OBDOBJE VENERE V ZNAMENJU LEVA PRINAŠA POGUM

Kaj vam prinaša obdobje Venere v znamenju leva?
Kaj vam prinaša obdobje Venere v znamenju leva?

Kaj vam prinaša obdobje Venere v znamenju leva?

Predviden čas branja: 3 minute

Venera se je 27. junija pomaknila v znamenje leva, kjer se bo nahajala do 22. julija, ko preide v znamenje device. Venera boginja umetnosti, romantike, užitka in lepote izžareva v kombinaciji z vibracijo leva prav posebno energijo. Ne glede na to, ali ste samski, zaljubljeni, ali v resnem razmerju, boste začutili, kako prebuja vaše zaznave. Venera v levu nas ne pritegne le bližje k drugim, ampak tudi k sebi. To je potovanje z ljubeznijo do sebe in do drugih. Z njeno energijo boste aktivni, odkriti, samozavestni, prepirljivi in trmasti.

Ena od negativnih manifestacij znamenja lev je jezen otrok, ki se povezuje z odtenki močnih čustev.

Kaj vam prinaša obdobje Venere v znamenju leva?

V žaru trenutka pogosto reče stvari, ki jih ne misli. Želeli se boste izražati, vendar se lahko če vam ne bo ugodeno prelevite v nemirno osebo, ki se težko prilagodi danim situacija. Energija Venere v levu vključuje naporno premagovanje navezanosti na materialno lastnino, zlasti na oblačila, hrano in razkošje vseh vrst. V tem obdobju si boste želeli ugoditi, zato boste denar, če ga boste imeli tudi zapravili, zadrži vas lahko le stroga disciplina.

Najvišja manifestacija Venere v levu je medsebojno spoštovanje in veselje.

V tem obdobju se boste naučili umetnosti hvaležnosti do sebe in drugih. Če boste uravnoteženi, boste z veseljem vrnili vsako uslugo še v večji meri. Venera se v znamenju leva odlično počuti in med tem tranzitom boste posegali v svoje telesne želje in živeli neustrašno v svojih iskrenih čustvih. Delovali boste v upanju, da boste vzpostavili smiselno povezavo, ki vas bo strastno dopolnjevala. Ta tranzit vam bo podaril spodbudo, da si boste dovolili biti drzni. Neustrašna energija, ki vam bo dovajala moč, da boste postali bolj vznemirljiva različica sebe.

Medsebojni odnosi bodo postali bolj iskreni ter razigrani. Tudi če ste v resnem razmerju, boste zaznavali neverjetno privlačnost do ljubljene osebe. Če ste samski, morate tvegati. To je čas, v katerem si lahko dovolite izražati naklonjenost in na glas spregovorite o svojih čustvih. Dober kompliment bo pravo zdravilo, zato z njimi ne skoparite.

S svojo naravno karizmo, globokimi pogovori in prijaznimi gestami boste kjerkoli se boste pojavili dobro sprejeti.

Kaj vam prinaša obdobje Venere v znamenju leva?

Venera v levu je utelešenje poletnih vibracij, zato pričakujte lahkotno energijo, strast ter dramo. Vpliv se bo dotaknil tudi področja kariere in financ, kjer boste usmerjeni k višjim ciljem. Bodite pozorni na svoje naloge in v telefonu nastavite opomnike, da zaradi želje po strasti ne pozabite česa pomembnega.

Ne pozabite, da lev kralj in Venera kraljica.

Denar bo zelo pomemben, želeli ga boste plemenititi, vendar v svojem zagonu nikar preveč slepo ne tvegajte. Ta vpliv vas usmerja, da se povezujete s svojim notranjim otrokom iz notranjega gledališča in privlačite svetlobo kjerkoli ste. To je čas za ljubezen do sebe in grajenje samozavesti, ki se bo prenesla na vsa področja vašega življenja.

Največ lepih priložnosti lahko v tem obdobju pričakujete rojeni v znamenju leva, ovna in strelca. Ujemite tisto, ki vam bo najbolj pisana na kožo. Škorpijoni, vodnarji, biki in device se lahko srečate s kakšno pomembno lekcijo na področju čustev. Dvojčki, raki, tehtnice, kozorogi in ribe se lahko te divje energije celo malce ustrašite.

Pripravljeno za Elle.si