Bralka Irena ne želi biti več druga violina, Magdalena ji svetuje

Že nekaj mesecev sem v čudnem položaju, ne želim biti več druga violina. Partner, za katerega sem imela resnično dober občutek, se je začel zapirati pred mano, biti nesramen in odklonilen. Najhuje pa je to, da sem našla njegova sporočila, namenjena bivši. On še vedno razmišlja o njej. Ko sem to na glas povedala, saj se nisem mogla več pretvarjati, mi je rekel, da ji je res pisal. Rekel je tudi, da jo resnično pogreša ter da naj se zamislim, kakšna sem do njega. Rekel je tudi, da je bivša vedno v vsem ustregla. Zame pa pravi, da mu postavljam pogoje in ne upoštevam njegovih želja.

Nato sem ga vprašala, ali sploh še želi ostati z mano. Rekel mi je, da ne ve, da potrebuje čas in da naj mu ne zamerim, če se bo v tem času sestajal tudi z bivšo, da se lažje odloči. Tega nikakor ne morem sprejeti, saj ne želim biti druga violina. Vendar ga ljubim in si ne predstavljam življenja brez njega. Zato še vedno živi pri meni, jaz pa trpim. Svetujte mi prosim, kaj naj storim, saj nisem srečna. 

Irena

Bralka Irena ne želi biti več druga violina

Spoštovana Irena, vaša zgodba je v meni spodbudila jezo. Saj si vaš partner dovoli malce preveč. Ne želi biti več druga violina.

Če še vedno hrepeni po bivši in jo tako zvesto zagovarja. Potem bi bilo najbolje za vse, da se vrne k njej in vam pusti, da zadihate življenje, saj ga z njim ne dihate. Morda pa ga ta bivša noče nazaj in si za vsak primer pri vas ohranja možnosti, da ne bi ostal sam.

Žal vam moram povedati, da ni najbolj iskren do vas. Igra, ki jo igra, ni pristna in ne zagotavlja dobrega konca, vsaj za vas ne, saj ne želite biti druga violina.

Ko ste se spustili v razmerje z njim, ste pričakovali ljubezen, spoštovanje, zaupanje in zvestobo. Zdaj pa doživljate vse prej kot to. Ta moški še zdaleč ni to, kar ste misli, da je. Razumljivo je, da ste razočarani.

Svetovanje

Svetujem vam, da razmislite o vsem skupaj, tudi o tem, kaj boste v prihodnosti počeli z moškim, ki mu ne zaupate.

On žal še vedno hrepeni po bivšem razmerju. To vam je verjetno jasno, da se spremenil ne bo in tega nikar ne pričakujte, saj s tem le zavajate sami sebe in se prepuščate slabemu razpoloženju na vsakem koraku.

Če ne bo bivša, se bo pa našla kakšna druga ženska, saj je vaš moški negotov in celo malce egoistično naravnan. Čim prej odkorakajte po svoji poti in si poiščite srečo drugje, saj je z njim zagotovo ne boste našli, ne zdaj in tudi ne pozneje.

Ne želi biti več druga violina. Pripravljeno za Govori.se 

Preberite tudiPARTNERSKI ODNOSI IN ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJ