Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. marca

V ponedeljek, ko se bo luna sprehajala po znamenju kozoroga, boste resni, hladni in zadržani, zato se boste morali potruditi, da boste sledili energije dneva žena na bolj topel in prijazen način. Obremenjeni boste z napredkom in urejenim finančnim stanjem. Če vas lahko kaj razjezi, bo to neodzivnost, prav tako vas bodo motili tisti, ki so bolj ležerne narave.

V torek ob 8.41 uri luna preide v znamenje vodnarja. Pri dogovorih se držite tistega, kar ste obljubili, saj bi vam v nasprotnem primeru lahko kdo zameril. Odlikoval vas bo izredno dober spomin, zato ga uporabite. Vaše obnašanje bo nekoliko podobno vetru, ampak tistemu nežnemu, ki zapiha le vsake toliko časa. Hitri boste in tako nestrpni, tako da vam bodo težko sledili.

V sredo, ko vas bo objel vpliv lune v zračnem znamenju, prihajajo nenadne in nenavadne spremembe, spremenijo se lahko tudi vaše želje.

Z ustaljenimi vzorci tokrat ne boste preveč obremenjeni. Samosvoji se boste na vsakem koraku borili za svoj prav. Če želite ohraniti notranji mir, se premikajte z manjšimi, vendar sigurnimi koraki. Jezila vas bo nepredvidljivost drugih.

blank

V četrtek ob 15.44 uri preide luna v znamenje rib.

Marsikaj se bo dogajalo ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni ali čustveno ranljivi. Odlično se boste znašli v svetu sanj, ki lahko ob tehtnem premisleku postane tudi realnost. Razpoloženje bo tudi v petek nihajoče, um pa malce nezadovoljen. Prijale vam bodo pohvale, sami pa boste večkrat kritizirali. Uspešni boste v kreativnih zadevah, tisti, ki pišete, se boste z lahkoto usmerili v globino.

Vpliv Mlaja bo v soboto nagajal samskim in vezanim, saj boste težko popolnoma zaupali in se prilagodili. Bolj pa boste nagnjeni k prijetnemu preživljanju prostega časa, všeč vam bodo preproste stvari, želeli boste prebuditi svojo dušo.

Razpoloženje bo v nedeljo, ko se bo luna nahajala v ovnu bolj kaotično. Čeprav boste hitri in drzni, se boste pri malenkostih in pogovorih težko osredotočili. Iskali boste odgovore na svoja vprašanja, lažje vam bo, če ste že karakterno bolj pogumni in samozavestni.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi SPADATE MED ŽENSKE, KI SE VEDNO DRŽIJO OBLJUB?