Horoskop bik 2020: Osebna rast in zdravje

NAMIG ZA LETO 2020

Biki, da bo vaša osebna rast v letu 2020 hitrejša. Z njo bosta vsekakor povezana tudi zdravje in počutje.

Preveč pritiskate na druge, ker je v vas močna želja po napredku in dosežkih, zato drugi za vas ne naredijo dovolj, kar vas posledično vodi v nezadovoljstvo, zato čim prej postavite sebe na prvo mesto.

Horoskop bik 2020: Osebna rast in zdravje

Biki horoskop 2020 napoveduje spremembe.

V svojem življenju lahko v celoti uživate, vendar skušaje narediti tudi kakšen korak na področju zdravja in osebne rasti. V prvih mesecih leta si boste morali zaradi določenih težavic prizadevati za izboljšanje zdravja. Na udaru bo do meseca maja vaše počutje, še posebej pri tistih, ki ste doživeli negativne spremembe. Vendar lahko z le malo truda izboljšate svoje duševno in fizično zdravje.

Biki, če želite izboljšati zdravje in počutje vam svetujemo, da si vzamete čas zase in se osredotočite na izboljšanje prehranjevalnih navad.

Sredi leta se lahko poveča delovna obremenitev, zaradi katere se boste počutili zelo utrujeni. V tem časovnem obdobju lahko mnoge zdravstvene težave premagate tako, da se podate za razgibavanje. Namesto da porabite svojo energijo za več nalog, se osredotočite le na tiste, ki so vam pisane na kožo in so pomembne.

PREHRANA IN ZDRAVJE

Energijo pametno porazdelite, tako bo izkupiček občutno večji. Uran vam jo bo občasno zagodel, saj s stresnimi situacijami ne bo skoparil. Zatorej pazite na svoje telo in se poskusite več gibati.

Področja, kjer boste najbolj izpostavljeni:

  • notranji organi, nervoza, oči, dihalne poti

Priporočljiva hrana:

  • banane, polnovredna žita in kalčki, soja, perutnina, stročnice, rumenjak, listnata zelenjava, ribe, melona, zelje, neoluščen riž, arašidi, orehi, kvas, jajca, mleko…
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ VITALNI…avgust
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ UTRUJENI…oktober

NAUČITE SE

Kljub svojemu povišanemu egu, vam bo v sredini leta uspelo le, če boste odprti za novo učenje, naj bo to vrnitev v šolo, usposabljanje na delovnem mestu ali nova smer, ki dviguje osebno zadovoljstvo.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP BIK 2020

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020