Dnevni horoskop za torek 20. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 20. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 20. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 20. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prihaja čas, ko bi se morali še bolj potruditi za nekaj, kar je na ljubezenskem področju že nekaj časa na vidiku.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne mislite, da ste vsemogočni in da imate rešitev za vsako težavo, raje prisluhnite tudi drugim.

horoskop
Današnji lunin vpliv – Luna v znamenju

Luna je v znamenju Strelca

Strelec predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega.

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni.

Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Zmagovalec lahko postaneš samo, če si pripravljen stopiti čez rob.

Damon Runyon

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Milan Mihelič, slovenski arhitekt in urbanist
  • Carlos Santana, mehiški kitarist
  • Primož Ulaga, slovenski smučarski skakalec
  • Haakon, norveški prestolonaslednik
  • Gisele Bündchen, brazilska igralka in model

Na današnji dan iz Atlantika izvlečejo ostanke vesoljskega plovila Mercury 4. Viking 1 pristane na Marsu. Neil Armstrong in Edwin Aldrin kot prva človeka stopita na Luno. V Trbovljah se prične splošna rudarska stavka. Jugoslovanski komite in Kraljevina Srbija podpišeta krfsko deklaracijo, ki omogoči nastanek Jugoslavije. Rodil se je Cormac McCarthy, ameriški pisatelj in Frantz Fanon, francoski psihiater, filozof. Rodila se je tudi Natalie Wood, ameriška filmska igralka. Umrl je Bruce Lee, hongkonško-ameriški filmski igralec in Pancho Villa, mehiški revolucionar.

Kaj je današnjem dnevu priporočljivo početi?

Dnevni horoskop napoveduje, da je danes smotrno uživati, klepetati in razmišljati o novih dogodivščinah.

Katera znamenja zodiaka boste danes neučakana in nemirna?

V današnjem dnevu boste neučakani in nemirni rojeni v znamenju škorpijona, kozoroga in vodnarja.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse bo zaradi lune v znamenju strelca kot mora biti, in tudi, če boste za trenutek skeptično pomislili, da je vse izgubljeno, vedite, da se ravno tisti trenutek pripravlja nekaj novega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Izkoristite s simpatično energijo vse, kar se vam ponudi. Ne bodite pa presenečeni, če bodo po tem vsa vprašanja, povezana s kariero in denarjem, postala kompleksnejša. Vzemite si čas za eksperimentiranje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi vpliva lune v znamenju Strelca se bo osebnost dvignila na višjo raven. Vezani dvojčki boste spoznali, kako vaše vedenje vpliva na partnerski odnos. Že majhne spremembe lahko pripomorejo k izboljšavi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energija lune v strelcu bo poskrbela za optimizem tudi v trenutkih, ko ne bo vse rožnato. Samskim pa bo prinesla ogromno možnosti za vroče spogledovanje in nova poznanstva. Bodite pripravljeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V vas se bo prebudil pustolovski duh in tega boste brez sramu pokazali. Kar dajte, a pazite, da vam ne bo zadišal tuj sadež. Ne spogledujte se z drugimi, saj bi ljubljeno osebo lahko globoko prizadeli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Svojo nenasitno spolno slo usmerjajte le v osebo, ki ga ljubite. Popoldne bo precej zahtevno v družinskem in prijateljskem smislu. Res pa je, da boste v nečem tokrat najboljši.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaš nastop bo vrhunski, kar žareli boste, vse boste osvetljevali in ves čas privlačili dobro energijo k sebi. To lahko povzroči nekaj napetosti med določenimi prijatelji, ki se bodo počutili ogrožene.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Za razrešitev nesoglasij bo kljub ugodni luni v strelcu potreben čas. Stvari se ne bodo popravile samo zato, ker si to želite, morda boste potrebovali tudi pomoč, oziroma nasvete prijateljev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pomembne vam bodo nežnosti, ne spolnost. Morda vas bo zgrabila tudi strast. Zelo boste družabni. Zahvaljujoč luni v vašem znamenju bo duša pripravljena na učenje predanosti v ljubezni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami je dan, ki bo prinesel ovire na poklicni poti in v denarnih zadevah, zdravstvene nevšečnosti pa so lahko samo še pika na i. Počakajte, da napetosti minejo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se bo od vas zahtevalo ogromno ustvarjalnosti, ki pa je takrat ne boste imeli na pretek. Če ne boste pretirano zaskrbljeni glede vsega, če se ne boste obremenjevali, si boste vse skupaj olajšali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energija lune v strelcu vas bo spodbujala k dejanjem in spremembam, ter vam dvignila samozavest. Čas je za trezno presojo o tem, kaj se obnese in kaj ne, in za tveganje v smeri dosega želenih ciljev.

Preverite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali Vaše zvezde danes!