Dnevni horoskop za torek 27. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 27. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 27. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 27. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan upora proti okupatorju. Kljub intenzivnemu vplivu Polne lune boste znali biti pravi trenutek neizprosni, bistroumni in iznajdljivi. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Neupravičene odločitve ali družbeni spotiki vas naj ne zavedejo, raje uporabljajte zdravo pamet.

horoskop
Luna je v znamenju škorpijona

Luna je v znamenju škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti.

Ko je Luna v znamenju škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi.

Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni. Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo.

Danes ob 5.32 uri nastopi Polna luna – Rožnata luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti.

Tri reči ne morejo biti dolgo skrite: Sonce, Luna, in Resnica.

Buda

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Mary Wollstonecraft, angleška pisateljica, filozofinja
  • Pavel Karađorđević, regent Kraljevine Jugoslavije
  • France Mihelič, slovenski slikar
  • Gian-Carlo Rota, ameriški matematik
  • Sheena Easton, škotska pevka

Na današnji dan v Sloveniji praznujemo državni praznik, dan upora proti okupatorju. V Ljubljani je bila ustanovljena Osvobodilna fronta slovenskega naroda. Antanta razglasi, da mora Nemčija plačati 6.65 bilijonov funtov kot vojno odškodnino. Rodil se je Samuel Finley Breese Morse, ameriški izumitelj, slikar in Herbert Spencer, angleški sociolog, filozof. Rodil se je tudi slovenski skladatelj Marij Kogoj in ameriški glasbenik, član skupine KISS, Ace Frehley. Umrl je Aleksander Nikolajevič Skrjabin, ruski skladatelj, pianist in France Bezlaj, slovenski jezikoslovec.

Kaj simbolizira današnja Polna Luna, ki jo imenujemo tudi rožnata Luna?

Rožnata Polna luna vam ponuja ogledalo, ki odseva vaše zaznave in predstave, ter vas usmerja, da skušate zakrpati tisto, kar je boleče.

Katera astro znamenja boste danes izvlekla na površje skrite stvari, pozabljene rane, ter potlačena čustva?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes izvlekli na površje pozabljene rane in potlačena čustva rojeni v znamenju bika, tehtnice in škorpijona.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva lune v škorpijonu boste deležni pogovorov in družinskih razprav. Vaša naloga bo narediti dober vtis, in to boste gotovo dobro opravili. Veliko pozornosti boste namenili svojim potrebam.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Komaj boste zaradi vpliva strastne lune v znamenju škorpijona dohajali dogodke, ki se bodo začeli nenadoma vrstiti pred vami. Kljub temu ohranite odločen in trden videz.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Morda potrebujete več romantike, nežnosti in več pozornosti ljudi, ki vas obkrožajo. Osebne zadeve bodo tekle gladko. Izpeljali boste dobre dogovore in uspešno zaključili neko situacijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odnosi bodo kljub Polni luni v škorpijonu skladni in umirjeni. Veliko se boste pogovarjali in si zaupali tudi globoke skrivnosti. Velik poudarek bo na področju spolnosti, kjer si boste zaželeli več pestrosti in igrivosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Najbolj se boste razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva in se ljubezenski načrti odvijajo v pravo smer. Poglobili se boste tudi vase in ne boste se bali čustveno odpreti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Precej pusto in dolgočasno bo danes. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje. Pomembno sodelovanje se bo končalo uspešno in pojavila se vam bo nova možnost za napredek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes se zaradi Polne lune v škorpijonu nakazujejo manjši zakonski nesporazumi, ki jih boste najlažje rešili s toleranco. Tisti, ki ste samski, boste v današnjem dnevu zelo diplomatski.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poiščite pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred realnostjo. Uspeli se boste zadržati pri pogovorih, ki bi lahko zaradi lune v vašem znamenju slabo vplivali na vas in vaše medsebojne odnose.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan vam ne bodo najbolj naklonjen, saj se boste zaradi Polne lune počutili tako nemirni in osamljeni kot bi bili ledena gora, kar bo še poglobil komentar nekoga od bližnjih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počasi lahko pričakujete priložnost za dodatni zaslužek na področju, ki vam je popolnoma pisano na kožo. Srce se vam bo ponovno vnelo za osebo, ki za vas žal ni najbolj primerna.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pričakujte danes, ko je luna v škorpijonu več sprostitve in razvajanja s strani partnerja. Razmišljali boste o tem, kaj se bo razvilo iz zgodbe, ki se je začela pred kratkim in vam je zelo zanimiva.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustveno boste v določeno situacijo danes bolj vpleteni, kot si upate in želite priznati, zato se vam lahko pojavi nekaj dvomov, ki jih boste najlažje premostili z direktno komunikacijo.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP