Ljubezenski horoskop za mesec april

V začetku meseca aprila Venera spremeni svojo pot in se začne gibati v znamenju dvojčkov. Vsa milina in nežnost se umika iz obzorja. Prihaja več želje po inteligentnih pogovorih in manj želje po globini.

Mars v znamenju vodnarja vas vodi k neobremenjenosti na področju čustev, tako da boste tudi tisti, ki ste morda zaradi okoliščin ločeni, razdaljo boljše prenašali.

Preverite kako se ujamete s svojo ljubljeno osebo.

OVEN

V prvi polovici meseca aprila ne boste želeli slepo slediti pričakovanjem bližnjega. Zaradi tega lahko nastopi nekaj težav, a na koncu boste imeli prav vi. Povečana količina splošnega stresa bo sredi meseca poskrbela za slabo voljo in nerazpoloženje.

Ne bodite presenečeni, če boste nekoliko obremenjeni in nesamozavestni. Minilo bo kar nekaj časa preden se boste zavedali, kakšno napako ste pravzaprav storili, nanjo pa vas bodo opozorili domači. Nima smisla, da se zapirate vase, raje pokličite prijatelja ali simpatijo in poskusite zaplete čim prej rešiti.

BIK

Morda bi bilo modro, da v prvih dneh aprila, ko se bo Venera še nahajala v vašem znamenju naredite prvi korak in priznate svoje napake. Tokrat se vam bo sreča v ljubezni nasmejala. Do dobrega izida bo prišlo že v sredini meseca. Bodite nekoliko bolj potrpežljivi in zaupajte vase.

Energije bo dovolj tudi proti koncu aprila, vseeno pa bodite previdni pri večjih podvigih. Trenutna situacija še zdaleč ni tako zelo slaba, kot se vam dozdeva že nekaj časa. Ljubljena oseba vam stoji ob strani, le zaprosite jo za pomoč, če jo boste potrebovali.

Ljubezenski horoskop za mesec april

DVOJČKA

Samski dvojčki prehajate z vplivom Venere v vašem znamenju v aprilu v bolj intenzivno obdobje. Ne razlagajte vsem, kaj se vam je zgodilo v preteklosti na področju čustev. Za zdaj ni druge možnosti, kot da počasi poiščete pot iz zagate. Ne prepirajte se preveč, ker boste potegnili krajši konec.

Najslabše bo sredi meseca, ko se bodo vmešala globoka čustva. Nikar toliko ne analizirajte vsake situacije, saj vam to čisto nič ne koristi. Premislite in poskusite znova, morda od trenutka, ko se boste zadev lotili nekoliko drugače, vsekakor z boljšo voljo. Predvsem zaradi sreče se boste elegantno izognili nastavljeni pasti.

RAK

Zdrav način življenja bo v aprilskih dneh nekaj pomembnega, odkrivali boste tudi skrite labirinte ljubezenskega razmerja. Tudi samski se boste podali v spletno iskanje, vendar manj obremenjeno kot običajno. Čeprav boste prepričani, kaj si želite, boste stopicali na mestu in se obotavljali storiti odločilni korak.

Ne dvomite o tem, kar zmorete. Težko boste komunicirali s partnerjem, saj se vam ne bo ljubilo razglabljati. Stvari boste dojemali po svoje in to vam bo zadostovalo. Vsakodnevna rutina vas bo zelo izčrpala. Če si ne boste privoščili umiritve, lahko pričakujete, da boste eksplodirali.

Ljubezen je edina smiselna stvar v tem nesmiselnem in težkem času.

LEV

V aprilskih dneh se lahko naučite težave in križe ljubljene osebe ločevati od svojih. Ne prevzemajte odgovornosti za vse, raje prepustite stvarem prosto pot. Preveč skrbite zaradi stvari, ki še niso na vrsti, zato pa zapostavljate trenutna ljubezenska vprašanja. Partnerja ne morete prepričati, da imate prav.

Konec meseca se boste trudili, da bi bili nekaj, kar niste, zato se ne čudite, da kljub uspehom večjega notranjega zadovoljstva ne boste čutili. Če boste v dvomih, kako naprej, najprej poskrbite za tisto, kar je že v vaših rokah. Bodite bolj hvaležni, namesto da se obremenjujete z neizpolnjenimi željami.

Ljubezenski horoskop za mesec april

DEVICA

Pazite na področju čustev zaradi vpliva Sonca v ovnu na besede, ki jih boste izrekli, saj bi jih lahko nekdo posredoval naprej in jih uporabil v svoj prid. Svoje obveznosti boste energično opravljali, zelo disciplinirano boste tudi svojo ljubljeno osebo naučili reda.

Morda le za kakšen dan, a tudi to je nekaj vredno. Proti koncu meseca boste morali narediti več za boljše počutje. Najprej poskrbite za ljubezensko zadovoljstvo. Bodite čim bolj izvirni, posebno če ste od nekega vprašanja prehitro dvignili roke in ste potem odločitev obžalovali. Morda je čas, da začnete bolj gledati nase.

Preberite tudi KLJUB VSEMU, TO JE TISTO ZARADI ČESAR VAS NE BO POZABIL

TEHTNICA

V prvih dneh aprila si lahko obetate spremembe, ki bodo nadvse navdušujoče, še posebej v pogledu ljubezni. Sicer pa ne pozabite tudi na zdravje in prehranjevalne navade. Vse to vas vodi v večjo samozavest. Raztreseno se boste proti koncu meseca lotevali stvari za stvarjo, ne da bi katero dokončali.

Ne boste našli miru, ki ga potrebujete. Partnerju odprto pokažite, kaj čutite do njega. Skuhajte romantično večerjo v dvoje in povejte vse, kar vam leži na duši. Našla bosta skupno ugodno rešitev.

Preberite tudi NAJBOLJ GLOBOKI IN DUHOVNI MOŠKI ZODIAKA

ŠKORPIJON

V aprilskih dneh boste zaljubljeni v ljubezen, ustavi vas lahko le nekdo, ki bo želel drezati v vaše zasebne zadeve. Če hočete pomagati ozdraviti situacijo, ki vas preganja že nekaj časa, s sočutjem poslušajte stališče osebe, ki stoji nasproti vas in vas čaka da se odprete. Držite se enih in istih stvari, ki naj bi ostale že zdavnaj v preteklosti.

Pazite, ker se preveč prepuščate presoji drugih. Vzponi bodo konec meseca aprila še večji in nekoliko bolj izraziti. Na čustvenem področju lahko naletite na kakšno nepričakovano oviro. V vaše misli se bo prikradla romantična nostalgija povezana s preteklostjo.

STRELEC

Boljše kot drugje se boste v prvih dneh aprila na področju ljubezni počutili v dvoje. Na dokaj konkretna vprašanja boste lahko le površno odgovarjali, očitno še vedno ne boste v fazi, ko bi natančneje vedeli, kaj sploh želite.

Veste pa, da potrebujete več nežnosti in romantike. Taka čustva vas prevevajo tudi zato, ker ste nedavno preveč oklevali glede priložnosti. Vse bo konec meseca bolj ustaljeno in na momente celo monotono, zato boste morali vi sami poskrbeti, da vam doma ne bo preveč dolgčas.

Ljubezenski horoskop za mesec april

KOZOROG

V aprilskih dneh boste zaradi Sonca v ovnu zelo trmasti. Ne boste želeli slepo slediti pričakovanjem bližnjega. Zaradi tega lahko nastopi nekaj težav, a na koncu boste prišli do pomembnega spoznanja. Proti koncu meseca vam lahko nekaj težavic na ljubezenskem področju povzroči neugoden vpliv planetov.

Znašli se boste v zelo zoprni situaciji, vendar bodite kljub temu odkriti. Kar ste si nakopali, boste morali tudi rešiti. V zadnjih dneh meseca bo čustveno področje dobilo boljšo obliko.

VODNAR

V ljubezni je sedaj več kot pravi čas, da prevzamete odgovornost za določene poteze. Tudi tokrat se lahko odločite za izčrpen pogovor z ljubljeno osebo, a nikar ne ovinkarite. Svoje črne misli preženite v samoti, s sprehodom v naravo. Konec aprila vam bo dokaj naklonjen, saj vas nihanja ne bodo zmedla, ampak bodrila.

Na vsak način se poskusite izogniti sporom, ki bi vas le neznansko utrudili. Tokrat boste izredno dinamični, morda celo hitrejši kot v zadnjih časih. Ljubljeni osebi pa to morda ne bo najbolj všeč, kar vam bo tudi pokazala.

RIBI

Čutite, kaj morate, a hkrati ne veste, kaj bi si na področju ljubezni zaželeli. Vzemite si čas za glasne pogovore s samim s seboj, da si ne boste kdaj očitali. Vaše vrednote so morda drugačne kot partnerjeve, a ignoriranje očitnih razlik vaju ne bo pripeljalo nikamor. Tolažili se boste na spletu, a se ne boste potolažili.

Mogoče bi bilo dobro, da temeljito razmislite o področju ljubezni. Proti koncu meseca vas bo spremljal občutek, da ste nekaj zamudili, toda ni ravno tako in prav kmalu boste dobili potrditev. Lahko torej pričakujete ugoden konec zadeve, ki vam najbolj ogreva srce. Rešitve bodo dolgoročno privedle do uspešne realizacije dogodkov na ljubezenskem področju.

Preberite tudi PARTNERSKI ODNOSI IN ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJ