Dnevni horoskop za sredo 31. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 31. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 31. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 31. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pred vami je dan obarvan z nervoznim razmišljanjem in pretiranim analiziranjem.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar ne bodite tako prestrašeni, saj se ne odvija nič takšnega, kar se ne bi dalo izboljšati.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše.

Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti.

Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti niso izključeni. Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo.

Danes praznuje Ewan McGregor: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v 8. Hiši Ovna, zato je odločen, ambiciozen in vedno pripravljen na boj, tudi če ni popolnoma prepričan vase. Luna v Dvojčkih mu daje razpršenost v komunikaciji in ljubezenskih odnosih, zato globoki pogovori niso njegova najljubša izbira. Je iskren in zelo pošten, kar vsekakor pričakuje tudi od drugih. Ko se mu nekdo zameri, težko oprosti.

Z Merkurjem v znamenju Ovna je njegova komunikacija prodorna in hkrati premišljena. Jupiter v Strelcu pa je tisti, ki mu v življenje prinaša radost, zadovoljstvo ter srečno roko pri poslovnih in finančnih podvigih, čeprav materialni svet zanj ni ravno na prvem mestu.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj s tem, da živiš življenje nekoga drugega.

Steve Jobs

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Adriaan van Maanen, nizozemsko-ameriški astronom
  • Octavio Paz, mehiški pesnik, pisatelj
  • Richard Kiley, ameriški igralec in pevec
  • John Robert Fowles, angleški pisatelj
  • Richard Chamberlain, ameriški igralec in pevec

Na današnji dan ameriški Kongres potrdi Marshallov načrt za obnovo Evrope. Razpuščen je bil Varšavski pakt. V Parizu so slovesno odprli Eifflov stolp tudi za obiskovalce. Rodil se je Nikolaj Vasiljevič Gogolj, ruski pisatelj, dramatik in Franz Joseph Haydn, avstrijski skladatelj. Rodil se je tudi škotski glasbenik, član skupine AC/DC, Angus Young. Umrla je Selena, ameriška pevka in Fran Govekar, slovenski pisatelj, dramatik.

Katera astrološka znamenja bodo danes v navalu strasti in malce ljubosumna?

Dnevni horoskop napoveduje naval strasti in nekaj ljubosumja za astrološka znamenja oven, tehtnica in strelec.

Katera znamenja boste imela danes najbolj srečno roko na področju denarja?

V današnjem dnevu boste imeli največ sreče pri denarju rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop APRIL 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko je luna v škorpijonu se nikakor ne morete odločiti, posebno če gre za novo zgodbo. Nekaj vas vleče v drugo smer, sicer pa še niste povsem prepričani kaj bi bilo bolj modro storiti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Današnji dan se bo odvijal v vašem ritmu, kar pomeni strastno in vznemirljivo. Veliko bo spletnih kontaktov, ki vas bodo s svojo prijetnostjo usmerili v več sproščenosti v odnosih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V mislih boste imeli veliko lepega, zato boste izredno prepričljivi in prilagodljivi. Za nove načrte bo dan resnično idealen. Izpopolnjevanje vas bo izredno zamikalo, še posebej če z nečem zamujate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Veliko bo danes kreativnih idej, vse ne bodo uresničljive, marsikatera pa bo prinašala spremembe. Spremljala vas bo luna v škorpijonu, ki se bo dotaknila tudi palete čustev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Počasi se vam prižiga zelena luč za nove začetke, še posebej na ljubezenskem področju. Pred vami je nekaj ključnih novosti, vse se bo rešilo ugodno za vas, če se boste hitro odzvali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Današnji dan začenjate izredno odločni, tako glede vaših osebnih načrtov kot tudi glede nečesa, kar je pomembno za področje financ. Ne ustavite se samo pri zamislih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z vplivom lune v škorpijonu si boste danes dovolili glavno besedo, kar lahko izkoristite tudi v odnosih z nekom, ki se je do zdaj v glavnem držal le svojega in vas morda ni upošteval.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu vas spremlja sreča, tudi pri zadevah, ki bi jih lahko opravili še boljše. Čim prej se lahko posvetite bistvu, podrobnosti se bodo nanizale pozneje. V ljubezni bo strastno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preveč boste danes raztreseni in zopet ne zaznavate znakov, ki vam jih nenehno pošilja nekdo, ki vas spoštuje. Če boste tako nadaljevali, se utegne zgoditi, da povzročite nekaj zapletov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ljudje, o katerih zadnje čase niste niti razmišljali se bodo spomnili na vas, veliko bo dogajanja, klicev in tipkanja. Lahkotno, zabavno in objektivno se boste z luno v škorpijonu lotevali vseh opravil in jih pripeljali do konca.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni vas privlači oseba, ki se vam pravzaprav izmika in išče izgovore. Vprašajte se, ali vas morda privlači samo zato, ker vas močno spominja na nekoga iz preteklosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preveč ste zaupljivi, zato popazite da vas ne bodo danes prenesli naokoli. Vaša prva ocena bo žal napačna. Najdite neko drugačno rešitev, tudi glede naloge, kjer nimate sreče.

Vas zanima: TEDENSKI HOROSKOP OD 29. MARCA DO 4. APRILA 2021