Dnevni horoskop za torek 16. februarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za pustni torek

Dnevni horoskop za danes, torek 16. februarja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 16. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, imate kaj za pusta hrusta? Danes se boste znašli v vlogi glavnega igralca, ki nima težave na tekmi dati gola, vendar je bil kljub temu nevaren za nasprotno ekipo.

Nasvet za današnji dan: Ključna strategija v današnjem dnevu bosta iskrena komunikacija in določanje mej, kar pa za vas niti ne bo tako enostavno.

horoskop
Dnevni horoskop – Pust

Luna je v znamenju ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti.

Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo.

Danes praznuje Joost de Valk: Astro profil

Joost de Valk, Yoast ima Sonce v znamenju vodnarja, zato je neodvisen in poln naprednih idej. Ponazarja prispodobo prijateljstva, novosti in ekstravagantnosti. Družaben in svoboden, neobičajen in idealističen poudarja enakost in drugačnost. Čustva so globoka in zajemajo veliko stvari, njegov odnos do človeštva je human in prijazen. Deluje ustvarjalno, izvirno, individualno in domiselno. Sekstil med Soncem in Neptunom nakazuje, da je poln navdiha in zelo emocionalen. Vse svoje kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. Zelo dobro se zaveda cilja, ki ga želi doseči.

Zaradi pozicije Merkurja v vodnarju v življenju ves čas potrebuje dogajanje in spremembe. Je pravi inovator v mislih, besedah in dejanjih, potrebuje svobodo in neodvisnost. Vedno najde svetlo plat življenja in je pripravljen na razne dogovore. Z Venero v kozorogu izžareva močno voljo in je v ljubezenskem razmerju zelo potrpežljiv. Odlikuje ga čut za dolžnost, ceni znanje in spoštuje avtoriteto. S Saturnom v tehtnici ima prefinjen okus, globoka, iskrena čustva, s katerimi z lahkoto vzdržuje dolgotrajne in srečne ljubezenske zveze.

Kaj pravi horoskop za torek 16. februarja 2021?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Kim Džong Il, severno korejski voditelj
  • John McEnroe, ameriški teniški igralec
  • Angelo Peruzzi, italijanski nogometaš
  • Valentino Rossi, italijanski motociklistični dirkač
  • Elizabeth Olsen, ameriška igralka

Na današnji dan obeležejemo začetek veljavnosti kjotskega protokola, mednarodni sporazum, ki skuša zmanjšati emisije ogljikovega dioksida in petih ostalih toplogrednih plinov. Rodil se je tudi Bebeto – José Roberto Gama de Oliveira, brazilski nogometaš in Joža Vombergar, slovenski dramatik. Rodil se je tudi ameriški pevec, pisec besedil in igralec Tracy Marrow, bolj znan kot Ice-T in angleški glasbenik, član skupine Duran Duran, Andy Taylor. Umrl je Lojze Bratuž, slovenski skladatelj, zborovodja in France Kralj, slovenski slikar.

Katera astro znamenja bodo danes najbolj pustno razpoložena?

Pustni torek bo najbolj naklonjen rojenim v znamenju tehtnice, kozoroga in strelca.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 15. DO 21. FEBRUARJA 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Karierni načrti se bodo danes z vplivom lune v vašem znamenju uresničevali po pričakovanjih, brez dodatnega truda.

Na ljubezenskem področju boste dobili nekaj odličnih priložnosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zanimajo vas predvsem čustvene zadeve, čeprav bi se morali bolj osredotočiti na delo ali denar. Popoldne vam nekaj ne bo dalo miru. Nekoga od domačih boste presenetili in ne boste zgrešili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pri poslovnih pogajanjih z energijo lune v ovnu več poslušajte in manj govorite. Niste nezmotljivi, čeprav vam je težko priznati, posebno v navzočnosti nekoga izmed starejših.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če boste nekoga pozorno opazovali pri delu, se boste lahko danes veliko naučili. Največ stvari boste zaznali iz ozadja. Preseneča vas nekaj kar še ni dorečeno, vendar kljub temu mikavno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Umirili boste svoje dvome in se kljub aktivni luni v ovnu posvetili načrtovanju prihodnosti. Ne boste več gledali nazaj, obrnili se boste k načrtom, ki ste jih predolgo puščali stati pri miru.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ugotovili boste, da so določene spremembe nujne za napredek. Manj ko boste razmišljali, lažje boste prekinili nekaj, kar vam je že dalj časa samo v breme. Poiščite srečo na pravem mestu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj zanimivih novic bo sledilo v pravem trenutku, ravno takrat ko boste ostali brez idej. Odločili se boste za spletni klepet. Ne boste zgrešili, ker imata s sogovornikom veliko skupnega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes, ko bo luna v ovnu nehajte samo razmišljati o spremembah, ampak jih uresničite tudi v praksi. Še posebno kar zadeva zdrav življenjski slog, bodo rezultati hitro vidni, če se boste disciplinirali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekoliko lažje vam bo kot v preteklih dneh, saj vas bo spodbujala luna v ognjenem znamenju. Spoznali boste, kdo je na vaši strani in kako vam lahko uspe brez prevelikega naprezanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pogosto ste tako prepričani v svojo nezmotljivost, da si ne pustite dokazati nasprotnega, naj gre za delo ali za ljubezenske zadeve, danes pa ne bo ravno tako. Svojo energijo lahko uporabite bolj učinkovito.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zanašajte se preveč na svoje trdne argumente, ki vas držijo nazaj. Nekdo jih bo spretno izpodbijal, tako da navsezadnje kljub luni v ovnu še sami ne boste več tako prepričani vanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo od domačih, ki vas še posebno vznemirja si bo danes, ko prihajajo zaradi lune v ovnu direktne vibracije dovolil preveč. Po drugi strani pa bi se lahko tudi sami hitro zapletli v nesporazum.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop za obdobje 15.2.-21.2.21