Dnevni horoskop za torek 29. decembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 29. decembra 2020.

Dnevni horoskop za torek 29. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Presenetile vas bodo priložnosti, ki jih niste pričakovali, vendar bodo žal imele kratek rok trajanja.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Današnji dan vas bo popeljal proti začrtanim spremembam, ki bodo sedaj dobile novo obliko, in sicer bolj realno.

Horoskop znamenja
Dnevni horoskop

Danes ob 11.28 uri preide luna v znamenje raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge.

Če hočeš živeti srečno življenje ga poveži s ciljem, ne z ljudmi ali s stvarmi.

Albert Einstein

Kaj pravi dnevni horoskop, torek 29. december 2020?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Georg August Schweinfurth, nemški botanik, popotnik
  • Anton Števanec, slovenski ljudski učitelj in pisatelj
  • Ovid Densusianu, romunski jezikoslovec, pesnik
  • Pablo Casals, katalonski (španski) dirigent, skladatelj, violončelist
  • Ted Danson, ameriški filmski igralec

Na današnji dan je bila krstna uprizoritev prve drame Nejca Gazvode Gugalnica v režiji Janeza Lapajne v Ljubljani. Rodil se je Charles Goodyear, ameriški izumitelj in Andrew Johnson, ameriški predsednik. Umrl je Ivan Grafenauer, slovenski literarni zgodovinar in Miroslav Krleža, hrvaški pisatelj, pesnik, dramatik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 29. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ugotavljate, da postajate izredno trmasti glede zadeve, kjer se vam je nekoč že močno zalomilo. Na vsak način se trudite in pokažite, da ste pripravljeni poskusiti znova.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaše razmišljanje bo danes, ko luna popoldne prehaja v znamenje raka obarvano s preteklostjo, ki vam bo, če si boste dovolili povzročila kar nekaj nejasnosti in dvomov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zjutraj, ko bo luna še v vašem znamenju se sestavite in nehajte samo razmišljati, kako vam je hudo, ker bi vam lahko bilo še huje. Zaupajte raje vase in v svoje sposobnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zgodovina se ponavlja, vendar tokrat nimate dovolj moči, da bi se uprli nekoliko zoprnim dejstvom. Pazite, posebno glede denarja in dokumentov, zopet boste izredno raztreseni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Umaknili se boste od nekaterih obrazov, ker ne želite, da bi vas kdo spraševal o vaših osebnih zadevah. Trma vas lahko drago stane, še posebej popoldne, ko bo luna v raku.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 29. decembra 2020

Manjka vam nekoliko samozavesti in odločnosti. Vi že veste, kaj bi morali narediti, manjka vam le tisti pomemben korak do realizacije, po katerem že nekaj časa hrepenite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ves čas boste popoldne, ko bo luna v znamenju raka razmišljali o ljubezni in o tem, kako zelo radi imate nekoga. Mogoče je sedaj čas, da naredite kakšen simpatičen korak.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ljubezen vas danes, vsaj na videz, kljub prehodu lune v raka ne bo zanimala. Raje se zatekate v neobvezujoče pogovore. Dojeli boste, da nekdo vendarle ni vaš nasprotnik.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prišli boste do spoznanja, da v pomembni situaciji na poslovnem področju niste ravno najbolj pravilno odreagirali. Popravite zadeve, dokler je še čas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bolj boste v današnjem dnevu trdni, kot ljudje okli vas. Vaše mnenje bo tokrat bolje izoblikovano, zato se boste znašli nekje na poti do tistega cilja, ki ga v mislih načrtujete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes vam bo dišala dobra hrana. Tudi če drugače niste ravno vešči v kuhanju, se lahko zgodi, da se ga boste popoldne, ko bo luna v znamenju raka z veseljem lotili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezni bo popoldne ko luna preide v raka končno nekoliko lažje. Z nekom se bosta dogovorila in ugotovila, da sta vendarle ne glede na izid razmišljala podobno.

Vas zanima: LETNI HOROSKOP 2021 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG