Ste rojeni v času Polne lune?

Polna luna je močno povezana z odnosi, romancami in strastjo. Opisali bomo pomen polne lune v astrologiji in njen vpliv na odnose. Pomembno je dejstvo, ali ste se vi ali partner rodili v času polne lune, ali sta se morda srečala v času polne lune. Globlja povezava med vama je vsekakor, če imata polno luno v sinastriji ali pa je prisotna v vajini kompozitni natalni karti. Luna ima tudi močan vpliv na medsebojne odnose.

Polna luna se pojavi, ko Sonce nasprotuje Luni, torej vsakih 29 ali 30 dni.

Polna luna v astrologiji.

Ljudje, rojeni pod vplivom polne lune, so na splošno zelo globoko usmerjeni v partnerstva. Skoraj tako, kot da bi to potrebovali za svoje preživetje. Ta notranja borba vključuje boj med dvema zelo različnima nasprotnima naravama, ki ju predstavljata Sonca in Luna. Ko menijo, da si nečesa želijo in nekaj potrebujejo, so pogosto v nasprotju s samim sabo.

Značilnosti posameznikov, ki so rojeni v času Polne lune

  • Ljudje, ki se rodijo pod vplivom polne lune, dojemajo svoje starše, kot da imajo zelo različne osebnosti. Lahko pa so jim njihovi starši podarili dve izrazito različni sporočili, ko so odraščali.
  • Ta oseba je rasla z dvema različnima skriptama, oziroma različnimi navodili, kar lahko privede do mešanih občutkov in dvojne osebnosti. Neodločnost je pogosto težava. Projekcija se pri teh ljudeh pogosto pojavlja in pravo bistvo na pomembnih področjih večkrat spregledajo.
  • Tudi krivica je lahko zanje velika težava, čeprav nikoli niso prepričani, kako bodo v določeni situaciji od reagirali.
  • Ti ljudje so redko dramatični pri izražanju, verjetno zato, ker se jim vse dogaja bolj v notranjosti. Na splošno je njihov notranji boj izražen večinoma znotraj in s tesnimi partnerji.

Polna luna in njen vpliv ob rojstvu.

Tisti, ki ste rojeni v času polne lune, se skozi svoje ljubezenske partnerje učite o sebi in potrebujete ob sebi osebe, ki želijo biti del vašega procesa. Če ste tip osebe, ki raje pusti stvari nedokončane, vam lahko polna luna povzroči težave. Ste zelo občutljivi na nihanja in morebitne konflikte v odnosih. Ne gre za to, da ste naravnani v konflikt, dejansko je vaš končni cilj mir, ampak nenehno iščete zdravo ravnovesje.

To je zelo izrazita energija tehtnice. Ljudje, rojeni v času polne lune imajo, celo v primeru odsotnosti kakršnih koli planetov v tehtnici, izrazito poudarjene lastnosti tega znamenja, tako pri privlačnosti in tudi njihove občutljivosti na neravnovesje.

Ljudje, rojeni v času polne lune, se težko odločijo, kaj to resnično želijo in potrebujejo. Ni treba posebej poudarjati, da je njihovim ljubljenim osebam zelo težko predvideti, kako jim ustreči in kako jih zadovoljiti. Vendar pa je pozitivna stran zgodbe, da so ti ljudje na splošno zelo pripravljeni poskušati narediti stvari in resnično delovati.

Polna luna in ljubezen.
Polna luna in čustva.

POLNA LUNA IN LJUBEZEN

Pari, ki so se srečali v času polne lune, pogosto razigrano opisujejo svoje prvo srečanje, ki jih je na nek način presenetilo, ali pa je bilo zaradi občutkov, ki so jih imeli posebno. Znan je mit, da obeta srečanje kmalu po polni luni boljšo podlago za sklenitev zakonske zveze. Lahko pa po drugi strani odprto razmerje, kjer so vpleteni ljudje, ki iščejo nekaj bolj zrelega. Polna luna je simbol kulminacije in ne novega začetka, ki ga simbolizira mlaj.

Sonce v opoziciji z luno je pozicija, kjer je privlačnost močno izražena. Sčasoma lahko med tema osebama nastane tudi prava vojna. Obe strani si morata zavestno prizadevati, da se izogneta drug drugemu v položaju, kjer čutita potrebo po izražanju svojih navad, mnenj in osebnih identitet.

Tekmovalnost lahko za nekaj časa spodbudi razmerje, vendar je lahko tudi zelo pereča, še posebej, če posameznika preživita skupaj veliko časa. V najslabšem primeru je to razmerje obsojeno na večen boj, v najboljšem primeru pa je to razmerje, ki zahteva stalno rast in nadgradnjo.

Opozicija Sonca na luno v kompozitni karti nakazuje na razlike med dvema osebama, vendar hkrati tudi energetsko in mentalno dopolnjevanje. Kompozit predstavlja energetsko polje, ki ga dve osebi ustvarjata skupaj, torej razkriva bistvo njune ustvarjene energije.

Med tema osebama obstaja intenziven občutek povezanosti.

Čeprav so v tem razmerju pogoste ločitve ali konflikti, ju povezuje nekaj nadnaravnega in vedno se vračata v objem. To je zavezujoče partnerstvo, ki vključuje veliko dajanja in prejemanja, pomembno je, da se osebi ves čas skozi partnerstvo učita druga od druge.

Polna luna prinese na plano vse vrste pokopanih čustev, še posebej, če v vaši natalni karti aktivira občutljive točke.

VAS ZANIMA NATALNA KARTA?

Pojavijo se lahko številni dogodki, ki se zdijo zelo presenetljivi.

Nepozabni in intimni skupni trenutki se običajno pojavijo v 24 urah na obeh straneh polne Lune. To se ne zgodi vsakih 29-30 dni, ampak takrat, ko polna luna sproži občutljivo točko v natalni poziciji določene osebe.

Preberite več: LUNINE MENE IN NJIHOV VPLIV

Prispevek je bil objavljen Sensa Astro.