Merkur v ovnu ne bo dovolil počasnosti in omahovanja

Merkur se bo v znamenju aktivnega ovna nahajal od 11. aprila do 27. aprila, ko preide v znamenje bika. Do končnega rezultata ali morebitne nagrade boste zato v tem obdobju želeli priti čim hitreje. Dobra stvar tega vpliva je, da vam bo Merkur v ovnu dovoljeval direkten in iskren pristop, s katerim lahko rešite marsikaj.

Navdušenje bo popolnoma prevzelo vaš um, telo in dušo. Ne bo vas zanimalo, kaj počne kdo drug, na prvo mesto boste postavljali sebe. Podarite si v tem času priložnost, da ustvarite nekaj inovativnega in prepričljivega.

Merkur v ovnu ne bo dovolil počasnosti in omahovanja

Pri nadaljevanju svoje zgodbe boste malce skrenili s poti.

Nenehno vas bo treba spodbujati z novimi idejami in kreativnimi vzgibi. Ego ovna je dojemljiv in z njimi se lahko povežete v koristni smeri. To je za vas pomemben čas, da oblikujete nove načrte.

Kritiko ali kakšen komentar na vaše razmišljanje lahko doživite kot osebni napad, vendar se boste pripravljeni tudi braniti, če vas izzovejo, težko boste tudi priznali, da ste se zmotili.

Temna stran tega vpliva prinaša preveč svobodno izražanje govor, ki je lahko tudi zbadljivo. Lahko da boste nemirni in vidno razočarani, ko se boste soočali z zamudami ter s počasnimi ljudmi.

Preberite tudi IZOGNITE SE SEDAJ NEGATIVNI STRANI STRESA

Večina ljudi bo v času, ko je Merkur v ovnu delovala naravno, pristno, zato vam ne bo treba brati med vrsticami.

Točno boste vedeli kje stojite ter kako ste povezani in to bo osnova resničnih, ter zelo iskrenih povezav. Vaš um bo v tem času kot močna svetilka, s koncentriranim fokusom. Venomer boste iskali tisti prelomni trenutek, v katerem pomembna zadeva zajame vaše zanimanje. Iskali boste miselne izzive, ki vključujejo strategijo in tekmovanje.

Merkur v ovnu ne bo dovolil počasnosti in omahovanja

Vaš največji izziv v času Merkurja v ovnu bo, da postanete potrpežljivi do podrobnosti in se držite tudi projektov z dolgočasno noto, saj vam dolgoročno prinašajo uspeh. Ko boste zaznali nekaj, kar je treba storiti, boste takoj pripravljeni stopiti korak naprej.

Merkur je povezan z vašim resničnim značajem in bo močno poudaril značilnosti ognjenega ovna, zlasti v smeri povezave izmenjave in obdelave informacij z drugimi.

Da bi se izognili zmedi in frustracijam na obeh straneh, bi se morali naučiti biti bolj premišljeni in umirjeni.

Na splošno Merkur v znamenju ovna izboljšuje vaše možnosti za iskanje resnične ljubezni in izpolnitve. Ta vpliv vam bo, če mu boste dovolili pomagal izraziti vaše notranje želje.

Preberite tudi MARS V VODNARJU: ČAS ZA SPREMEMBE