Dnevni horoskop za torek 27. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 27. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za torek 27. oktober 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Neptunom vam bo pomagala, da boste na osebnem področju naredili odlične osnutke in jih kvalitetno uporabili tudi v praksi.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Travmatične izkušnje in negativni komentarji ustvarjajo strupene miselne vzorce, ki pogojujejo vaše vedenje zato se jim izognite.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti.

Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Danes praznuje Vanessa Mae: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 10. Hiši Škorpijona in ji vliva optimizem in neustavljivo privlačnost. Sposobna je delovati na več področjih in se v življenju samostojno odločati ter postaviti zase v vsaki situaciji, ki ji ni pisana na kožo. Sramežljivost ji je tuja. Luna, ki se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Device skrbi, da je vedno urejena, analitična in zelo vztrajna.

Njen Merkur, Mars in Venera se nahajajo v znamenju Škorpijona, kar še bolj intenzivno poudarja njeno strast do vsega, še posebej do področja umetnosti, kjer ji je talent položen v zibelko. V življenju ima veliko prijateljev, ki so zanjo zelo pomembni.

Danes praznuje Borut Veselko: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v 10. Hiši Škorpijona, kar pomeni, da je iznajdljiv, hudomušen in usmerjen v uspeh. Strast in nagnjenost k neobičajnemu sta lastnosti, ki skrbita, da je njegovo življenje vedno pestro. Na poslovnem področju potrebuje izzive.

Ne prenese majhnih zaprtih prostorov, pisarn in natlačenih delavnic. Služenje denarja zanj ni kakšna posebna vrednota. Krasi ga sposobnost, da na osnovi pičlih podatkov zna pravilno presoditi. Zato je uspešen pri dinamičnih in odgovornih poslih. Pri vsakem delu pa mora krotiti svoj temperament ter razviti občutek za disciplino.

Z Marsom v znamenju Tehtnice v 9. hiši je premišljen, eleganten in takten v odnosih. Ima zelo razvit dar govora, je zelo prepričljiv. Pisanje, tuji jeziki in seveda trgovina so prav gotovo področja, kjer se zelo dobro znajde. Potrebuje kontrolo nad svojo energijo v smislu, da se izogne izgorevanju le te. Njegov svet domišljije, ustvarjalnosti, občutkov, čustev in intuicije je zanj tako resničen, kot vse drugo v svetu okoli njega.

Njegova Luna, ki se nahaja v 12. hiši Strelca je usmerjena k svobodi in uživaštvu. Ima izjemno sposobnost zaznavanja in vživljanja v čustva drugih ljudi. Zelo pogosto začuti stvari intuitivno, a se kasneje izkažejo kot pravilne. Hitro odpušča, ne obsoja, sprejema ljudi, ne glede na njihove napake, pomanjkljivosti in zunanji videz.

Jupiter v znamenju Tehtnice v 9. hiši mu podarja domiselnost in poseben način soočanja s težavami. Njegove napake vključujejo težnjo, biti len, počasen in nepazljiv. Včasih se utaplja v samopomilovanju, namesto, da bi izbral odločno akcijo in spremenil svoje življenje.

Ima veliko poštenih prijateljev. Mnogi od njih so lahko pustolovci, pesniki, glasbeniki, umetniki in pisatelji. Njegova lastna kariera je verjetno povezana z ljudmi v družini, medijih ali na nek način področjem pisanja. Je zelo duhovit in drugi so zelo impresionirani z njegovim načinom izražanja.

Kaj pravi dnevni horoskop za torek, 27. oktobra 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

James Cook, pomorščak
Simon Jenko, slovenski pesnik
Ivan Pregelj, slovenski pisatelj
Milan Žumer, slovenski nevrokirurg
Maria Mutola, mozambiška atletinja

Na današnji dan je bil organiziran prvi Ljubljanski maraton. Rodil se je tudi Theodore Roosevelt, ameriški predsednik, nobelovec in Niccolò Paganini, italijanski violinist, skladatelj. Umrl je Lou Reed, ameriški glasbenik in Zoran Didek, slovenski slikar in pedagog.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 27. oktober 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Veliko malenkosti vas muči in nervira, saj ste zaradi lune v ribah utrujeni in negotovi, še posebej na področju dela in financ. Izogibajte se konfliktom in prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes ne morete posebno izrazito napredovati, saj vas čaka še nekaj situacij, povezanih s preteklostjo. Za vse skupaj potrebujete več časa in prave motivacije, ki vam je primanjkuje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Končno je nastopil pravi čas, da zapustite svoje skrbno preverjene poti in zaplujete v nemirne vode, ki prinašajo nova spoznanja in rešitve, ki vas bodo opogumile na področju dela.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na ljubezenskem področju bosta danes z luno v ribah vladali zmeda in neodločnost, ki lahko pokvarita čudovito vzdušje tudi v večernih urah. Priznati si morate, da se niste dovolj potrudili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnje dogajanje, bo potekalo v neobičajnih pogojih in okoliščinah, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Ni razlogov za skrivanje čustev, zato se soočite z osebo, ki vas privlači.

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 27. oktobra 2020

Zaposlili se boste z razmišljanjem, kako bi se v dani situaciji rešili na čim lažji način. Soočiti se bo potrebno z malce zoprno zadevo, ki ne bo najbolj vzpodbudna in enostavna.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes zaradi vpliva lune v ribah žal ne morete imeti zadnje besede, zato nikar ne zapravljajte dragocenega časa. Poskrbite raje za vse, kar je povezano s študijem in poslovnimi odločitvami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na poslovnem področju vas čaka kljub vsemu veliko dela in že dopoldne se boste morali potruditi da ujamete prave priložnosti. Razmišljali boste tudi o pomembnih spremembah, ki pa trenutno še niso izvedljive.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko stvari se premika, in sicer v pozitivno smer, kar vam prinaša svežino in zadovoljstvo. Končno boste sposobni usmeriti tudi težje zadeve iz mrtve točke.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zdaj ni čas, da bi prepuščali naključju, vse skupaj bo odvisno predvsem od vaših odločitev, ki jih bo nizala energija lune v znamenju rib. Nežen pristop bo zmagovalen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Motijo vas poslovne nedorečenosti in nerešeni odnosi, zato danes ne boste ravno najboljše volje. Pazite tudi na svoje zdravje, saj ste trenutno v bolj občutljivi fazi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Panično boste razmišljali, kje naj bi se spremembe začele, medtem ko bo vse dogajalo mimo vas. Marsičesa ta trenutek še ne opazite, a kmalu bo jasno, da se morate prilagoditi.

Preberite tudi Tedenski lifestyke astro namig