Dnevni horoskop za torek 10. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 10. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 10. avgusta 2021

Dnevni horoskop za torek 10. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan biodizla. Zaradi konjunkcije med Luno in Marsom vas bo zamikalo, da najdete ter razčistite odgovore na skrita vprašanja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nujno je, da se znebite razlogov, ki so nesmiselni. To so obveznosti, ki vam kradejo čas in pričakovanja od ljudi, ki vam ne morejo ponuditi ničesar.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu.

Srednja pot ni pot pritiska, podzavestnih tenzij, prisile. Srednja pot je tista, ki v človeku ustvarja občutek nenapetosti in globoke povezanosti s tem, kar je.

Tomaž Flegar

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Lovro Kuhar – Prežihov Voranc, slovenski pisatelj
  • Leopold Suhodolčan, slovenski pisatelj
  • Antonio Banderas, španski filmski igralec
  • Javier Zanetti, argentinski nogometaš
  • Devon Aoki, ameriška igralka in fotomodel

Na današnji dan po šestih dneh »bivakiranja« v snežni luknji na Nanga Parbatu je Tomaža Humarja rešil pakistanski vojaški helikopter. Magellan se vtiri v orbito okrog Venere. Združeno kraljestvo zaprosi za članstvo v Evropski gospodarski skupnosti. Japonska vlada se prične pogajati za mir. Železničarska stavka v Parizu. Odprta je bila planinska koča na Kredarici pod Triglavom. Uradno odprtje muzeja Louvre v Parizu. Rodil se je Fran Eller, slovenski pesnik in Aleksander Konstantinovič Glazunov, ruski skladatelj. Umrl je Nino Robič, slovensko-hrvaški pevec zabavne glasbe in Tone Seliškar, slovenski pesnik, pisatelj.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali KAJ LAHKO S STRANI PLANERATNIH ENERGIJ PRIČAKUJEMO V JESENI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaše obdobje smole, ki vas je spremljala se zaključuje. Ne imejte strahu pred spremembami, seveda pa pred odločitvijo preverite vse možnosti, saj bi lahko zaradi evforičnosti spregledali malenkost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Osvobodite se skritih dvomov glede odnosa in pripravljeni boste na novo poglavje. Zatekli se boste v svet domišljije, kjer bo vse drugače, bolj intenzivno in bolj razgibano kot v realnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zavedati se boste začeli, da ste samo vi tisti, ki lahko naredite nekaj drugače. Vaši najpomembnejši interesi bodo dobro počutje, umirjeni odnosi in aktivno širjenje lastnih obzorij.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne zanemarjajte zdravja ter počutja, vzemite si čas za počitek in kakovostno prehrano. Razvada pa naj bo le še bled spomin. Vse skupaj vam bo lažje, saj luna v znamenju device poudarja področji zdravja in prehrane.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S svojo predanostjo boste v veliko pomoč nekomu ki je v težavah, predvsem v smeri, kako omiliti stres in ohraniti dobre odnose. Izkoristite idealne razmere, ki vam omogočajo doseči da vas spoštujejo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dobra novica vam prinaša stabilizacijo, več energije in motivacije ter priložnosti, kjer boste lahko dokazali, da ste sposobni. Premiki se nakazujejo tudi na finančnem področju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V službi se bodo pojavile težave z impulzivnostjo, v partnerskem odnosu boste zaradi lune v devici zadirčni. Vzemite se v roke in se raje posvetite načrtom za sproščen večer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Modro boste definirali svoje občutke in svojo osebnost. Tudi zaradi tega vas čaka miren dan, poln zanimivih prebliskov. Obveznosti boste samozavestno in korektno izpolnjevali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Podzavestne blokade, ki so vas ovirale, se lahko z zdravim razumom, ki bo poudarjen zaradi lune v devici sprostijo. Kar na enkrat ne boste gojili nobenih zamer več, lažje vam bo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preko elektronske pošte ali telefonskega pogovora boste prejeli novice, ki vam bodo dale misliti v zvezi s področjem čustev. Možno je tudi pomembno dejanje, ki ga planirate v sebi že nekaj časa.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Koraki usode bodo bolj odločni in vsekakor bolj pogumni. Nekdo od bližnjih vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj ne. Skušajte tokrat prisluhniti in se ne upirajte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Družinskim zadevam in obveznostim se ne boste mogli izogniti, vendar bo vse skupaj videti zabavno, kar vas bo razvedrilo. Sproščeno boste rešili nekaj starih zapletov in si oddahnili.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP