Kozorog: letni horoskop 2020

Kozorog, letni horoskop 2020 napoveduje, da boste tokrat lahko izstopili iz povprečja, z uporabo svoje spretnosti. Skupinsko delo in dogovori o sodelovanju bodo zelo koristni, čeprav se boste borili s tem, da bi najraje vse opravili sami. Za razliko od težkega leta 2019 bo leto 2020 za kozoroge izjemno pozitivno, in sicer na skoraj vseh področjih vašega življenja. Leto 2020 bo za vas eno najboljših let v zadnjem času, polno materialnega in čustvenega obilja.

Vedno ste si želeli narediti svoje življenje bolj posebno, edinstveno in polno navdušenja, zdaj pa je pravi čas, da vse skupaj tudi udejanjite. Ne glede na to, ali čutite to ali ne, se lahko podate v avanturo, zato uskladite svoje sanje s svojo resničnostjo. Pluton bo sredi leta, ko se bo gibal retrogradno na vas izvajal pritisk na vas. Po drugi strani pa bo to čas, bogat z razodetji, notranjimi preobrazbami, pomembnimi spremembami prepričanj in vaših stališč.

Za tiste, ki se bolj duhovno razvijate, se bodo vse te preobrazbe zdele naravne in hkrati samoumevne. Za druge, ki ste bolj materialno usmerjeni bodo te preobrazbe lahko grobe, saj jih bo težko razumeti. Znašli se boste na križišču in kjer boste morali izbrati svojo pot, in s tem morda sprožiti duhovno prebujanje. Jupiter vam bo olajšal odkrivanje informacij, ki bi jih lahko uporabili v svojo korist.

Kozorog: letni horoskop 2020 prinaša nove informacije

Da pa vse skupaj ne bo preveč pravljično, boste morda doživeli duševne stiske in visoke stroške, kar vas lahko močno obremeni. Morda se boste morali soočiti tudi z nekaterimi težavami z družinskimi člani. Zaradi planetarnega vpliva na vašo sedmo hišo se lahko zgodi večji konflikt ali zaplet. V tem letu morate dobro skrbeti za svoje zdravje. Poleg duševnih skrbi vas lahko mučijo tudi bolečine v nogah in stopalih.

Poslovno finančno področje

Kozorogi, čim prej zmanjšajte svoje stroške, da se boste lahko oddahnili v svoji finančni stabilnosti. Največji izdatki bodo v letu 2020 povezani z družino in potovanji. Če ste v službi, se vam lahko plača v mesecu aprilu poveča. Zaradi tega povečanja bi se vaše finančno stanje lahko končno stabiliziralo. Tudi če ste ravnokar uspešno poravnali svoje stare dolgove, boste letos morda potrebovali drugo posojilo.

Kozorog: letni horoskop 2020

Obdobje med majem in avgustom bo koristno za naložbe v zemljišče ali hišo. Po tem obdobju prihajajo jeseni možnosti za izgubo. Kozorogi prihaja nekaj vzponov in padcev. Vaša prizadevanja se bodo izkazala za uspešna šele, ko boste vložili dovolj truda. Nobenega novega projekta ne bi smeli začeti brez ustreznega analiziranja. Poslovni partner, ki mu resnično zaupate, vam lahko pomaga do uspeha.

Kozorog: letni horoskop 2020 napoveduje, da vam bodo pretekle stranke in stiki letos še posebej v pomoč.

Ustvarjanje novih strank in močnih povezav bo prav tako pomembno, še posebej v drugi polovici leta. S tem boste izstopali pred nadrejenimi, kar bi vam lahko prineslo kakšno nagrado. Na splošno boste imeli več potrpežljivosti z upravljanjem svojega denarja, kar bi vam lahko pripomoglo k temu, da nekaj tudi prihranite.

Zdravje in počutje

V začetku leta boste kozorogi morda čutili pritisk in duševno nestabilnost. Zaradi tega lahko trpi tudi vaše delo. Kljub temu, da si prizadevate za dosego ciljev, ne zanemarjajte na ta račun svojega zdravja. Če zanemarite svoje zdravje, se boste zaradi utrujenosti znašli v kočljivi situaciji. Zavedati se morate, da je poleg dela potreben tudi počitek. Če se soočate s težavo, povezano s kožo, je ne zanemarite in pojdite na zdravniški pregled, da preprečite kakšen morebiten zaplet.

To, da izboljšujete svoj notranji jaz, še ne pomeni, da bi morali pustiti, da trpi vaš zunanji jaz.

Poskrbite, da boste dovolj telovadili in poskusite vložiti več truda v uravnoteženo prehrano. Ob koncu leta se boste počutili šibke zaradi bolečin v križu in stopalih. Privoščite si nekaj zabave, da se osvobodite stresa in pomladite duševno zdravje. Letos se izogibajte uživanju alkohola in rdečega mesa.

Izobraževanje

Kozorogi na področju izobraževanja se boste morali v letošnjem letu še bolj potruditi. Začetek leta bo perspektiven, kljub temu pa morate obvladati svoje duševno stanje, da premagate študijske izzive, ki jih ne bo malo. Odlično se boste v tem letu odrezali predvsem tisti, ki študirate strojništvo ali elektrotehniko. Tisti, ki želite zaključiti študij se lahko v obdobju jeseni soočajo z izzivi. Motnje vas lahko zmedejo, ampak boste kljub napredovali. Torej, ostati pozoren in osredotočen, mora biti edini cilj vašega življenja. Študentje, če boste delovali pošteno in prizadevno, boste morda dobili tudi kakšno nagrado.

Družinsko življenje

Ljubezen in sodelovanje v družini bo polepšal Jupiter, ki vam bo podaril priložnost, da boste zelo cenjeni. Prisotnost Marsa v vaši 9. hiši vam bo podarila moč za boj proti vsaki težavi. Osredotočili se boste lahko na potrebe svoje družine. Leto vas vodi k ustvarjanju ugodnih okoliščin. To bo pomagalo pri izboljšanju vašega statusa med sorodniki. V vaši družini bo v poletnih mesecih prišlo do motenj miru in manjših nesporazumov. V tem času morate biti previdni in nameniti več pozornosti družinskim članom.

Kozorog: letni horoskop 2020

Kozorog: letni horoskop 2020 napoveduje v jesenskem obdobju nove načrte za prihodnost družine.

Bolj jasno in premišljeno boste sprejemali družinske odločitve. Vaša denarna podpora družini bo velika in seveda popolnoma nesebična. Če se boste morda znašli v težavah, vas bodo starši podprli.

Ljubezensko področje in odnosi

Kozorogi v letu 2020 bo ljubezensko življenje verjetno središče vašega življenja. Čas je, da se spustite v dolgoročne odnose, ter jih tudi negujete. Dvigniti stvari na naslednjo raven, se skupaj preseliti, se zaročiti ali poročiti ali celo imeti otroka, to bodo vaše želje, če ste že nekaj časa v razmerju. Če še niste v zvezi je sredina leta odličen čas za začetek iskanja v krogu prijateljev. S tistimi, ki jih poznate dlje časa boste verjetno imeli več skupnega kot z novimi obrazi.

Življenjski partner vam bo pomagal pri izboljšanju vašega ekonomskega položaja. V vaših odnosih bi se lahko med septembrom in novembrom zgodilo nekaj nesporazumov, povezanih s tretjo osebo. Če vaša upanja ne bodo izpolnjena se lahko zaradi tega počutite zelo slabo. Konec leta se lahko zaljubite v osebo na delovnem mestu.

Ujemanje

Največ lepih energij se vam bo prepletalo z rojenimi v znamenju leva, device in rib. Napetosti prihajajo z dvojčki in škorpijoni. Privlačila vas bo energija rakov in bikov.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020