Planetarne energije v mesecu marcu

Mesec marec je čas prebujanja in energije Sonca v znamenju rib in ovna. V tem času se lahko poveča vaš zagon, lahko pa se vas dotakne prva spomladanska utrujenost. Preverite planetarne energije v mesecu marcu.

Planetarne energije v mesecu marcu

Planetarne energije v mesecu marcu in gibanje Merkurja

Merkur se bo v mesecu marcu večkrat zavihtel. V retrogradni smeri v znamenju vodnarja vam v prvih dneh marca prinaša razne zamude, nejasnosti in predvsem občutek, da se ne morete premakniti naprej, tudi če si to globoko v sebi želite. Razne pomembne zadeve se lahko prevesijo v pravi kaos, vendar se nikar ne jezite preveč, saj so to vaše lekcije za prihodnost.

Po 10. marcu pričakujte več ugodnih okoliščin na področju dela, organizacije, financ in potovanj, saj se bo Merkur začel gibati v direktni smeri. Energija vodnarja mu bo podarila moč. Sedaj je pravi čas, da stopite stopničko višje in se neobremenjeno podvizate v smeri reševanja svojih ciljev. Imeli boste občutek da znate vse, da veste vse, najbolje boste delovali v individualni smeri. Fokus bo fiksen in nihče ga ne bo mogel zamajati.

Po 16. marcu preide Merkur v znamenje rib. Zato bo vaša energija malce pešala, naraščala pa bo domišljija, ki se bo rokovala s povečanim zaznavanjem.

Vaš um bodo usmerjala čustva in domiselni vtisi, bolj kot logika. Občutljivi boste na glasno okolje gneča bo tista, ki vas bo vznemirjala. V teh dneh se boste odlično počutili na raznih prireditvah, v kinu ali gledališču.

Venera se bo v prvih dneh marca sprehajala po znamenju ovna.

Z lahkoto se boste navdušili nad novo ljubeznijo, iskali boste načine za oživitev romantike v dolgotrajni vezi. Zanimalo vas bo tudi tveganje, želeli boste nekaj novega. Venera v kardinalnem ognjenem znamenju pomeni, da se utelešate z novim življenjem in energijo.

Vaša impulzivnost vas lahko spravi v težave, saj boste hitro izgubljali zanimanje. Potrebovali boste izziv in nenehno ustvarjalnost. Vaše poželenje po življenju bo nalezljivo, vendar se boste na trenutke težko prilagajali divjemu tempu. Drugi vas bodo spoštovali, saj boste zvesti sami ne glede na vse.

Planetarne energije v mesecu marcu

Venera se bo 5. marca zavihtela v znamenje bika, kjer je doma.

Navezovali se boste na taktilne užitke, kot sta masaža in držanje rok, v spalnici pa bo zelo pestro, znali se boste prepustiti. Vsake toliko boste presenetili ljubljene s posebnim darilom. Vmes boste podali na tisoč majhnih načinov, ki bodo naredili življenje bolj prijetno. Zmagalo bo vaše srce, zato je to pravi čas da resnično ljubite in si ustvarite boljše pogoje.

Všeč vam bo tudi tišina in hitro se lahko počutite natrpani zaradi preveč nesmiselnega govorjenja.

Uživali boste v atmosferi udobja in stabilnosti. Vaša prijetna narava vam bo kjerkoli boste podarila ramo za jokanje. S svojimi trdnimi, racionalnimi nasveti in dobrim humorjem lahko popestrite odnose. Prepričajte se le, da vas ne izkoriščajo.

Venera v biku prinaša ustvarjalno prizadevanje in odličen čas, da se dvignete na virtuozno raven. Mikalo vas bo sozvočenje z naravo, urejanje okolice ali cvetja pa bo priljubljen hobi. Povečan bo vaš estetski čut, odlično se boste znašli s kuhalnico.

Planetarne energije v mesecu marcu napovedujejo, da boste z Venero v biku praktični v svoji perspektivi, zaradi vaše vztrajnosti pa bo veliko lažje dokončati, kar ste v prejšnjem obdobju začeli.

Razvijali se boste v stabilnih odnosih in obljubljali, da boste zgradili nekaj trdnega in uživali v življenjskih čutnih potezah. Slaba stran tega vpliva je, da boste zelo zvesti in da ne boste obupali nad odnosom, četudi vas ne osrečuje. Če ste zakoreninjeni v nečem, bodisi osebnem ali profesionalnem, se boste težko spravili v korak s časom. To vas bo zadrževalo v odnosih, ki temeljijo bolj na materialni izmenjavi, kot na medsebojni rasti.

Življenje boste zaznavali skozi svoje čute. Najboljše zatočišče boste našli v hrani, glasbi, umetnosti in materialnih dobrinah. Dišeča olja in parfumi ter vse, kar prijetnega vonja, vas bo navduševalo.

Mars se bo v mesecu marcu sprehajal v znamenju kozoroga.

Ta vpliv je nekakšen surovi impulz, zato boste pripravljeni storiti vse, kar je potrebno za vašo srečo. Na posledice se ne boste ozirali. Ta vpliv lahko motivira denar, toda resnični cilj je bogastvo kot dosežek in način za ustvarjanje stabilnosti. Pritegnile vas bodo nepremičnine in špekulativni trgi.

Pri uresničevanju svojih ciljev boste potrebovali veliko moči. Z odlično samokontrolo boste prevzeli vodstvo in se soočili s položajem avtoritete. Malce konservativni v svojih pogledih boste zavzemali stališče, da bi se morali motivirati sami. Lažje boste pokazali, kako loviti ribe, kot pa da bi jih lovili za druge.

V osebnih odnosih boste temeljiti in vztrajni.

Bogastvo in status sta lahko vaša motivatorja, vendar pazite, da ne boste pretiravali.  Vaša seksualna narava bo obarvana z zemeljsko energijo in močna. Svoje obveznosti boste sprejemali resno. Vaša moč bo pravi afrodiziak, zelo boste privlačni.

Energije

Mars se  bo 30. marca zavihtel v znamenje vodnarja.

Pripravljeni boste na novosti in eksperimentiranje. Vodnarjeva dvojna narava je kaos in red, ne pozabite na strukturo, bodite zvesti sebi. Fiksna energija in zelo trmasta narava vas lahko popeljeta v kakšen konflikt. Uživali boste v miselnih izzivih, kot so šah, križanke in igre.

Planetarne energije v mesecu marcu in vpliv Lune

Luna bo v mesecu marcu igrala pomembno vlogo, saj se boste prebujali po zimskem počitku in veliko bolj boste čutili vse, kar se bo odvijalo v vaši bližini. Pomemben dan, ko je potrebno biti bolj previden je 9.marec, saj bo nastopila Polna luna v dvojčkih. Ta vpliv predstavlja potrebo po duševni stimulaciji. Radovednost bo ključna lastnosti, ki vas lahko razvedri, ali pa tudi razžalosti. Ne glede na to, ali iščete nove izkušnje ali si želimo nekaj nadgraditi, zelo boste motivirani z uvidi in usmerjenimi cilji.

Ne pozabite, da ta Polna luna vpliva na komunikacijo in na to, kako razmišljate.

Zdaj je čas, da glavo, srce in ušesa odprete sveži in drugačni perspektivi, vendar zaradi energije Polne lune ohranite realen pogled. Pričakujte uvide, intuicijo in navdihe, po drugi strani pa nasičenost, ki vam lahko povzroči nekaj notranjega nemira.

Naslednja pomembna točka bo Mlaj v znamenju ovna, ki nastopi 24. marca.

Prinaša čustveno vitalnost in nagon za delovanje. Ta vpliv pospešuje nagonske reakcije in povzroča nemir ki ga lahko v pozitivni smeri uporabite za nizanje novih začetkov. Pravi čas je, da pomislite na svoje strahove, jih raziščete ter jih premostite. Na trenutke lahko občutite, da ste se oddaljili od lastnega udobja.

Planetarne energije v mesecu marcu svetujejo, da se ne bojte, saj prihaja iskra zagona, ki je podobna pomladi.

Spodbuja željo po tem, da bi stvari postale preproste zato naredile več v smeri lastnega zadovoljstva. Če spadate med tiste, ki veliko sedijo, je to odličen čas za več gibanja ali za izziv za izbiro nove športne dejavnosti. Namesto da bi se izognili težavi, lahko napadete z glasnim tonom. Oven predstavlja nepremagljivo energijo, ki nedolžno verjame, da lahko ustvari vse, brez omejitev.

V mesecu marcu boste najbolj uspešni ovni, ribice, strelci in raki. Na področju ljubezni najboljše priložnosti čakajo leve, tehtnice, dvojčke in vodnarje. Najbolj utrujeni pa boste v marčevskih dneh biki, kozorogi, device in škorpijoni.

Pripravljeno za Čvek v križankah

Preberite tudi KAKO VAS VIDIJO DRUGA ASTROLOŠKA ZNAMENJA?