Dnevni horoskop za torek 7. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 7. september 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 7. september 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za torek 7. september 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Notranje doživljanje bo zaradi konjunkcije med Luno in Marsom zelo bogato, saj končno prihaja možnost, da ga delite z zunanjim svetom.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dvomi se bodo umaknili, dobili boste moč in pogum, sprejmite pa tudi nasvete ljudi, ki jim zaupate, saj bi lahko sami spregledali kakšno pomembno malenkost.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim.

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Danes nastopi ob 02:52 Prazna luna Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Danes praznuje Liza Marija Grašič: Astro profil

Liza ima Sonce v znamenju device, zato je zelo dosledna, organizirana ter redoljubna. V ljubezni je zelo selektivna in analitična. Raje, kot da bi v partnerstvu sklepala kompromise, se odloči počakati na pravega, pa čeprav lahko to pomenil, da bo zaradi tega bolj osamljena. Pomaga vsakomur, da se le ne bi komu slučajno zamerila. Z lahkoto nadvlada vse težave s svojo neustavljivo močno voljo. Z iskrenostjo je energična, odločna, hrabra in polna samozaupanja. Najraje dela sama v tišini, ima močan smisel za detajle, resnost in metodičnost. S svojo pazljivostjo in previdnostjo lahko vzdrži vedno do konca, tudi v delikatnih in težkih nalogah, ki jih zna izpeljati do cilja. Z bujno domišljijo je polna navdiha in zelo emocionalna. Vse kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. S svojim občutkom za estetiko ima rada umetnost in lepoto.

Z Luno v strelcu se Liza rada podaja v neznane, globoke poti in avanture, kjer zna poiskati svoj smisel. Odlično se znajde v vseh situacijah, saj je polna entuziazma. Privlačijo jo dolga potovanja in raziskovanje neznanega in neodkritega.

Zgolj s srcem se lahko pravilno vidi, kar je esencialno, je očem nevidno.

Antoine de Saint-Exupery

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Miroslav Vilhar, slovenski pisatelj, skladatelj
  • Alenka Goljevšček-Kermauner, slovenska pisateljica
  • Chrissie Hynde, ameriška pevka
  • Mira Furlan, ameriško-hrvaška igralka
  • Peter Šavli, slovenski skladatelj

Na današnji dan se pod okriljem EU v Haagu prične mirovna konferenca o Jugoslaviji. Jimmy Carter in Omar Torrijos podpišeta sporazum o Panamskem prekopu. Z zakonom o zemljiški odvezi odpravljeno tlačanstvo v Avstrijskem cesarstvu. Brazilija razglasi neodvisnost. Sveto rimsko cesarstvo in Francija podpišeta badenski mir, ki konča špansko nasledstveno vojno. Rodil se je Buddy Holly, ameriški glasbenik in Baudouin I., belgijski kralj. Umrla je Ivana Angleška, škotska kraljica in Sully Prudhomme, francoski pesnik.

Tvoja naloga ni iskati ljubezen, ampak poiskati vrata, skozi katera ljubezen lahko vstopi.

Eckart Tolle
Kakšno energijo prinaša konjunkcija med Luno in Marsom?

Dnevni horoskop napoveduje, da konjunkcija prinaša borbenost, moč in željo po tem, da z nečem zaključite.

Katera znamenja zodiaka boste danes na področju dela in denarja najbolj uspešna?

Danes boste a področju dela in denarja najbolj uspešni rojeni v ognjenih znamenjih.

PREBERITE TUDI: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z denarjem ravnate zadnje čase preveč razsipno. Zategnite pas, saj lahko nastopijo težave. Pri delu boste s pomočjo energije Mlaja dokončali nalogo, ki vam bo prinesla psihično olajšanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vpliv lune v devici bo vse prej kot obremenilen. Rešili se boste določenih nakopičenih dvomov. Zadeve se bodo končno začele razvijati v pravi smeri, kar bo odlična iztočnica za napredek.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub vplivu lune v devici ne boste osredotočeni na kariero in profesionalne zadeve, zato bo ljubezensko življenje končno zaživelo na prijeten način. Kljub vsemu pa bodite obzirni in previdni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pri delu imate občutek, da nekdo ovira vaše načrte in dela neiskreno, za hrbtom. Zaupajte vase in se ne pustite ustaviti zaradi zoprnih slutenj, ki se bodo ves čas kopičile.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija Mlaja prinaša veliko izjemnih dogodkov. Ves čas boste aktivni, spontano naravnani in zabavni. Tudi spolno življenje bo takšno kot si želite, strastno ter razgibano.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na delovnem mestu vam nekdo od sodelavcev zavida in vam ni najbolj naklonjen. Zlahka ga lahko z energijo lune v devici pridobite na svojo stran, če diplomatsko odstranite star nesporazum.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z energijo Mlaja v devici boste močnejši in bolj sigurni vase. Tudi tisti, ki ste na dieti, boste imeli manj pregrešnih želja in več discipline na tem področju. Zakorakajte v lepši čas svobodno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če se že nekaj časa sprašujete, kaj bi lahko spremenili, je sedaj pravi čas da se usmerite v bolj diplomatsko zastavljene a hkrati ugodne rešitve, vsekakor pa poslušajte tudi nasvete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čakanje vam bo zaradi povečane delovne vneme še veliko bolj neprijetno kot misel na morebitni neuspeh. V takem razpoloženju niste najbolj prijetna družba, skušajte se nekoliko razvedriti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sami se boste morali odločiti, kako se bo ljubezenska situacija razvijala naprej. Vezani precej tvegate, kljub temu pa ste še vedno v varni coni, ki ne prinaša nobenih večjih spodrsljajev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse skupaj bo zelo prijetno, saj vas bo spremljala ugodna planetarna kombinacija, deležni boste le nekaj obremenitev na čustvenem področju. Ne predajte se jim, raje se jim izognite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj, kar se boste z vplivom lune v devici odločili danes, bo neke vrste naložba v dolgoročno prihodnost. Začeti boste morali z zoprnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej, kot pričakujete.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP