Dnevni horoskop za torek 16. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop torek 16. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 16. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za torek 16. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Hitrost, s katero se bodo zjutraj odvijali dogodki okoli vas, vas bo nekoliko vznemirjala. Napeti in odrezavi boste, vztrajali boste na nemogočem.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zaradi manjših napadov lenobe boste manj aktivni kot ponavadi. Poskusite se motivirati k športu ali rekreaciji.

horoskop
Luna v znamenju bika

Danes ob 11.56 uri preide luna v znamenje bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v realne podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Področja, ki bodo bolj izpostavljena so zobje, vrat in grlo. Posegali boste po zemeljskih barvah, vzorci in živahne barve vas bodo odbijale. Za več moči in ustvarjalnosti pa uporabite tigrovo oko.

Talent je zaupanje vase in v svoje sposobnosti.

Maksim Gorki

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Aleksej Maksimovič Peškov – Maksim Gorki, ruski pisatelj
  • Bernardo Bertolucci, italijanski filmski režiser
  • Lauren Graham, ameriška filmska igralka
  • Leena Peisa, finska glasbenica
  • Theo Walcott, angleški nogometaš

Na današnji dan Švica na referendumu zavrne včlanitev v OZN. Krim razglasi neodvisnost od Ukrajine. Začetek marčne revolucije v Ljubljani. Ustanovljena je bila ameriška vojaška akademija West Point. Rodil se je James Madison, ameriški predsednik in Vladimir Mihajlovič Komarov, ruski kozmonavt. Umrla je Berta Bojetu-Boeta, slovenska pisateljica, pesnica, gledališka igralka in Žiga Laykauf, slovenski pesnik.

Katera astrološka znamenja boste popoldan, ko luna preide v bika najbolj ležerna?

Danes boste najbolj ležerni rojeni v znamenju bika, tehtnice in kozoroga.

Za katera astro znamenja dnevni horoskop napoveduje intenziven prehod energije iz hitre v počasno?

Dnevni horoskop napoveduje intenziven prehod energije za rojene v znamenju ovna, dvojčka in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 15. DO 21. MARCA 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dopoldne, ko bo luna še v vašem znamenju bo na sporedu veliko dobrih novic.

Tokrat boste iznajdljivi tudi v precej nestabilnih situacijah. Najbolje se boste počutili s tistimi, ki so brez predsodkov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Osredotočite se popoldne, ko luna preide v bika le na eno težavo, ki je povezana z zasebnim področjem in vas muči že nekaj časa. Poslovne zadeve vas bodo malce obremenile s svojim tempom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Glede določenih obveznosti vam že teče voda v grlo, zato se potrudite, da se čim prej soočite z nastalimi težavami in rešitvami. V takšnih trenutkih ste zmožni odmisliti vse in se prilagoditi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prijeten dan, v katerem lahko delate kar si želite, saj vas nihče ne bo ustavljal. Vaši predlogi bodo zelo dobro sprejeti, zato ne oklevajte, saj lahko končno prevzamete pobudo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne morete se pretvarjati takrat, ko vam ni do sodelovanja, kjer se počutite nezaželeno. Lahko se odločite po svoje, prisluhnili vam bodo, čeprav vas še posebej popoldne, ko bo luna v biku ne bodo razumeli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Številne stvari se obračajo v pravo smer. Ostane vam le, da pospešite nekaj, s čimer ste odlašali. Z dobrimi predlogi se boste zlahka prebili v ospredje, saj vam bodo številni le prikimavali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zatekate se v ene in iste reči, kar vas bo dopoldne, ko bo luna še v ovnu močno utrujalo. Počasi prihaja nekaj novih namigov, nekaj, kar vam vrača optimizem in upanje. Poskusite izboljšati svojo kondicijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vrtite se v začaranem krogu, namesto da bi popoldne, ko luna preide v bika pogumno poiskali neko možnost za nadaljevanje. Ljubezen bo tokrat okoliščinah v ozadju, pojavi se lahko celo negativno razmišljanje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo se vam bo po telefonu oglasil v pravem trenutku, zato boste začutili vpliv pozitivne energije. Brezskrbno se boste podali v podvige, o katerih ste do pred kratkim samo sanjali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nakopali ste si preveč obveznosti in spremlja vas neprijeten občutek, da vam tokrat vendarle ne bo uspelo dokončati vsega, kar ste si pred kratkim zastavili. Zvečer luna v biku prinaša ležernost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pri določenih opravkih se boste ustavili in ugotovili, da ste utrujeni. Zato raje počakajte, kajti s prenagljenimi potezami bi si lahko naredili več škode kot koristi. Zvečer se boste poglobili vase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V službi se obrnite k tistim nalogam, ki jih že obvladate. Nikakor se ne morete notranje umiriti, saj boste popoldne, ko bo luna v biku prepoznali določene energije, ki vam trenutno niso všeč.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop