Dnevni horoskop za torek 7. julija 2020

Horoskop dnevni
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 7. julija 2020.

Horoskop: dnevni horoskop – Astro novice in zabava s področja astrologije. Danes se ne bojte, da bi se ustavili, ampak zaupajte notranjim signalom in zajadrajte v neznano, nekaj novega!

Horoskop smernica za vsa znamenja: Na dogodke in situacije v današnjem dnevu ne boste imeli nobenega vpliva, zato se jim bo potrebno spontano prepustiti.

horoskop dnevni
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti. Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov.

Danes praznuje Aleš Vovk Raay

Rak Aleš ne izpusti skoraj ničesar, niti svojih globokih čustev niti preteklosti. Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto. Njegova lupina ga zaščiti tik pred tem, ko bi lahko zapadel v težave in takrat se njegova občutljivost prevesi v iskanje najbolj lahkotnih rešitev. Ker obožuje v življenju strast in dogajanje, je s svojo Luno v znamenju škorpijona vedno pripravljen na kakršen koli izziv. Rad ima tudi nevarnost in skrivnosti, zato je možnost, da bo osvojil, kar si zamislil, tudi če je prepovedano, še večja. Vsak izziv zanj pomeni osebno rast in napredek.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Ida Kravanja – Ita Rina, slovenska filmska igralka
Miroslav Krleža, hrvaški pisatelj, pesnik, dramatik
Vinko Globokar, slovenski skladatelj, pozavnist
Ringo Starr, angleški bobnar, glasbenik
Omar Naber, slovenski glasbenik, pevec

Na današnji dan se na Brionih sestanejo predstavniki Slovenije, SFRJ in EU ter sprejmejo Brionsko deklaracijo. Rodil se je Toto Cotugno, italijanski pevec. Umrl je Karel Štrekelj, slovenski jezikoslovec, književni zgodovinar.

Ste danes prosti? Preverite KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Dnevni horoskop: torek 7. julij 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bolj boste popuščali stresu in se ozirali na zunanje okoliščine, slabše se boste počutili. Sprostite se ob gledanju zanimivega filma, ki vas bo navdihnil z dobro vsebino in razmišljanjem.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Radi bi se poigravali, a vedno znova pozabljate, da tveganim situacijam niste kos in zato se raje odločite za preverjeno pot. Nagajal vam bo tudi vpliv lune v znamenju vodnarja.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Naj vas čustva danes, ko se luna nahaja v vodnarju ne zavedejo v napačno smer. Mogoče nebi bilo slabo, če bi vklopili tudi svoj razum, ki je dosti bolj razsoden in vam prinaša drugačno sliko.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če je potrebno, se pogovorite z nekom, ki mu resnično zaupate in ki ve, kako vam najbolje svetovati, vendar pa kočljive podrobnosti o določeni zadevi raje zadržite zase.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Občutek, da svojega življenja ne živite tako polno, kot bi morali, ne bo prešel sam od sebe, spremembe bodo danes, ko je luna v vodnarju neizbežne in dobrodošle, le teren zanje je potrebno pripraviti.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 7. julija 2020

Čiščenju in pospravljanju se danes ne morete izogniti. Popoldne bo prineslo obilico živčnosti in neprijetnih reakcij, saj boste želeli vse kar vas čaka opraviti naenkrat.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energija vodnarja bo vplivala na vaše počutje, kar bo danes zelo dobrodošlo. Odločitve, ki so pomembne boste prestavili za kasnejše dni, kar vam bo še kako všeč.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čutite, kdaj in kako lahko napredujete, tudi če gre za novo delovno mesto ali možnost, da bi se pogovorili o zvišanju prejemkov. Samozavestni boste, saj vas bodri vpliv lune v vodnarju.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na ljubezenskem področju bo danes vse prepleteno s pozitivno energijo. Zaželeli si boste raziskati nove stvari in se dotakniti vala strasti. Mikale vas bodo nenavadne avanture.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pri delu boste dobili nekoliko manj, a ne boste razočarani, saj je pred vami zaradi lune v vodnarju bolj sproščen konec dneva. Vaša srčna zgodba potrebuje še nekaj pravih epizod.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vam bo odgovoril tako, kot ste si zamislili. Zanimiva bo igra z besedami, spet se bo z vplivom lune v vašem znamenju začelo vrteti nekaj, za kar ste bili prepričani, da je končano.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Morda boste danes usklajeni sami s sabo, ne pa tudi z okolico. Marsikdo bo imel čez vaše šopirjenje veliko povedati, a vam bo to prav malo mar. Pomembno je kaj si vi mislite.

Preberite tudi horoskop tedenski ali poletni horoskop.