LEA SIRK IN GABER RADOJEVIČ – SINASTRIJA

Lea Sirk. Foto: Govori.se
Lea Sirk. Foto: Govori.se

Lea Sirk in Gaber Radojevič ter njuno ljubezensko ujemanje

Dvojček Gaber in devica Lea Sirk se privlačita zaradi skupnih interesov in veliko intelektualnih idej. Močno čutita in razumeta stisko drug drugega, kar izkoristita za tolažbo in oporo, vsaj na začetku zveze. Razumevajoča Lea se trudi razumeti spremenljivo Gabrovo naravo.

Obema vlada spremenljivi Merkur, ki prinaša potrebo po komunikaciji in razumu. Njuno razmerje je dinamično, potencialno produktivno, hkrati pa zahteva veliko medsebojnega prilaganja, spoštovanja in odrekanja za uspelo zvezo.

Gabrovo Sonce v dvojčkih je v kvadratu z Lejinim Soncem v znamenju device, kar predstavlja težji vpliv, ki ga je za srečno razmerje potrebno premostiti. Oba si prizadevata doseči samo uresničitev, vendar se zaradi različnih načinov razmišljanja lahko pogosto znajdeta na nasprotnih bregovih. Vendar pa se ovire izkažejo za glavni in pomemben kamen za izgradnjo skupne poti. Z optimizmom, ki vodi do novih ciljev in povečanja samozavesti obeh, lahko dosežeta marsikaj.

blankGabrov Mars v znamenju bika je v trikotniku z Lejinim Soncem v devici, kar predstavlja izredno pozitivno vibracijo, ki se skoraj vedno zapečati s poroko. Za ta odnos je značilna intenzivna spolna privlačnost. Doseganje njunih skupnih ciljev je enostavno in prinaša srečo ter usklajenost v njun odnos.

Gabrova Venera v znamenju bika je v trikotniku z njenim Soncem.

Vpliv je zelo pomemben za odnos, saj se drug ob drugem počutita zadovoljna in srečna. Odnos lahko obema prinese tako materialno kot tudi duhovno bogastvo, saj je poudarek na skupni harmoniji in sodelovanju. Vendar pa morata biti previdna, da ves čas negujeta tudi razigranost.

Gabrovo Sonce v znamenju dvojčkov je v trikotniku z Lejinim Merkurjem v tehtnici, kar dodaja občutek razumevanja in vzajemnega interesa. V vseh dejavnostih, ki se prepletajo, obstaja medsebojno sodelovanje. Oba izstopata po svoji sposobnosti razumevanja in poslušanja. Ta vpliv poudarja duševno povezanost, ki je dragoceno sredstvo za dolgoročno ujemanje.

Gabrov Merkur v znamenju dvojčkov je v kvadratu z Lejinim Soncem v devici, kar občasno prinaša napetost, ki jo je težko izraziti, kar lahko povzroči pomanjkanje čustvenega zadovoljstva. Z odlično komunikacijo in prilagajanjem lahko premagata vse te napetosti in jih spretno pretvorita v prijetno poživitev odnosa.

Lea Sirk in Gaber sta zelo usklajena

Gabrov Merkur v znamenju dvojčkov je v trikotniku z njenim Merkurjem v tehtnici, kar nakazuje, da je Gaber popolnoma združljiv z njenimi idejami in mislimi. Med seboj se dopolnjujeta kot podobno misleča otroka, ki hodita drug ob drugem in delita svoje zamisli. To je odličen vpliv ki krepi medsebojno razumevanje in prinaša v odnos noto igrivosti.

blankGabrova Venera v znamenju bika je v trikotniku z Lejinim Neptunom v kozorogu, kar nakazuje, da se močno privlačita in imata podoben okus za glasbo, umetnost in vse, kar pomirja njune čute. On lahko bolj podrobno spozna svoje ustvarjalne sposobnosti s pomočjo njenih nasvetov, saj ona zelo dobro ve, kaj je tisto, kar ga osrečuje. Lea se ob njem počuti tako udobno, da lahko neobremenjeno pokaže svojo sočutje, ljubezen in sentimentalnost. To je ljubeč in harmoničen odnos, ki obljublja srečo tudi v starosti.

Gabrov Mars v znamenju bika tvori sekstil z njenim Jupitrom v raku, kar povečuje zanimanje za šport, skupaj preživet prosti čas in potovanja. Odnos ima intenzivno kakovost, vendar ga morata negovati na pravi način.

Lea lahko njega nauči doseči, da je potrebno poslušati notranji glas. Pomaga mu razviti zavest in ga usmerja k stabilnim rešitvam. V zameno pa dobiva od njega zanimive predloge, ki ustvarjajo več idej in napredek v odnosu. Pomembno je, da ohranita svoj občutek za individualnost.

Članek je bil objavljen: Govori.se/Astro

Vas zanima sinastrija odnosa s partnerjem?