Venera v znamenju vodnarja prinaša v medsebojne odnose spontanost

Venera se je včeraj, 1. februarja pomaknila v znamenje vodnarja, kjer se bo nahajala do 25. februarja, ko preide v znamenje rib. Ta vpliv prinaša izvirno, popolnoma neodvisno stališče do odnosov. Obstaja velika verjetnost, da se boste v ljubezni odločali v popolnoma drugačni smeri, bolj spontano. Stil bo postal bolj unikaten, nevsakdanji. V tem obdobju boste spoštovali svobodne mislece in tiste, ki si dovolijo biti drugačni.

Venera v znamenju vodnarja prinaša v medsebojne odnose spontanost

Prihajajo ženskost, ustvarjalnost in ljubezen do življenja. Pomembno vam bo, da ste z nekom, čigar um je tako domiseln kot vaš. Kljub vsem omejitvam vas bo mikalo spoznati nove ljudi in slišati različna stališča. Hkrati boste nekateri pravi čustveni samotar, ki se zelo dobro znajde sam s sabo. Ne boste si želeli tradicionalnega odnosa, ki temelji na tem, kar družba meni, da je dobro za partnerski odnos. Sami si boste oblikovali pravila in sledili njihovi poti.

Venera, ki simbolizira spolno privlačnost, romantiko, ambicije, ljubezen, odnose, užitke, denar, finance in lepoto se v znamenju vodnarja povezuje z intelektualno močjo. Biti edinstven in inovativen bo v tem obdobju bistvo vaše osebnosti.

Presenečali boste z nenavadnimi idejami in navdušeni boste, ko boste ljubljeno osebo ali bližnje čisto spontano razvedrili. Venera v vodnarju je strastna, vendar bolj o svojih prepričanjih kot o spolnem nagonu. Torej, to je obdobje, ko bi morali biti na ljubezenskem področju pripravljeni na vse, kar se lahko zgodi. Začrtali si boste svojo pot in navdušeni boste nad tem, da jo popeljete do konca, ne glede na ovire, ki med tem intenzivnim vplivom niso redkost.

Ne bodite presenečeni, če boste velik del svojega denarja želeli nameniti za dobrodelne namene.

Venera v znamenju vodnarja prinaša v medsebojne odnose spontanost

Denar bo za vas sedaj sredstvo za dosego cilja in ne cilj sam. Spremljale vas bodo velike sanje, trdne vrednote in neprimerljiva ustvarjalnost.  Bolj boste s tem vplivom osredotočeni na to, da obstaja miselna povezava, preden vse skupaj popeljete na naslednjo stopnjo. Redko boste sklepali kompromise, saj boste prepričani, da bi to pomenilo izgubo vaše edinstvene individualnosti. Lahko pa pričakujete popolno zvestobo ter občutek pripadnosti v odnosih.

Kako bo Venera v znamenju vodnarja vplivala na medsebojne odnose?

Ker si boste močno želeli družbe prijateljev, se lahko zaradi trenutne situacije in omejevanja stikov pojavi tudi nekaj slabe volje. Namesto v živo, si lahko privoščite maratonske klepete po telefonu, kar vas bo prav tako spravilo v dobro voljo.

Seveda je s tem vplivom pomembno več kot le ljubezen, vse tisto, kar cenite, užitek v življenju in materialna varnost. Venera v vodnarju uživa v znanosti, tehnologiji, izumih, humanitarnih ciljih, družbenem aktivizmu, skupinski dejavnosti in spodbujanju progresivnih vrednot.

Preberite tudi LETNA ASTRO NAPOVED 2021: LJUBEZEN IN ODNOSI