Dnevni horoskop za torek 6. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 6. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 6. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 6. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi radovednosti vam bo danes primanjkovalo taktnosti, da bi se zadržali pred čustvenimi izbruhi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zelo radi boste danes klepetali, vendar delujte obzirno in previdno, zlasti tedaj, ko bi morali komu povedati kaj neprijetnega.

horoskop
Luna je v znamenju dvojčka

Danes ob 03:23 uri preide luna v znamenje dvojčka

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano.

Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Beljakovine bodo tiste, ki vam bodo dodale največ energije, zato si privoščite kakšen okusen mesni obrok, v kombinaciji z rumeno ali oranžno zelenjavo. Močnejši vpliv boste čutili na področju prsi, jeter in želodca, zato se vam v večernih urah priporoča lažja hrana. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Nikoli ne dovoli, da bi majhen prepir uničil veliko prijateljstvo.

Dalai Lama

Danes praznuje Mirjam Korbar Žlajpah: Astro profil

Sonce ima v znamenju raka. Osredotočena je na vsakodnevno delovanje. V okoliščinah nereda poskuša ustvarjati red in držati kontrolo nad ljudmi v svoji bližini. Ima naraven dar za delovanje na področju zdravljenja ter močno intuicijo. Mars se nahaja v znamenju dvojčkov zato so njene lastnosti odgovornost, radovednost in razigranost. Rada je seznanjena z novostmi, uspešna je na področjih umetnosti, literature in ekonomije.

Njena naloga je, da razširi svoje meje tako, da si ustvari svojo življenjsko filozofijo, ki ji bo dala občutek globljega namena in utrdila pot do življenjske modrosti, katere ni možno spoznati samo z razumom. Jupiter se nahaja v znamenju bika, zato je premišljena, vztrajna in delovna in ima dobro koncentracijsko sposobnost. Rada bi odkrila smisel življenja in vse velike stvari.

Žlica ne more okusiti hrane, ki jo nosi. Podobno, neumen človek ne more razumeti modrosti pametnega človeka, tudi če se druži z njim.

Dalai Lama

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Sylvester Stallone, ameriški filmski igralec
  • George Walker Bush, ameriški predsednik
  • Curtis James Jackson III. – 50 Cent, ameriški reper
  • Luigi Di Maio, italijanski politik
  • Milly in Becky Rosso, ameriški filmski in televizijski igralki

Na današnji dan Evropski parlament z veliko večino zavrne predlog direktive o patentiranju računalniško izvedenih izumov. John Lennon in Paul McCartney se prvič srečata. Družina Anne Frank se preseli v skrivališče v amsterdamski hiši. Dolar je bil izbran za ime valute v ZDA. Rodil se je Tenzin Gyatso, tibetanski dalajlama in Edvard Rusjan, slovenski letalec. Rodil se je tudi Jakob Aljaž, slovenski duhovnik, glasbenik, planinec. Umrl je Ludovico Ariosto, italijanski pesnik in Matija Čop, slovenski jezikoslovec, književni zgodovinar, kritik.

Kaj je tisto, kar vas lahko danes naredi nemirne in razdražljive?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko veliko drobnih malenkosti in skakanje v besedo danes naredi nemirne.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč radovedna in zelo klepetava?

V današnjem dnevu boste najbolj radovedni in klepetavi rojeni v znamenju ovna, dvojčka in strelca.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MESEČNI LJUBEZENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Misli bodo z energijo lune v dvojčkih begale levo in desno, na vas pa bo, da se zberete in se odločite, katero pot boste danes ubrali zase. Izberite tisto, ki vam je nekako najbolj pisana na kožo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ideje bodo spolzele iz vaših rok, če jih ne boste čim prej udejanjili. Z bistrimi mislimi se boste podali v razne prijetne situacije, zračna energija vam ne bo dovolila, da bi se ustavljali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaželeli si boste da bi vaš telefon bolj pogosto zvonil, saj ste v zadnjem času malce osamljeni. Nikar se ne obremenjujte, ampak se začnite bolj intenzivno posvečati sebi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaustavili se boste tam, kjer se boste dobro počutili, brez da bi se morali ozirati na to, kar si o vas mislijo drugi. Samozavestno držo bo še dodatno podkrepil vpliv lune v znamenju razigranih dvojčkov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija današnjega dne vam bo všeč, saj ne znate komplicirati. Z lahkoto se boste usmerili v prijetna in manj prijetna opravila, ki jim sredi dneva ne bo konca. Reši vas lahko prilagodljivost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zakaj si ne bi danes, ko boste zaradi lune v dvojčkih hrepeneli po komunikaciji privoščili maratonskega telefonskega pogovora z nekom, ki vas bo zagotovo spravil v dobro voljo s svojimi hudomušnimi stavki.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Mikalo vas bo, da bi pustili vse kar vas obremenjuje, vendar ne odreagirajte prehitro, saj bi vas nekdo lahko narobe razumel. Dejstva bodo popolnoma drugačna od tega kar si vi mislite v ozadju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sprejmite kar se vam ponuja na področju kariere, saj se vam tako dobre možnosti ne pokažejo pogosto. Nikar preveč ne nihajte in ne analizirajte, saj bi vas lahko nekdo, ki je že pripravljen prehitel.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju ljubezni boste danes zaradi lune v znamenju dvojčkov razpršeni na vse strani. V enem trenutku nežni, v naslednjem pa zelo strastni, ter polni raznih nenavadnih predlogov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zavedati ste se začeli, da ste utrujeni, kar vam lahko pokvari dan. Raztresene energije, ki jih prinaša luna v dvojčkih boste trdni in stabilni kozorogi zelo težko sprejeli in se prilagodili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poskrbite za ljubezenske zadeve saj je zaradi lune v dvojčkih v zraku nevarnost, da se zapletete v nepredvidljiv konflikt, ali pa nekoga obsodite brez pravega konkretnega razloga.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne igrajte se v odnosu z nekom, ki si močno želi, da bi se o nečem pogovorila. Tudi če ne boste našli časa za pogovor, se skušajte kljub temu opravičiti, da si ne boste nakopali zamer.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP ali MESEČNI HOROSKOP JULIJ