Dnevni horoskop za sredo 4. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 4. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 4. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 4. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prvi korak bo danes iskrenost, in to do sebe. V odnosu povejte toliko, kolikor je druga oseba pripravljena slišati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Stopnja čustvenosti bo narastla, stopnja naivnosti bo visoka, zato lahko doživite kakšno zoprno izkušnjo.

horoskop
Lunin dnevni vpliv

Danes ob 23:17 uri preide Luna v znamenje Raka

Skozi dan, ko je še luna v znamenju dvojčka prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični. Prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem.

Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor.

Ključ današnjega dne je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Le živeti, to ni dovolj; imeti moramo sonce, svobodo in majceno cvetlico, je dejal metulj.

Hans Christan Andersen

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Louis Armstrong Satchmo, ameriški glasbenik
  • Janez Stanovnik, slovenski politik
  • Jaser Arafat, palestinski voditelj
  • Barack Obama, ameriški predsednik
  • Severa Gjurin, slovenska glasbenica

Na današnji dan je bila ustanovljena je slovenska politična stranka Nova Slovenija. Grška ladja Oceanos se potopi ob obali južne Afrike. Jimmy Carter podpiše odlok, s katerim se ustanovi ministrstvo za energetiko. TV Ljubljana začne oddajati poskusni program. V Greenwichu je bil odprt predor za pešce pod Temzo. Rodil se je Raoul Wallenberg, švedski diplomat, človekoljub in Knut Hamsun, norveški pisatelj. Rodila se je tudi mati angleške kraljice, Elizabeth Angela Marguerite Bowes Lyon. Umrl je Dušan Pirjevec, slovenski književni kritik in Hans Christian Andersen, danski pisatelj, pesnik. Umrl je tudi najuspešnejši slovenski paraolimpijski športnik Jože Banfi in Marilyn Monroe, ameriška igralka, fotomodel in pevka.

Če lahko žensko pripraviš do smeha, jo lahko pripraviš do česarkoli.

Marilyn Monroe
Katera astro znamenja so danes zvečer v nevarnosti, da postanejo preveč občutljiva?

Danes zvečer ste v nevarnosti, da postanete preveč občutljivi rojeni v vodnih znamenjih.

V čem boste danes skozi dan resnično dobri?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste skozi dan resnično dobri v komunikaciji. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nenavadno nemirni boste skozi dan, ko se bo luna še nahajala v dvojčkih. Vse se bo razpletlo dobro, čeprav z zamudo. Vseeno potrebujete veliko časa, da si priznate napake.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekoga bi radi videli ob sebi, toda ne morete se pripraviti do tega, da bi poklicali. Raje se ukvarjajte z vsemi tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom in dobro voljo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z vplivom lune v dvojčkih boste zaznavali širšo sliko in se lažje kot običajno dvignili nad nepomembnosti. Navdihnite druge, tako da vse svoje slabe lastnosti postavite na stran.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Določite si cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na ovire. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki vam prinašajo veliko bolj dorečeno ter stabilno zgodbo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dovolj moči imate, da vse kar vas čaka opravite brezhibno, še posebej na področju dela z ljudmi. V ljubezni pokažite več igrivosti, pri marsičem se lahko zanesete na občutek.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Sprostite se in si privoščite nekaj, kar ni povezano z delom in obveznostmi. Nova zgodba se kljub luni v dvojčkih sicer razvija počasi, vendar v pravi smeri, kar vas bo razveselilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nehajte skrivati svoje načrte, če želite nekaj doseči, ponosno o tem spregovorite z drugimi ljudmi. Skrivanje svojih ciljev ni preveč pametna odločitev, saj vas vodi le v pogubo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tekom dne boste še posebej družabni, v službi pa se boste želeli uveljaviti. Iz tega razloga boste izredno prilagodljivi, saj želite ustrezati pogojem nadrejenih. Poskrbite tudi zase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pozanimajte se glede novosti v zvezi s pravno zadevo, ki vas najbolj obremenjuje. Res je, da imate prav, toda pot bo še dolga in previdni bodite, da ne bi založili česa pomembnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Medosebni odnosi bodo neusklajeni, kar vas bo vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste motivirani za napredek. Svoje obveznosti boste opravljali s težavo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni lahko prevzamete zvečer, ko luna prehaja v znamenje raka glavno besedo. To vam bo dalo veliko zagona tudi za ostala področja, kjer ste v zadnjem času malce obtičali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energija dneva, ki jo prinaša luna v dvojčkih, bo spodbujala intenzivnost in spremembe. V odnosih bo poudarjena napetost, vendar lahko z nekaj poguma rešite vse skupaj.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP AVGUST 2021 ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG