SERGEJA JE RAZOČARANA, SAJ HČI NE SPREJEMA NJENEGA PARTNERJA

Bralka Sergeja je zelo razočarana, saj hči ne sprejema, da se je ponovno zaljubila.
Bralka Sergeja je zelo razočarana, saj hči ne sprejema, da se je ponovno zaljubila.

Bralka Sergeja je zelo razočarana, saj hči ne sprejema, da se je ponovno zaljubila

Predviden čas branja: 4 minutes

Moja težava je povezana s hčerko, ki je stara 35 let, ločena in zelo razočarana v ljubezni. Živi pri meni, z majhnim otrokom. Dokler sem ji bila z varstvom ves čas na razpolago, je bilo vse super, lepo se je obnašala, bili sva prijateljici. Pomagala sem ji, da je lažje šla skozi vse čustvene tegobe. Nato se je zgodilo nekaj, kar si nikoli ne bi mislila, da se lahko zgodi. Spoznala sem čudovitega moškega, ki pa biva na drugem koncu države. Hčerki sem z veseljem povedala dobro novico, da mi je končno po dolgih letih samskega življenja zopet nekdo všeč.

Ker sem z njim začutila pravo energijo, sem ga doma tudi predstavila ob poznem kosilu in naletela na šok.

Bralka Sergeja je zelo razočarana, saj hči ne sprejema, da se je ponovno zaljubila.

Obnašanje moje drage hčerke za mizo ni bilo podobno ničemur, bilo mi je nerodno, saj sem jo njemu vedno v pogovorih hvalila. Še huje je bilo, ko je šel. Besedno se je spravila name, rekla da ji ni všeč in da mi ne dovoli, da se družim z njim. Ostala sem šokirana, ali je malce zamenjala vloge? Je sama tako razočarana? Ni mi jasno, še danes ga ni sprejela kar tudi uničuje najin odnos. Kaj naj storim? Sergeja

Nasvet bralki

Spoštovani, hči je imela v preteklem obdobju grozne situacije, ki so po vsej verjetnosti popolnoma pohodile njeno zaupanje v moške. Poleg tega je močno navezana na vas, zato tudi vse to doživlja zelo intenzivno. Njeno obnašanje je vsekakor neprimerno, tudi njena reakcija, da vam ne dovoli da bi bili srečni. Verjetno je bil ta stavek izgovorjen v mešanici jeze in obupa ter občutka, da bo morda izgubila vez z vami. Razložite ji, da tole vse skupaj ni niti malo podobno reakciji odrasle ženske.

Povejte ji, da si ne dovolite, da bi kdorkoli odločal namesto vas, s kom se boste družili in kaj boste počeli, saj ste sami odgovorni zase.

Bralka Sergeja je zelo razočarana, saj hči ne sprejema, da se je ponovno zaljubila.

Vaša odločitev je, ali boste moškega, za katerega sklepam, da vam veliko pomeni spustili v svoje življenje ali ne. Morda bo bolj razumela, če jo spomnite, da se v času, ko je večkrat po jamrala, kako grdo dela z njo bivši mož niste vtikali v njeno delovanje, ampak ste ji samo stali ob strani in ji pomagali po svojih najboljših močeh. Povejte ji tudi, da niso vsi moški slabi in pokvarjeni.

Prav bi bilo, da podari vašemu izbrancu še kakšno priložnost, če pa tega ni sposobna, pa to, da vam zaupa, da se boste sami znali zaščititi, v kolikor bi se v vajinem odnosu pojavile težave. Glavno pa je, da s hčerko ustvarita dobre odnos in da skušata razumeti drug drugo. Pomembno je, da hči preneha z egoističnim delovanjem, saj se ne zaveda, da je s tem načinom zelo krivična do vas.

Pripravljeno za Govori.se