Dnevni horoskop za sredo 30. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 30. septembra 2020.

Dnevni horoskop, sreda 30. september 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan pomorstva. Konjunkcija med Luno in Neptunom, vas opozarja, da morate biti v prometu in pri težjih opravilih bolj osredotočeni.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Razmišljali boste o tem, kaj bi lahko v določenem odnosu izboljšali ali spremenili. Čustveno ste bolj vpleteni, kot si želite priznati.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju rib

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. So simbol življenja in plodnosti.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze.Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Dan z luno v ribah simbolizira psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato.

Človeštvo je kot ocean; če je nekaj kapljic v oceanu umazanih, to še ne pomeni, da je ves ocean umazan.

Mahatma Gandhi

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo, 30. september 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Otto Juljevič Šmidt, ruski raziskovalec, znanstvenik
Andrej Majcen, slovenski misijonar in Božji služabnik
David Fjodorovič Ojstrah, rusko-ukrajinski violinist
Ivan Malavašič, slovenski besedilopisec, pisatelj in slikar
Elie Wiesel, romunsko-ameriški pisatelj, novinar

V Parizu ustanovijo poljsko vlado v izgnanstvu. Rodi se Mihael Stroj, slovenski slikar. Umrl je Andrej Majcen, slovenski misijonar in Hrabroslav Volarič, slovenski skladatelj, zborovodja. Rodila sta se tudi atlet Primož Kozmus in rokometašica Deja Doler. Britanska televizijska postaja BBC začela z oddajanjem radijske postaje BBC Radio 1.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop, sreda 30. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pojavila se vam bo priložnost za sodelovanje z novimi osebami. Na delovnem mestu se boste dobro počutili in celo pozitivno vplivali na okolico. Osredotočeni boste na pridobivanje denarja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi čustvenih težav in vpliva lune v ribah boste nekoliko zanemarili svoje poslovne zadeve. Vzemite se k sebi dokler je še čas. Nehajte sedeti in čim prej naredite korak.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Lažje se boste soočali z vsakodnevnimi težavami in vedno poiskali najenostavnejšo rešitev problema. Podobno se bo dogajalo tistim, ki se izobražujete, imeli boste več sreče.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes se boste z vplivom lune v ribah imeli lepo in težko se bo našel kdo, ki bi vas spravil v slabo voljo. Nekomu boste pomagali priti iz zagate in s tem obogateli na osebnem področju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če se boste počutili ogroženo, se boste s svojo bojevitostjo postavili zase. Malo več prilagodljivosti vam ne bi škodilo. Ker vam je občutek, da ste gospodarji svoje usode, zelo pomemben, boste strmeli k temu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop, sreda 30. september 2020

Danes boste z luno v ribah uspešni, pravzaprav ste komaj čakali na neko spremembo v vsakdanji rutini. Popoldne vas čaka izredno zanimiv pogovor, ki vam bo pospešil utrip.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zna se zgoditi, da vam bodo narasli stroški. Vendar se vam noben trud ne bo zdel preveč težak, saj boste v sebi našli neverjetno moč, da boste šli čez to psihično naporno obdobje samozavestni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z načinom, kako nadrejeni gledajo na vas boste nezadovoljni. Možno je celo, da jim to poveste direktno. Zaradi vašega stalnega notranjega nemira, se ljubljeni osebi ne boste mogli posvetiti na pravi način.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odnosi z okolico danes ne bodo najbolj prijetni. Ovira vas preveč ljudi, ki vam niso preveč podobni. Primanjkuje vam časa in potrpežljivosti, da bi vse končali tako, kot ste si zastavili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste postavljeni pred pomembne odločitve. Obnašanje do nekoga boste prisiljeni nekoliko spremeniti, drugače se lahko znajdete v zelo zapleteni situaciji. Bodite bolj nežni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Glede na količino vaše energije, ki jo trosite po nepotrebnem, bi bil že čas da se malo odpočijete in se nekoliko posvetite samemu sebi ter izključite ljudi, ki vam jemljejo energijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskusite objektivno pogledati na situacijo in si opazk ne vzemite preveč k srcu. Ljudje prihajajo in gredo, tisti, ki jim je namenjeno, da ostanejo, bodo ostali, to ste lahko brez skrbi. Samo potrpežljivi bodite.

Preberite tudi SATURN V KOZOROGU SE PRIČNE GIBATI DIREKTNO