Dnevni horoskop za sredo 9. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 9. septembra 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes boste zaznavali predvsem igrivost in radovednost, ki vam lahko poda prijetne odgovore, zato se ne bojte vprašati.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Danes ni najboljši čas za podpis pogodb in finančnih dogovorov. Usmerite se raje v ocenjevanje odnosov tako osebnih kot poslovnih, kjer boste zaznavali širšo sliko.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju dvojčkov

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična.

Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Zaradi razpršenih energij pa lahko pozabite nalakirati svoje nohte in to opazite šele v službi. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Danes se začne Mars gibati retrogradno – Retrogradni Mars

Ko je Mars v svojem retrogradnem ciklu, morate ponovno oceniti vaše trenutne projekte, vaš pristop k pridobivanju tega, kar hočete in vašo željo narave. Namesto neposrednega uveljavljanja vaših želja se boste nagibali k samoopazovanju.

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo 9. septembra 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Alojz Libnik, slovenski gospodarstvenik
Matjaž Kek, slovenski nogometaš in trener
Adam Sandler, ameriški filmski igralec in producent
Goran Višnjić, hrvaški filmski igralec
Luka Modrić, hrvaški nogometaš

Italija sprejme zakon o zaščiti države. Rodil se je Bogumil Vošnjak, slovenski pravnik in politik in Lev Nikolajevič Tolstoj, ruski pisatelj, politik, publicist. Rodil se je tudi slovenski slikar Matevž Langus. Umrl je Franc Flere, slovenski harmonikar in Lojze Dolinar, slovenski kipar.

Preberite tudi: SINASTRIJA ODNOSA PRIMOŽA ROGLIČA IN LORE KLINC

Dnevni horoskop: sreda 9. september 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odnosi, ki vam pomenijo zelo veliko, se bodo znašli zaradi lune v dvojčkih na točki, ki vam ne bo všeč. Namenite več časa pozornosti in ljubezni. Da ne boste česa obžalovali, ko bo že prepozno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vzemite si trenutek samo zase in uživajte. Luna v dvojčkih bo povečala vaš optimizem ter razposajenost in razigranost, ki se bo izražala še posebej v družbi nasprotnega spola.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko je luna v vašem znamenju si izborite, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav bo šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes bo zelo pestro, posebno če ste pripravljeni obrniti novi list in odpotovati. Planeti so vam naklonjeni, tudi če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih. Končno se bosta razumela.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v dvojčkih kljub vsemu z vami nima slabih namenov. S prirojeno spretnostjo za posle boste obvladovali obveznosti in načrte, dan vam bodo minil kot blisk. Morali pa boste sprejeti odločitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 9. septembra 2020

Vse kar se dogaja vpliva na vaše počutje, vi še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najranljivejši. Sami si zapletate stvari. Nekoga bi morali opazovati iz drugačnega zornega kota.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morali se boste sprijazniti, da se sedaj nahajate v obdobju, ko bo potrebno resnično pritisniti in se potruditi, da zadeve uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le prepustite se.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar danes, ko vas vodi luna v dvojčkih ne sedite križem rok. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Skrajni čas je, da se vezani osredotočite na vprašanje, kaj vas najbolj osrečuje in kaj vam pri partnerju pomeni največ. Kasneje se o tem tudi pogovorita, vendar bo z luno v dvojčkih bolj nasmejano kot resno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Varujte svoj občutek za zbranost. Vsaj nekaj ur posvetite le sebi in izogibajte se vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo potek pogovora sorodnikom, toda ne zahtevajte preveč naenkrat.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zahtevali boste možnosti, ki pa ne bodo popolnoma realne, oziroma jih ne boste uporabljali povsem upravičeno. To bodo opazili tudi drugi in hitro se bo z luno v dvojčkih začelo obrekovanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spremenljivo razpoloženje vas bo danes večkrat spravilo v težave. Pravzaprav bodo vzrok za občutek neugodja in nerazpoloženosti vaša pričakovanja, da se mora povsod vse vrteti samo okoli vas.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop