Dnevni horoskop za sredo 30. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 30. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 30. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 30. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav imate vse, kar potrebujete, se vam misli lahko danes, ko nastopi konjunkcija med Luno in Neptunom še vedno vračajo v preteklosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes boste odlični pri pridobivanju osebne motivacije in iskanju določenih priložnosti, ki vodijo v boljše življenje.

horoskop
Luna je v znamenju rib

Luna je v znamenju rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti.

Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. Pojavi se lahko tudi odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Ali se odločiš ostati v plitvem delu bazena, ali pa se poženeš v ocean.

Christopher Reeve

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ciril Ribičič, slovenski pravnik, politik
  • Egils Levits, latvijski politik in predsednik države
  • Mike Tyson, ameriški boksar
  • Ralf Schumacher, nemški avtomobilski dirkač
  • Mitja Mežnar, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan s 26. dopolnilom ameriške ustave se zniža volilni prag na 18 let. Zaradi slabega ventila se zaduši celotna posadka Sojuza 11. V Ljubljani je bil odkrit Ganglov spomenik Valentinu Vodniku. Rodil se je Czesław Miłosz, poljski pisatelj, pesnik in Ivan Aleksandrovič Gončarov, ruski pisatelj. Rodil se je tudi Stanko Vraz, slovensko-hrvaški pesnik in Lovro Janša, slovenski slikar. Umrl je Georgij Timofejevič Beregovoj, ruski kozmonavt in Dare Ulaga, slovenski filmski in gledališki igralec.

Kakšno počutje prinaša današnja konjunkcija med Luno in Neptunom?

Dnevni horoskop napoveduje, da konjunkcija prinaša zasanjanost, močno domišljijo ter neverjetno intuicijo.

Katera astro znamenja se boste danes na področju kariere težje zbrala in osredotočila?

V današnjem dnevu se boste težje zbrali in osredotočili rojeni v znamenju tehtnice, strelca in kozoroga.

Preberite tudi: Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in OBDOBJE VENERE V ZNAMENJU LEVA PRINAŠA POGUM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko je luna v ribah, si boste želeli več partnerjeve pozornosti. Kljub temu, da nekdo preživi veliko časa z vami, vam to ni dovolj, vendar ne pretiravajte, saj vse skupaj že diši po ljubosumju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Hudomušna zamisel vam ne da miru, zato se lahko presenetljivo hitro podate v akcijo. Ne bo več že znanih in večkrat ponavljanih težav. Vse skupaj boste opazovali na pravi način.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počasna in v nežnosti usmerjena energija lune v ribah bo za vas nekoliko tuja, vendar če ji dovolite, da deluje kot spodbuda, bo prinesla konkretne ter prijetne rezultate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zavedate se, da to, kar počnete, ne pomaga pri napredku in da vas vse skupaj potiska nazaj v preteklost, v katero ste preveč ujeti. Luna v znamenju rib vas vodi v domišljijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnji dan poudarja ponavljanje napak. Nikar ne dovolite, da bi vas dodatno obremenili z novimi nalogami. To je vsekakor lahko dvorezni meč, predvsem zato, ker ste izčrpani.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Energija in dinamika luna v znamenju rib vam bo zelo pogodu. Vse kar se bo dogajalo, se bo vrtelo s pravo hitrostjo. Ritem življenja pa bodo določali pomembni trenutki.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub temu, da vas privlači drugačen prijem, zadeva ne bo izgubljena, tudi če se boste tokrat izognili pomembnemu pogovoru. Še več, zapletete se lahko v težave, zato ostanite previdni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Največ nevšečnosti se vam obeta na ljubezenskem področju, kar vas bo pošteno spravljalo ob živce. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, poleg tega pa ne boste zadovoljni niti sami s sabo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne tvegajte preveč, saj danes žal ne morete postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti za zaslužek, kot ste želeli. Morda niti ni dovolj časa za vse, zato se umirite in počakajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekomu boste kljub luni v ribah odgovorili izredno ostro. Očitno je, da se še ne moreta razumeti. Vsega skupaj bi se lahko lotili povsem drugače. Priznati si morate, da včasih pretiravate.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub luni v ribah ste še kar optimistični, časa bo dovolj za vse, kar ste si omislili. V današnjem dnevu se lahko znova dogovorite okoli določenih nakupov ali tudi večjih poslov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Potrudite se in ne pretiravajte ter se enostavno prepustite toku energije lune v vašem znamenju. Težave imate s počutjem. Zaradi preobremenjenosti na poslovnem področju nimate dovolj časa zase.

Vas zanima: TEJINA PRIJATELJICA NI VEČ NA REALNIH TLEH