Dnevni horoskop za sredo 3. februarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 3. februarja 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za sredo 3. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Znali se boste opravičiti, znali boste priznati napako, le določene situacije ne boste popolnoma razumeli.

Nasvet za današnji dan: Nenehno odlašate glede urejanja pomembnih zadev, kar vas lahko drago stane. Pohitite, da ne boste prepozni.

horoskop
Dnevni horoskop sreda

Danes ob 15.14 uri preide luna v znamenje škorpijona

Dopoldan ko je še luna v znamenju tehtnice se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. Zato se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Popoldne, ko je luna v škorpijonu pa vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo 3. februarja?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Karel Glaser, slovenski književni zgodovinar
  • Mitja Vošnjak, slovenski politik, urednik
  • Maurizio Micheli, italijanski igralec, komik, režiser in kabaretist
  • Morgan Fairchild, ameriška filmska igralka
  • Bojan Prašnikar, slovenski nogometaš in trener

Na današnji dan Luna 9 kot prvi izdelek človeških rok uspešno pristane na Luni. Vpis Sečoveljskih solin med mokrišča. Rodil se je Johann Georg Albrechtsberger, avstrijski skladatelj, organist in Valentin Vodnik, slovenski duhovnik, pesnik, urednik. Rodil se je tudi Polde Bibič, legendarni slovenski filmski in gledališki igralec in avstralska igralka Isla Fisher. Umrl je Danilo Kocjančič, slovenski glasbenik in Milan Pugelj, slovenski pisatelj.

Katera astro znamenja bodo danes deležna največ strasti v odnosih?

Največ stresti lahko danes pričakujete rojeni v znamenju device, tehtnice in škorpijona.

Preberite tudi: VENERA V VODNARJU PRINAŠA V ODNOSE SPONTANOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dopoldne, ko bo luna še v tehtnici, vas bodo objeli nenavadni tokovi.

Neulovljivi boste in hkrati precej nepredvidljivi. Vse bi radi opravili po svoje, čeprav roko na srce, tega ne morete storiti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preverite vse, kar potrebujete, da ne boste česa pozabili ali izpustili, posebno če slutite, da ne boste deležni pomoči. V ljubezenskih odnosih boste danes zamišljeni in predvsem nekoliko odmaknjeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zelo strogo boste popoldne, ko bo luna v škorpijonu ocenjevali svoje dosežke. Nekdo od domačih vam bodo poskušali prikazati bolj objektivno sliko, vendar boste neposlušni za njihovo prigovarjanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Precej težav boste imeli, preden vam bo uspelo prepoditi raztresene misli. Ne pričakujte, da vas bodo nadrejeni razumeli o čem vi sanjate. Osredotočite se na delo in vztrajajte do konca.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste popoldne, ko luna preide v škorpijona deležni manjših napetosti. Vsaka težava potrebuje svoj čas in tudi tokrat bo tako. Zamotite se s kakšno drugo dejavnostjo, ki bo preusmerila misli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z lahkoto boste dopoldne, ko bo luna še v tehtnici izražali svoja čustva in tudi od bližnjih boste pričakovali, da bodo jasno povedali, kaj jim leži na srcu. Razjasnili boste zoprne nesporazume.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če je ozračje v službi napeto, se boste lahko sprostili v bolj osebnem vzdušju. Pogovorite se na štiri oči, saj lahko proti večeru, ko se bo luna sprehajala v znamenju škorpijona ujamete bistvo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prisluhnite enkrat za spremembo ljubljeni osebi, ne da bi jo prekinjali. Včasih ste tako zaprti v ene in iste okvirje, da preprosto ne opazite drugih odtenkov. V spalnici boste vsekakor dovolj energični.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Družinske člane boste poskusili prepričati v nekaj, kar se sicer dobro obnese, ni pa edini možen način. Dobro bi bilo, da bi jim omogočili odločitev po lastni presoji. Ne silite jih v nekaj kar je dobro za vas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Današnji dnevni magnetizem lune, ki popoldne prehaja v škorpijona vas bo potegnil v pravo smer. Ugodno bo tako za dajanje pobud kot za fizično delo. Če vas v službi čakajo novi projekti, se jih čim prej lotite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Današnji dan s prehodom lune v škorpijona bo v znamenju raziskovanja in odkrivanja tistega, kar vam predstavlja osebni izziv. Intuicija bo danes zelo močna, prihaja tudi čustvenost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav boste morda želeli v miru razmisliti, vas bo tok dogajanja neusmiljeno vlekel naprej, novim izzivom naproti. V vaši bližini je oseba, ki ne zna odnehati v zvezi z zoprno situacijo.

Vas zanima: KATERI LETNI ČAS V 2021 VAM BO NAJBOLJ NAKLONJEN?