Dnevni horoskop za torek 9. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 9. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 9. marca 2021

Dnevni horoskop za torek 9. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes boste zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom razdražljivi in napeti, tudi vaš ego bo zelo občutljiv.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zavihtite svoje misli tja, kjer se resnično dobro počutite, ne obremenjujte jih z drobnimi malenkostmi.

horoskop
Luna v znamenju vodnarja

Danes ob 8.41 uri preide luna v znamenje vodnarja

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi preko interneta. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste klikali v spletni trgovini z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos. Koža bo bolje sprejemala hranljive snovi, zato si pripravljajte osvežilno masko za obraz. Globinske kure v tem času ne bodo imele najboljšega učinka, zato tokrat raje naredite nekaj za svojo dušo.

Danes praznuje Domen Valič: Astro profil

Domen Valič je glede na analizo njegovih planetov ob rojstvu karizmatičen in vsestranski. Vztrajen in odločen Domen zna vedno poskrbeti zase. Z Merkurjem v znamenju rib je njegova komunikacija nežna in prijetna. Pod močnim vtisom impresionističnega je zdaj tukaj in že naslednji trenutek nekje v svojem svetu. Znajde se v besednih dvobojih, kar mu omogoča lažjo življenjsko pot. Ima posebno moč, s katero v poslovnem svetu zlahka prepriča, da je najboljši.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Jože Pučnik, slovenski politik in sociolog
  • Maite Perroni, mehiška pevka in igralka
  • Marko Šuler, slovenski nogometaš
  • Julia Mancuso, ameriška alpska smučarka
  • Nika Križnar, slovenska smučarska skakalka

Na današnji dan je bil ustanovljen milanski nogometni klub Inter. V Leipzigu preizkušen prvi elektronski mikroskop. Rodil se je Jurij Aleksejevič Gagarin, ruski kozmonavt in Janko Kos, slovenski književni teoretik, esejist in kritik. Umrl je Matjaž Tanko, slovenski novinar in Charles Bukowski, ameriški pisatelj, pesnik.

Katera astro znamenja boste danes zaradi neugodne konjunkcije najbolj ljubosumna?

V današnjem dnevu boste najbolj ljubosumni rojeni v znamenju dvojčka, device in strelca.

Za katera znamenja zodiaka dnevni horoskop napoveduje najbolj lahkotne energije?

Najbolj lahkotne energije dnevni horoskop napoveduje bikom, levom in vodnarjem.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z denarjem boste zaradi lune v vodnarju danes preveč razsipni.

Zategnite pas, kaj kmalu lahko nastopijo težave. Pri delu boste dokončali nalogo, ki vam bo prinesla veliko psihično olajšanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vpliv današnje lune v vodnarju bo vse prej kot obremenilen. Rešili se boste določenih strahov. Zadeve se bodo končno začele razvijati v pravi smeri. Zadovoljni boste tudi v ljubezni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vezani ne boste osredotočeni na kariero in profesionalne zadeve, zato bo ljubezensko življenje danes nekaj lepega in zanimivega. Situacija lahko postane v službi napeta, zato bodite zelo previdni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na kariernem področju prihaja danes občutek, da nekdo ovira vaše načrte in dela za hrbtom. Zaupajte vase in se ne pustite ustaviti. V vašem primeru je namreč cilj glavno bistvo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Česarkoli se boste danes lotili, vam bo uspelo. Dan vam prinaša veliko izjemnih dogodkov in spontanih novosti. Ves dan boste z luno v vodnarju zelo aktivni. Tudi spolno življenje bo sproščeno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na delovnem mestu vam nekdo od sodelavcev želi metati polena pod noge. Zlahka ga lahko pridobite na svojo stran, če diplomatsko odstranite nesporazum, kar bo z luno v vodnarju lažje izvedljivo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z vplivom lune v znamenju vodnarja boste močnejši in bolj sigurni vase kot v preteklih dneh. Tisti, ki ste na dieti, boste imeli danes manj pregrešnih želja in več discipline na tem področju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dan z vplivom prijetne lune v vodnarju vas bo popeljal v spontane dogodke, ki vas bodo usmerili v napredno delovanje. Sedaj je pravi čas, da nekomu podarite simpatičen kompliment.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čakanje vam bo še veliko bolj neprijetno kot misel na morebitni neuspeh. Danes kljub luni v vodnarju, ki vam je običajno naklonjena ne boste najbolj prijetna družba, skušajte se raje umakniti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sami se boste morali odločiti, kako se bo ljubezenska situacija razvijala naprej. Vezani precej tvegate, kljub temu pa ste na splošno celo bolj motivirani od samskih, ki vam bo rahlo dolgčas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan bo prijeten, saj vas bo spremljala ugodna energija lune v vašem znamenju, deležni boste tudi nekaj prijetnih vzgibov na čustvenem področju in dejstev, ki vas bodo pomirila.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Današnji dan z luno v vodnarju bo nihajoč. Začeti boste morali z najmanj prijetnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej, kot pričakujete. Večer prinaša odkrivanje skrivnosti.

Vas zanima TEDENSKI LUNIN HOROSKOP