Dnevni horoskop za torek 29. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 29. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 29. junija 2021

Predviden čas branja: 2 minuti

Dnevni horoskop za torek 29. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vse kar je pomembno se bo zavleklo, zato ostanite potrpežljivi in se poskusite danes bolj prilagoditi. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Nekdo se mora še odločiti, zato pustite času čas in popazite, še posebej glede zasebnega področja.

horoskop
Luna je v znamenju rib

Luna je v znamenju rib

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze.

Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Ena izmed prednosti poletja je, da imamo vsak dan več svetlobe za branje.

Jeanette Walls

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Bernard Herrmann, ameriški skladatelj
  • Stokely Carmichael, ameriški aktivist za človekove pravice
  • Don Carlos, jamajški pevec reggaeja
  • Peter Vilfan, slovenski košarkar
  • Tomaž Cerkovnik, slovenski alpski smučar

Na današnji dan se Arbitražno sodišče v Haagu odloči o kopenski in pomorski meji med Slovenijo in Hrvaško. Sejšeli postanejo neodvisna država. Slovenski izseljenci v ZDA sprejmejo čikaško izjavo. Isabela Peron je prisegla kot predsednica Argentine in tako postala prva predsednica v zgodovini držav Zahoda. Podjetje Apple je na trg poslalo svoj prvi telefon, iPhone. Rodil se je George Ellery Hale, ameriški astronom in Giacomo Leopardi, italijanski pesnik. Umrl je Alojzij Šuštar, ljubljanski nadškof, metropolit in Katharine Hepburn, ameriška filmska igralka.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč občutljiva, da bi sprejela resnico?

Preveč občutljivi, da bi sprejeli resnico boste danes rojeni v znamenju ovna, tehtnice in strelca.

Kaj je smiselno početi danes v smeri dosega dobrih rezultatov?

Dnevni horoskop napoveduje, da je danes smiselno poglobiti se vase in kreativno ter zbrano narediti kar je potrebno.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite premišljeni, da ne bodo zaradi lune v ribah posledice določene situacije še bolj neprijetne. Ko pa si boste zaželeli družbe, bo nesporazum povzročil, da se boste počutili žalostni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne veste, kako se odločiti, svojih težav pa zaradi zadržanosti ne želite deliti s partnerjem ali prijateljem. Pogovorite se kar vas bo končno razbremenilo in osrečilo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zakaj ne bi danes začeli delovati v drugi smeri. Skušajte iskreno razmisliti, katere napake se vam ves čas ponavljajo in bi se morali iz njih končno nekaj naučiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Manj napetosti bo kot v preteklih dneh. Pazite zaradi lune v znamenju rib na zdravje, ukvarjajte se z rekreacijo. Privlači vas nekaj, kar je od vas oddaljeno, drugačno od povprečja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Marsikaj ste v zadnjem času uredili in sedaj lahko naredite tudi kakšen drznejši korak, posebno z osebo, ki razmišlja podobno kot vi. Odnosi z domačimi se bodo počasi izboljšali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Niste prepričani, da bo ostala določena zadeva le na prijateljski ravni. Prav ta dvom je dober razlog za zavrnitev povabila, ki vam že v prvem trenutku ne bo najbolj pisano na kožo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Soočate se s finančnimi težavami. Glede na to, da resno potrebujete pomoč, je čas, da se nehate sprenevedati in na stanje pogledate bolj realno. Zasanjanost, ki jo prinaša luna v ribah vam ne bo v pomoč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ponudila se vam bo priložnost, katere izkupiček bo popolnoma odvisen od vas samih. Če želite, da se neka zadeva razvije v kaj več, boste morali zanjo tudi kaj narediti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo od bližnjih si želi nekaj, s čimer se še ne strinjate. Tudi glede uradnih zadev bi bilo smiselno zaradi vpliva lune v znamenju rib počakati, kar vas niti malo ne navdušuje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zelo ste nezadovoljni z dogajanjem na področju kariere in čas je, da se o tem pogovorite s sodelavci, če je potrebno, pa tudi z nadrejenim. Izkoristite dan za reševanje problemov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pod vplivom določenih novic se boste danes lažje odločili, saj je očitno, da nočete več samo čakati in opazovati. V ljubezni ste lahko z luno v ribah mirni, saj so čustva obojestranska.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobrih novic, ki jih že nestrpno pričakujete ne čakajte preveč. Ne bi se radi zaleteli, vendar morate pustiti času čas. Morda ste preveč obremenjeni z določenimi slabimi lekcijami.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG