj ur prej.

Stop napetostim

Bikica

STOP KRITIZIRANJU SAME SEBE

Neprestano govorjenje in razmišljanje o hujšanju in raznih spremembah telesa in tvojega videza. To ni moteče samo zate, ampak tudi za tvoje prijateljice, ki imajo verjetno pametnejše delo, kot da bi cele dneve poslušale, kako si se zredila, kako ti hlače ne pristojijo, kako grozna je tvoja frizura. Vse to je razmišljanje, ki te vleče k tlom in posledično krči tvoj družabni krog, zato si čim prej postani všeč.

Dvojčica

STOP MESSENGERJU IN FACEBOOKU

Nikar vsega svojega časa ne posvečaj multimedijskim napravam. Še posebej družabnim omrežjem, saj te hitro potegnejo v svoj svet in zagotovo boš zamudila kakšen prijeten dogodek, seveda zunaj, brez povezave. Že prav, da si rada informirana, kaj počnejo tvoji prijatelji, ter da rada klikneš prijateljico, ko ne moreš zaspati. Vendar se ne čudi, če se te bo zaradi tvojega pretiravanja na družabnih omrežjih prijel vzdevek kraljica facebooka.

Rakica

STOP STRAHU PRED NOVIMI POZNANSTVI

Ne druži se samo z ljudmi, ki jih resnično dobro poznaš. Saj lahko zamudiš kakšno čudovito poznanstvo ali morda celo novo ljubezen. Čeprav si bolj zaprta in deluješ hladno, bi bilo dobro, da večkrat stopiš iz svojih okvirjev in se odločiš spoznati tudi ljudi, ki so morda drugačni od tebe. Nova poznanstva bodo zagotovo obogatila tvoje družabno življenje. Zato se jim nehaj spretno izogibati.

Levinja

STOP SLABIM ZABAVAM

Ne hodi na zabavo samo zato, da te bodo tam opazili. Saj porabiš preveč časa za urejanje, ker moraš seveda povsod blesteti. Ker si zelo družabna in uživaš v središču pozornosti so ti zabave pisane na kožo. Vendar pride trenutek, ko se neprestanih zabav lahko tudi naveličaš. Zato se začni udeleževati le tistih, ki so ti resnično pisane na kožo in zapomni si, ničesar ne boš zamudila.

Stop napetostim

Devica

STOP UPORABI UMETNIH SNOVI ZA ČIŠČENJE IN PRANJE

Čistoča je zate ključnega pomena in resnično uživaš v pospravljeni sobi in stanovanju, ter dišečem perilu. Vendar bi bilo prav, da majhno navado spremeniš, in brisače, ki objemajo tvoje telo. Začneš prati brez mehčalca, ki poškoduje njihove nitke. Priporočljivo je tudi, da bi naslednjič, ko te bo zagrabilo celovito čiščenje namesto agresivnih čistil, raje uporabila naravna čistila ali kis in sodo bikarbono.

Tehtnica

STOP STATISTIKI IN STRIKTNEMU PLANIRANJU

Svojo pot imaš rada skrbno začrtano in slabe volje si, ko kdo predore tvoje predstave, načrte ali v trenutku spremeni tvojo smer delovanja. Tvoje življenje lahko postane bolj polno in lepše, če boš čim prej prenehala spremljati razne statistike. Prav je, da skrbiš zase in da kažeš zanimanje. Vendar ne dovoli, da te razni podatki posrkajo vase in ti ustvarijo dvome in strah.

Škorpijonka

STOP NADZORU DRUGIH

Ne išči zapletov in težav kjer jih ni in ne pričakuj, da ti bo nekdo popolnoma vdan. Saj tudi ti nisi nikomur popolnoma vdana in prav je tako. Dovoli fantu ali prijateljici, da se gibata v svoji smeri, ti pa se jima le neobremenjeno priključi. Navadi se, da ljudem ni potrebno polagati računov za njihova dejanja. Kmalu boš videla, da boš veliko manj obremenjena, počasi pa se bo umaknilo tudi tvoje ljubosumje.

Stop napetostim

Strelka

STOP NEREALNIM PROJEKTOM

Tvoja domišljija je tako bujna, da si že nekaj časa popolnoma prepričana, da moraš ustvariti svojo blagovno znamko. Vendar bi bilo dobro, da se najprej ustaviš in si seveda narediš konkreten finančni ter poslovni plan. Kar pa zate, ki si svobodnjakinja že predstavlja manjšo težavo in prinaša odlašanje. Če ti bo uspelo postaviti plan in ohraniti vizijo, le nadaljuj. Vendar boš verjetno kmalu ugotovila, da to ni prava izbira zate.

Kozoroginja

STOP ODVEČNIM STROŠKOM

Zate je področje dela in denarja zelo pomembno, saj s svojimi dosežki dviguješ svojo samozavest in prodiraš naprej, k višjim ciljem. Vzemi si čas in se podaj v raziskovanje pogojev in ponudbe različnih bank. Naredi si analizo, kar ti gre odlično od rok in nato izberi tisto, ki ti v celoti nudi najbolj ugodno poslovanje. Nikar naj te pred tem korakom ne ustavi tvoja tradicionalnost.

Vodnarka

STOP POPOLNIM NAKLJUČJEM

Ne prepuščaj vedno vsega naključju, ampak vzemi večkrat stvari v svoje roke. Lepo je, da si sproščena in da se odzivaš na nove priložnosti. Vendar ti lahko na področju študija in dela, če boš preveč spontana, nekaj spodleti. Razumeti moraš tudi, da imajo tvoji prijatelji ali fant morda konkretne načrte in da jih tvoja večna svobodna volja lahko zmoti.

Ribica

STOP MULTIVITAMINSKIM DODATKOM

Prav je, da se posvečaš svojemu zdravju. Prav je tudi, da si seznanjena, katere vitamine poznamo in katere bi morala uživati, vendar te lahko poplava prehranskih dodatkov zavede in kar naenkrat se lahko znajdeš na točki, ko si dneva brez tabletk sploh več ne predstavljaš. Zato prekini s to navado in se začni čim prej bolj zdravo prehranjevati, saj boš s tem zagotovila zadovoljivo količino vitaminov in mineralov.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi ZAPUSTIL TE JE: S.O.S. ZA TVOJE ZNAMENJE