Dnevni horoskop za sredo 5. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 5. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 5. maja 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za sredo 5. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Odlično vam bo šlo, saj vas vodi konjunkcija med Luno in Jupitrom, a naj vas začetni uspeh ne zanese predaleč, saj vas čakajo obveznosti na katere nimate vpliva.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bodite zbrani in pozitivno boste rešili finančne obveznosti ter si privoščili nekaj lepega.

Dnevni vpliv horoskop
Luna v znamenju rib

Danes ob 4.08 uri luna preide v znamenje Rib

Luna konjunkcija Jupiter. Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Dan z luno v ribah je ugoden za obisk frizerskega salona.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romantiki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Prijal vam bo dolg spanec, saj vas bo vodila želja po počitku.

Zgodovina se ponavlja, najprej kot tragedija, drugič kot farsa.

Karl Marx

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Karl Marx, nemški politični filozof in ekonomist
  • Petar Konjović, srbski skladatelj
  • Michael James Adams, ameriški astronavt
  • Brigitta Boccoli, italijanska igralka
  • Adele, angleška soul pevka

Na današnji dan je bil ustanovljen Svet Evrope. V Ajdovščini je bila ustanovljena Narodna vlada Slovenije. Začetek petih olimpijskih iger. Rodil se je Anton Cebej, slovenski slikar in Søren Kierkegaard, danski filozof. Rodil se je tudi kolesar Andrej Hauptman. Umrl je Napoléon Bonaparte, francoski cesar in Josip Cimperman, slovenski pesnik.

Da bi držali besedo, je najbolje, da je sploh ne damo.

Napoleon Bonaparte
Katera astro znamenja se boste danes znala resnično poglobiti vase?

Danes se boste znali intenzivno poglobiti vase rojeni v znamenju dvojčkov, tehtnice in vodnarja.

Kaj vam danes prinaša vpliv konjunkcije med Luno in Jupitrom?

Dnevni horoskop napoveduje, da ugodna konjunkcija prinaša dobro energijo, vitalnost, prijetne novice in ugodne priložnosti.

Preberite tudi: MERKUR V DVOJČKIH PRINAŠA ODLIČNO KOMUNIKACIJO ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste zaradi energije lune v ribah polni nemirne energije in silovitih reakcij. Zato boste le težko sodelovali s svojimi bližnjimi ali drugimi ljudmi. Napetost se bo krepila tudi zvečer.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pri delu poizkusite biti nekoliko bolj zbrani, saj je od tega, koliko napak naredite, odvisno to, kakšne načrte imajo z vami vaši predpostavljeni. Večer prinaša romantično gesto.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nujno potrebujete več gibanja, nikar se ne zapirajte med štiri stene. Naj vam pomanjkanje časa ne bo izgovor. Luna v ribah vam podarja notranjo moč, ki jo spretno uporabite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z vso spretnostjo prepričevanja, ki jo premorete, vam bo uspelo pridobiti nekoga, ki ga gledate z občudovanjem. To vam bo prineslo mnoge prednosti in tudi ugled, po katerem hrepenite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes vam bo uspelo nadoknaditi vse, kar ste zamudili. Tudi v službi boste končno pospravili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi, če boste marljivi, pa vam lahko uspe celo pridobiti prednost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ukvarjate se z vprašanji, ki ne vplivajo preveč na vašo prihodnost. Niste pripravljeni na težke teme, saj se luna nahaja v ribah. Vsaj v ljubezni bodite pogumnejši, nekaj vam očitno ni najbolj všeč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj, kar pa se lahko zaradi pridiha naivnosti hitro zgodi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne bi bilo slabo, če bi se malce ozrli okoli sebe. Ne zapirajte se več vase, saj lahko nekoga, ki vam je zelo blizu povsem upravičeno spravilo v slabo voljo in nerganje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Morali se boste navaditi, da ne more biti vse tako, kakor ste si zamislili. Luna v znamenju rib v današnjem dnevu ne bo najbolj radodarna, vendar se s tem nikar preveč ne obremenjujte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes se ne boste odzivali najbolj spontano, temveč povsem drugače. Zato ne bodite presenečeni, če boste do svojega bistva ali cilja prišli počasi in po številnih ovinkih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zasebno boste zaradi dvomov, ki jih prinaša luna v ribah prepričani, da se vam godi krivica, vendar pazite, da ne boste kršili dogovora. Čustvene situacije bodo umirjene in obarvane z nežnostjo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Četudi vam je poskus, da bi nekaj dosegli, spodletel, še ne pomeni, da bi vam tudi sedaj. Morda je morala ideja in želja le dozoreti v vaših mislih. Nikar ne bodite pesimistični.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 3.-9.5.21