Dnevni horoskop za torek 15. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 15. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 15. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 15. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V pozitivnem smislu boste uspešno zaokrožili cikel, se povezali s svojim dosedanjim delom, ter dokončali odprte zadeve.

Horoskop nasvet za današnji dan: Potrebne bo le nekaj umirjenosti in prilagodljivosti v kočljivih situacijah in z lahkoto se boste pogovorili o do sedaj nerešenih zadevah.

horoskop
Luna je v znamenju leva

Luna je v znamenju leva

Energija bo obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Danes praznuje Lea Mederal: Astro profil

Za Leo, ki ima Sonce v znamenju dvojčkov, je življenje zabava in igra, ali celo oboje hkrati. Ko si nekaj zaželi, je nič ne ustavi, vendar večkrat pozabi na kakšno podrobnost, saj je vsestranska in zabavna. Z Luno, ki se nahaja v znamenju leva je Lea vedno prepričana o sebi ter v svoj prav, markantna in izredno sposobna.

Spremlja jo dober občutek za poštenost. Zaradi živahnih misli in prodornosti so kreativni podvigi zanjo nov izziv, s katerim se bo lahko pohvalila. Bolje ocenjuje poslovne izzive, kot ljubezenske, zato ji običajno prinašajo zmagovalno kombinacijo. Nagnjena je k hitrim in številnim odločitvam. Konjunkcija med Luno in Venero nakazuje, da je Lea prikupna, ljubezniva, nežna in prilagodljiva.

Veselje je kakor iskra svetlobe, ki prodre skozi mračne oblake in se zaiskri za trenutek, vedrina vzdržuje dnevno svetlobo v duši, jo zapolnjuje s trdno in trajno radostjo.

Orison Swett Marden

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Grohar, slovenski slikar
  • Vida Taufer, slovenska pisateljica, pesnica
  • Lojze Spacal, slovenski slikar
  • Oliver Kahn, nemški nogometni vratar
  • Ice Cube, ameriški raper in igralec

Na današnji dan je bila v Baslu ustanovljena evropska nogometna zveza UEFA. Asirski Sončev mrk. Benjamin Franklin je z zmajem dokazal, da je strela električni pojav. V Španiji potekajo prve svobodne volitve po padcu Francovega režima. Rodil se je Ši Džinping, predsednik Ljudske republike Kitajske in Helen Hunt, ameriška filmska igralka. Rodil se je tudi slovenski grafik in slikar Lojze Spacal in smučarski skakalec Franci Petek. Umrl je Miloš Obilić, srbski plemič in Giovanni Ceva, italijanski matematik.

Katera astro znamenja si bodo danes dovolila biti drzna in drugačna?

Dnevni horoskop napoveduje da si boste danes dovolili biti drzni in drugačni rojeni v znamenju raka, leva in tehtice.

Kaj vas lahko danes spravi v slabo voljo?

V današnjem dnevu vas lahko spravi v slabo voljo neodzivnost, počasnost in ležernost drugih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pozornost boste danes znali usmeriti v prijateljske odnose. Prav lahko se lahko zgodi, da bo določena zadeva zahtevala vso vašo pozornost, možni so tudi manjši prepiri in napetosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub temu, da se luna nahaja v levu, se boste počutili nelagodno in nekoliko nesrečno. Morda se preveč družite z nekom, ki vas obremenjuje s svojimi težavami. Nikakor se ne ustavljajte zaradi njega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Današnji dan z luno v levu prinaša večjo potrebo po romantiki in skladnosti. Dobro bi bilo, da preberete pomembne zadeve dvakrat ali večkrat, da ne bo prišlo do kakšne napake.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pred vami je danes nekaj dobrih odločitev na finančnem področju, ki jih poskusite izkoristiti sebi v prid. V večernih urah se usmerite v sprostitev in zanimive družabne podvige.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes, ko je luna v vašem znamenju boste odkrili pot, ki ste jo dolgo iskali, kar vas bo navdihnilo z optimizmom. Če ste se še pred kratkim soočali s težavo, se bo ta sedaj hitreje razrešila.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Današnji dan bo zahteval nekaj več resnosti in prilagajanja. Pomagajte si z iznajdljivostjo in vplivom lune v levu, ki prinaša pogum. Pozornost usmerite na tista področja, ki vas mikajo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je nov dan z energijo lune v levu, v katerem boste čutili, kako v vaše življenje končno vstopajo novosti. Spremembe, ki prihajajo, bodo pozitivne, zato ste lahko brez skrbi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Predlog prijatelja bo danes odličen in prihaja v pravem trenutku, ko se boste že začeli spraševati, kako preživeti svoj dan. V ljubezni boste zgovorni in to vam bo marsikaj olajšalo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste razmišljali o tem, da želite nekaj nepomembnega izpustiti. Razmišljali boste, kako bi odgovorili na določeno vprašanje, ki vam ne dopušča mirnega spanca.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izogibajte se danes, ko bodo vsi zaradi lune v levu ponosni konfliktom, saj vaša zgovornost namreč trenutno ni na višku. Prvi korak do tega, da bi vas drugi boljše razumeli, je, da prisluhnete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne potrebujete več počitka, ampak več akcije in dogajanja. Imate ogromno energije, tako za poslovne dejavnosti kot za reševanje finančnih zadev, saj vam ugaja energija lune v levu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se boste dotaknili kreativnosti, zato boste lahko dosegli vse, kar si boste zadali. Pri delu boste blesteli, saj je pred vami nov izziv, v katerega boste z veseljem vložili ogromno energije.

Vas zanima: Mesečni horoskop JUNIJ 2021 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2021