Bik: Letni horoskop 2020

Bik: letni horoskop 2020 napoveduje, da se vaše družbeno življenje bogati, kar vam lahko pomaga pri dvigu kakovosti življenja. Zaradi planetarnih položajev se lahko veliko vaših sanj uresniči. Izkoristite leto, da okrepite svoje sposobnosti. Čeprav blokad in ovir ne bo veliko, nikar ne zavijajte na stranske poti.

Leto 2020 se bo začelo z delom, ki ste ga morda pustili nedokončanega.

Prihaja polno pozitivnosti, sreče in moči. Vaša fizična sposobnost in raven razumevanja drugih bosta boljši. Planet Saturn bo v 9. hiši, zato morate namesto v usodo verjeti v svoje trdo delo. Maja se boste morda morali soočiti z nekaterimi izzivi in težavami, vendar ne boste obupali. Še več, ta duh vam bo pomagal do zmage. Sredi leta se morate izogibati svojim konkurentom. Ne izpostavljajte svojih skrivnosti nikomur, drugače boste izgubili pomemben boj.

Čeprav ste precej romantični in energični, morate svoje odločitve sprejeti pametno in potrpežljivo.

Avgusta se boste morda počutili žalostne in osamljene. Toda z lahkoto se boste znašli, saj vas bodo obdajali ljudje, ki vas spoštujejo. Od marca naprej prihaja vaših pet minut. Vse, kar morate storiti, je da imate nadzor nad seboj. V drugi polovici leta lahko začnete novo delo ali investirate. Da bi bili bolj umirjeni, boste morda obiskali kraj, kjer se dobro počutite. Konec decembra bosta Jupiter in Saturn zelo aktivna, kar lahko negativno vpliva na zdravje.

Poslovno finančno področje

Nobeno vaše delo se vam zaradi pomanjkanja denarja ne bo zataknilo. Letos boste dobili dovolj denarja, vendar bodo rasli tudi vaši stroški. Zato morate denar porabiti pametno. Poleg njega bo močan vpliv v vaši hiši bogastva, privedel do nepričakovanih stroškov. Zaradi poravnave dolga se boste znašli v umirjenem počutju. Če razmišljate o naložbi v kakšen velik projekt, poiščite nasvet svoje sorodne duše ali staršev.

Bik: Letni horoskop 2020

Mesec avgust bo namenjen projektom, povezanih z lastnino.

Če vlagate v delniški trg, potem morate počakati na september. Poleg tega lahko dobite dobiček v obliki stare naložbe ali družinske nepremičnine. Do konca leta se bo izboljšalo tudi vaše finančno stanje. Letos bi morali prenehati z odlašanjem.

Bik: Letni horoskop 2020 vas opozarja, da se prepričate, da ne sledite nobeni bližnjici.

Za dosego uspeha bi morali ohraniti odličen odnos s svojimi zaposlenimi, saj vas bo to vodilo k novim uspehom. V mesecu maju ne boste dobili veliko novih priložnosti, vendar ostanite potrpežljivi. Prihaja več denarja na področju, kot sta trženje in finance. Če želite doseči uspeh v svojem poslu, morate biti vztrajni. Če se veselite menjave službe ali napredovanja, vam lahko pomaga ženska. November bo za vas finančno obetaven mesec.

Zdravje in počutje

V začetku leta 2020 se vas bo dotaknilo nekaj stresa. Tokrat morate biti še posebej pozorni na svoje zdravje, saj boste marca bolj šibki in dovzetni za zdravstvene težave. Posebno pozornost bo potrebno nameniti prebavilom. Izogibajte se slabi in kalorični hrani, da ne boste pridobili odvečnih kilogramov. Poskrbite za gibanje, ki ga prakticirate vsak dan. Pomagalo bo tudi, če boste redno hodili na sprehod.

Bik: letni horoskop 2020 vam napoveduje, da boste v mesecu septembru z delom preobremenjeni.

Pazite, da ne boste zaradi tega zamudili prioritet. Bili boste telesno in duševno šibko. Če trpite zaradi sladkorne bolezni ali ščitnice, potem morate biti v tem letu še posebej pozorni. Ne izogibajte se pomembnosti pravočasnega zdravljenja.

Izobraževanje

Biki boste na področju izobraževanja v letu 2020 uživali nove priložnosti. Lotili se boste novega področja in zagotovo boste tudi okusili uspeh. Prav tako boste našli novo k učenju novega jezika. Po marcu se boste morda celo odločili za dodatno izobraževanje. Še več, to bo bistveno obdobje, ki ga bodo opazili profesorji in učitelji. Zaradi odličnih zmogljivosti lahko dobite tudi nagrado. Vse kar morate storiti je, da vložite ves svoj trud in sprejmete trdo delo. Če ste kakšen tečaj pustili nedokončan, se boste morda odločili, da ga zaključite.

Družinsko življenje

V letu 2020 se boste biki zaradi neznanih razlogov več prepirali z družinskimi člani. Še več, napetosti se lahko stopnjujejo tudi do odtujitve. Najboljša pot, da se vsega tega znebite, je pogovor z družinskimi člani in iskanje poti do rešitev. Konec septembra prihajata v družinske odnose mir in sreča. Nekaj težav je nakazanih tudi na področju dedovanja, kjer se boste morali boriti za pravico, ne dovolite, da se vas dotakne nemoč.

Bik: Letni horoskop 2020

Ljubezensko področje in odnosi

Biki morate biti v letu 2020 pozorni na svoj odnos. V mesecu avgustu bo vaš partner uspel pri svojem delu in to bo v vašo hišo prineslo pozitivne vibracije. Potruditi se morate, da pomagate k napredku, ter mu dati vedeti, da ga imate radi in se vedno počutite srečne.

Bik: Letni horoskop 2020 napoveduje, da boste s svojo prijaznostjo zagotovo pripomogli k okrepitvi odnosa.

V mesecu maju prihaja velika verjetnost, da bosta imela s partnerjem večji nesporazum, saj se bo nekod od vaju razburil zaradi določene zadeve. Da bi vaši odnosi ostali skladni, morate imeti nadzor nad vsem kar se dogaja. Tisti, ki ste samski, se vam največ simpatičnih priložnosti obeta v zadnjem delu leta, ko lahko čisto nepričakovano spoznate osebo, o kateri ste do sedaj samo sanjali.

Ujemanje

Največ lepih energij se vam bo prepletalo z rojenimi v znamenju kozoroga, škorpijona in raka. Napetosti prihajajo z ovni, ribami in devicami. Privlačila vas bo energija strelcev in levov.

Preberite tudi Temno plat bika.