Dnevni horoskop za torek 28. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 28. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se boste težko zadržali, brez pomisleka boste na vsakem koraku izražali mnenje.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Veliko se boste gibali, neprestano hitenje vas tokrat ne bo vznemirilo, ampak navdihnilo z občutkom, da ste koristni. Miselne in logične uganke bodo prava poslastica.

Dnevni horoskop torek
Dnevni horoskop torek

Luna je v znamenju škorpijona

Ko je luna v znamenju škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Želeli boste, da bi prodrli v bistvo stvari. Sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Notranje nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti danes niso izključeni.

Ljubezen je edina stvar, ki spodbuja moč misli in ustvarjalnosti, tisto nekaj, kar nas očiščuje in osvobaja.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Ludvik Mrzel, slovenski pisatelj, pesnik in publicist
Malcolm Lowry, angleški pisatelj
Ricardo Muti, italijanski dirigent
Terry Fox, kanadski atlet, aktivist proti raku

Na današnji dan se je rodila Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onassis in venezuelski predsednik Hugo Chavez. Umrl je Janko Kersnik, slovenski pisatelj in Ferdo Vesel, slovenski slikar. Na današnji dan se je začeka morija neslutenih razsežnosti, prva svetovna vojna.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in LUNIN HOROSKOP

Dnevni horoskop: torek 28. julij 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z vplivom lune v škorpijonu se bo zgodilo nekaj, kar je povezano z vašimi preteklimi razmerami ali izkušnjami. Ne odlašajte, ampak stopite čim prej v akcijo, da boste rešili te zaplete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Primanjkuje vam prilagajanja in dobre komunikacije, predvsem pa volje, da bi nekaj spremenili. Za vsakim dežjem posije sonce. Samski boste neustavljivi, želje in čustva ljudi v okolici vas ne bodo zanimala.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Grozi vam, da se vaše domneve uresničijo, če boste še naprej pesimistično razmišljali. Ne morete spregledati najboljših možnosti, če se osredotočate le na potencialne ovire, ki jih ni malo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zgodila se bo napaka, ki pa jo boste uspeli s pomočjo lune v škorpijonu tako hitro renovirati, da je drugi niti ne bodo opazili. Vseeno pa se morate zavedati, da je del krivde morda tudi na vaši strani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes bo za vaša čustva zaradi lune v škorpijonu precej divji dan, saj se bodo mešala in nastajala nova. V vas bo nastajal pravi vihar ljubezni, ki ga že dolgo časa niste občutili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 28. julija 2020

Na poslovnem ali finančnem področju se boste z velikim olajšanjem poslovili od svojih težav, ki so vas obremenjevale, da niste mogli ne mirno spati ne pozitivno razmišljati o prihodnosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zdaj je nastopil čas, da spet bolj celovito, z vašim notranjim uvidom, pogledate v vaše prihodnje cilje. Ker boste imeli veliko ustvarjalne energije, boste z luno v škorpijonu tudi samozavestni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zavedate se, da so se zgodile določene spremembe, ki so povezane z ljubeznijo. A ni pomembno kako so se zgodile in zakaj, pomembno je le to, da so vam v tem trenutku všeč in da vam ustrezajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Počakajte, preden boste povedali, kdo vam je všeč in kdo ne. Mogoče je namreč, da boste nepričakovano ugotovili, da vas je prvi vtis prevaral. Tudi pri delu potrebujete nekaj več časa za odločitev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z ljubljeno osebo se bosta danes neverjetno dobro razumela in skupaj bosta ujela energijo, ki vas bo dopolnjevala in izpopolnjevala. Mogoče boste imeli popoldne malce manj energije, a to naj vas ne skrbi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Novi viri denarja ali poslovne priložnosti se bodo z luno v škorpijonu pojavile v današnjem dnevu. Preboj energije bo okrepil tudi vašo samozavest. Materialno stanje se bo končno izboljšalo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se boste zaradi lune v škorpijonu težko prilagajali drugim. Vaša energija se enostavno ne bo ujemala z drugimi, zato se boste veliko raje umaknili v svoj notranji svet in preprosto sanjarili.

Preberite tudi TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG