Vpogled v astrološki profil Nine Ivanič

Nino Ivanič spremljamo v seriji Najini mostovi, kjer igra vlogo priljubljene in malce nerodne Dragice. Kakšna pa je Nina Ivanič karakterno v svojem življenju?

Umirjena in sočutna

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Raka. Njene značilnosti so občutljivost, prilagodljivost, negotovost, intuitivnost in nežnost. Veliko ji pomenijo dom, družina, mama, korenine, pogosto pa je preveč vpeta v preteklost. Povezana je s plodnostjo, zelo težko se loči od vsega, zato rada zbira in hrani različne stvari in spomine. Premore močno razvito intuicijo, zato od daleč opazuje, ali je stvar, v katero se spušča, zanjo resnično varna. Potem poskusi z nekoliko vzvišenim nastopom, ki pa skriva mehko srce. S svojim naslutenim svetom domišljije zna ustvariti sanjsko podobo. Ima zelo natančen spomin, težko pa se prilagaja. Je zelo dobra prijateljica, ki vedno drži besedo in se čuti odgovorne za vse, kar je obljubila ali izrekla. Zna odpustiti krivično ravnanje, je strpna in idealistično usmerjena. Je večni romantik, ki ne mara prepirov, izzivanja in psovk. Vse rešuje mirno in uravnovešeno, to pa pričakuje tudi od sogovornikov.

Čutna in pozorna

Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Raka. Od tukaj izvira njena občutljivost in hitra užaljenost, ki jo večkrat v življenju vodi v osamo. S trikotnikom med Luno in Jupitrom je zelo poštena, iskrena in sočutna. Njena čustva in miselnost so dobro uravnoteženi. Sposobna je misliti jasno in logično o vsaki zadevi, ampak se vedno zaveda, kako bodo razmere vplivale nanjo in druge ljudi. Karkoli izreče vedno upošteva čustva drugih ljudi. Vedno ve kako se počuti in ne zanika svojih čustev, ampak jim tudi ne dovoli, da prevladujejo nad njo. To ji omogoča, da zelo dobro shaja skupaj z drugimi, ker je občutljiva na to, kar ljudje potrebujejo drug od drugega. Ko je potrta, bi se morala ohladiti, preden sprejme kakršnokoli pomembno odločitev. Impulzivna odločitev sprejeta v jezi ji bo zagotovo škodovala. Od moškega v razmerju pričakuje čutnost in veliko pozornosti, ki pa jo daje tudi sama.

Vpogled v astrološki profil Nine Ivanič

Vztrajna in svobodna

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Vodnarja, zato ceni neodvisnost, motiviranost in drugačnost. Če se počuti utesnjeno, se bo hitro uprla, zato okrog sebe potrebuje razumevajoče okolje, ki ji daje dovolj prostora in svobode za neodvisno delo, razvoj in napredek. Motivirajo jo predvsem miselni, intelektualni projekti. V spolnosti je domiselna in rada preizkuša različne položaje. Je zvesta, če se le ne začne dolgočasiti, takrat pa je sposobna hitro na drugačen način poskrbeti zase. Privlačijo jo tujina, potovanja in drugačni ljudje, za katere smatra, da lahko razširijo njena obzorja. To je pogumen Mars, ki ga privlačita nevarnost in tveganje. Vendar ne mislite, da bo vztrajala z vami, če ji ne boste zanimivi.

Rada sledi naj svojim sanjam

Njen Jupiter se je ob rojstvu nahajal v znamenju Škorpijona, kar nakazuje, da je samozavestna, vendar pa tudi vročekrvna oseba. Ima konstruktivne sposobnosti in ima zdrav ter praktičen smisel in je odločna in optimistična. Njena težava je, da prekomerno rada uživa hrano, je včasih neskrbna in ne pazi dovolj nase. Običajno ji gre vse kot po maslu tedaj, ko v neko dejavnost, delo ali podvig vloži vso svojo energijo, dela strastno, predano in srčno. Ima moč dušne rane drugih zdraviti z dotikom, prijazno besedo ali dejanjem. Ko komu tako pomaga, jo to izpolnjuje, to pa pomeni, da dobi še več volje in moči to kdaj ponoviti. Verjame, da se nič ne zgodi brez razloga, ko prisluhne svojemu srcu, preprosto čuti, kaj ji je kdaj najbolje naredite. Slediti bi morala svojemu srcu, le tako bo v življenju našla srečo.

Katere lastnosti ji podarja pozicija Venere?

Njena Venera, ki se je ob rojstvu nahajala v znamenju dvojčkov ji podarja privlačnost, simpatičnost in ravnodušnost.

Katere lastnosti ji podarja pozicija Merkur?

Merkur v znamenju raka ji občasno otežuje razne situacije, saj je nagnjena k pretirani občutljivosti, v primeru neuspeha.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi HOROSKOP ZNANIH: ROBERT KOROŠEC IN NINA RAKOVEC