Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

Predviden čas branja: 20 minutes

OVEN

ZIMA

Ovni, ki spadate med največje optimiste, boste v zimskih mesecih kljub mrazu spontani, odprti, strastni in usmerjeni v nove podvige. Imeli boste tudi dovolj energije, da obveznosti, ki vas čakajo zaključite v tisti smeri, ki vam prinaša dobiček. Prijateljevanje z nekom, ki ga zelo dobro poznate, lahko preide v poglobljen odnos. To bo obdobje, v katerem se lahko tudi osebnostno povzete višje, in sicer s pomočjo tega, da se zavedate dobrih stvari, ki se vam dogajajo in začnete biti bolj dosledni.

POMLAD

V pomladnih dneh prihaja čas, ki vam bo naklonjen. Zaradi obilo dobre energije se boste sposobni usmeriti v bolj natančno zaključevanje zadev, ki se že nekaj časa kljub trudu ne premaknejo naprej. Vse skupaj bo na področju čustev morda obrnjeno na glavo, toda kljub temu boste spretni z besedami. Razumeti vas bodo morali, da ste čisto v svojem elementu. Delo bo prinašalo zadovoljstvo, saj bodo prijetne povezave med vami in sodelavci, pomagale ustvarjati pozitivno naravnano vzdušje.

Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

POLETJE

V poletju prihaja nekaj utrujenosti in nemira, ki se lahko prevesi tudi na področje dela. Poskrbite da boste skrbno omejili finančno plat in s povečano delovno storilnostjo nadoknadili porabo. Vztrajajte, saj se vam bo kmalu obrestovalo, tudi če ne boste imeli tega občutka. Motili vas bodo tisti, ki pritiskajo na vas s tem, da govorijo, kaj bi bilo dobro za vas. To lahko povzroči pravi izbruh, prav tako ne boste prenašali ljubosumnih partnerjev. Pazite, da si ne boste nakopali preveč obveznosti, posebno če ste nekomu obljubili pomoč.

JESEN

Pričakovali boste veliko, dobili pa nekaj srednjega. V jesen se boste podali z namenom, da določene zadeve stabilizirate. Uspešno boste usklajevali nasprotujoča si hotenja, vendar ne v vsaki situaciji. Zanimivo obdobje, ki prinaša nekaj novosti in drugačen pogled. Na čustvenem področju prihaja nekaj konfliktov, kljub temu boste pripravljeni nadaljevati svojo zgodbo.  Počasi se daleč pride, čeprav tokrat zaradi hitrega tempa ne boste preveč prepričani o tem reku. Vsekakor pa morate nujno storiti nekaj več glede odnosov s starši ali bližnjimi sorodniki.

BIK

ZIMA

V nepredvidljivih okoliščinah se boste v hladnih mesecih dobro znašli, zaradi odličnih miselnih sposobnosti. Ne jezite se, če boste naleteli na kakšno opazko, saj bo to le dodatna motivacija da vztrajate, seveda brez napak. Odprtih rok boste sprejeli nekaj presenečenj in se končno pomaknili v bolj sproščeno obdobje, kljub temu pa skozi zimo še vedno, kot je v vaši navadi izračunajte, koliko časa boste potrebovali za določene opravke. V ljubezenskih odnosih bo dovolj razumevanja, da boste čutili notranjo harmonijo ter vračali naklonjenosti toplimi besedami.

POMLAD

Hrepeneli boste po večji spremembi, občutek, da se nič ne dogaja vas bo brcnil v akcijo, da naredite korak. Uspešen in pogumen pristop bo ključ, ki odpira vrata novega obdobja. Nikar preveč ne delajte, ko bose utrujeni in izčrpani ter poskrbite za dodatne proste dni. Na prvo mesto svojih prioritet boste postavili prijateljstva in timsko delo, ki vas lahko popelje do boljših rezultatov. Nepotrebni izdatki in pomanjkanje pazljivosti niti ne bodo tako kruti, ne bodo bistveno vplivali na  finančno stanje.

Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

POLETJE

V poletje stopate nekoliko prazni in kljub temu, da se vam ne bo zgodilo nič drastičnega, rahlo nezadovoljni. Poglobiti se bo treba vase in se čustveno odpreti ljudem, ki jim zaupate, le tako lahko zopet dosežete svojo stabilnost. Precej dobro boste zaznavali, če se vam bo kdo zlagal ali vas želel prenesti okrog. Z razpravami in gojenjem jeze kljub temu ne pretiravajte. Nekaj osnovnih potez bo dovolj, dokler se situacija ne bo umirila. Ne jemljite vsega tako resno in usodno, saj se bo počutje poslabšalo in prav hitro boste ugotovili, da ste pravzaprav naredili iz muhe slona.

JESEN

Pogumni in prepričani v to, da vam lahko uspe boste znali komunicirati, delovati in se usmeriti k boljšim potezam. Vsi dogovori, ki so bili nedorečeni ali nerešeni, bodo doživeli bolj ugodno rešitev ali razplet. Bolj previdni bodite tisti, ki na področju dela sodelujete s prijatelji ali družinskimi člani, saj lahko pride do konfliktov. Ne zapirajte se vase, raje se o vsem skupaj direktno pogovorite, lažje vam bo. Pozitivno spremembo lahko pričakujete v zvezi s prijatelji. Močno se boste razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva in da se ljubezenski načrti odvijajo v strastno smer.

DVOJČKA

ZIMA

Visoki cilji in motivacija bodo razlog za večjo učinkovitost in odlične rezultate. Več previdnosti na finančnem področju sicer ne bo odveč, saj vas tvegana odločitev lahko stane drago. Nič ni tako zelo nujnega, počakajte raje na nekaj bolj varnega. Na osebnem področju boste zadovoljni in morda obrnete nov list na določenem področju življenja. S tem pa presenečenj še ne bo konec, nepričakovano lahko dobite novo pogodbo, ki bo vsebovala dodatek ali izboljšanje. Trud, ki ste ga vlagali v preteklem obdobju bo končno poplačan.

POMLAD

Ne spreglejte pomembnih informacij, ki bodo naključno pronicale skozi zgodnjo pomlad in bodite bolj budni. Trenutek, ki se bo s prijetno osebo nasprotnega spola zgodil spontano bo izredno zanimiv, saj se bo dogajalo veliko lepega hkrati. Če iščete ljubezen, si dovolite tisti zmenek, s katerim že toliko časa odlašate, v dvoje bo bolj razigrano. Ko se boste določenim situacijam posvečali s srcem, boste na področju dela preprosto nepremagljivi. Čaka vas zanimivo nadaljevanje zgodbe, ki z nekaj kreativnosti vodi k uspehu.

Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

POLETJE

Čeprav ne bo vse tako kot bi želeli, se boste znali držati nad gladino in se motivirati tudi v zoprnih trenutkih, ko bo nagajala ležernost. Na področju čustev vas čakajo v sredini poletnih dni odlične priložnosti, da osvojite simpatično osebo, ki vas mika že nekaj časa, delovali boste spontano in brez načrtovanja. Tudi v prijateljskih odnosih boste tokrat brez ovinkarjenja ali iskanja nepotrebnih, oziroma zasilnih izhodov. Vse skupaj bo bolj intenzivno prebudilo domišljijo in podžgalo ljubezenske iskre strasti.

JESEN

Kljub denarnim zapletom se boste še naprej odločno podajali naprej in vse tudi rešili. Določenih zadev se boste še kako dobro zavedali. Spoznali boste da izmikanje in ovinkarjenje ne vodita nikamor, razen v še bolj stresno situacijo. Na ljubezenskem področju boste bolj nezaupljivi ali ljubosumni kot običajno. Za vsako sumljivo stvar, vsako napačno razumljeno besedo boste potrebovali nekaj dokazil ali dejstev in če jih ne bo, lahko postajate vedno bolj nervozni. Raje zaupajte in lepše vam bo.

RAK

ZIMA

V zimskih dneh se boste odločali bolj pogumno in samozavestno. Če bodo od vas pričakovali preveč, se boste znali upreti. Ugodni vplivi prihajajo predvsem na področju intelektualnih del in tistih projektov, ki zahtevajo strateške korake. Veliko se boste ukvarjali s podrobnostmi, ki jih boste želeli rešiti. Dobili boste pravo energijo in se pogumno soočili s partnerskim odnosom, ki obeta na daljše obdobje pozitivne spremembe. Premagali boste morebitne ovire in se usmerili k temu, da dosežete cilje in prihranite nekaj denarja.

POMLAD

Veliko se boste ukvarjali z odnosi, tako družinskimi, kot tudi ljubezenskimi ter prijateljskimi. Slednji vam lahko prinesejo malce vetrovno obdobje. Sprva jih boste navdušili s svojimi idejam. Določeni vam bodo pripravljeni slediti zaradi prepričljivega nastopa. Postopoma pa boste v njihovih očeh videti kot moteči člen. Počutje in odpornost bosta področji, ki ju bo potrebno negovati. Vedite, da ne morete nadaljevati, kot da se ne bi nič zgodilo, če se ne soočite. Zgovornost tokrat ne zadostuje, potrebno se bo poglobiti.

Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

POLETJE

Delo bo kljub toplim dnem in močni želji po oddihu tisto področje, na katerem lahko pustite sedaj nekakšen pečat. Nekaj nepričakovanih novosti bo zmedlo stališča glede dolgo načrtovane zadeve. Pripravite se na številna pogajanja in nekoliko nerazumljive argumente. Naj vas ne zapušča občutek, da se bo kljub zapletom vse skupaj dobro končalo. Družinski član vas bo podprl, kar je lahko vaš vir dobrega počutja. Marsikaj lahko obrnete sebi v prid, tudi vprašanja v povezavi s finančnim področjem ali delom.

JESEN

Ne bojte se, tudi če na začetku jeseni ne bo vse izgledalo tako kot ste si zamislili.  Z veseljem boste sprejeli vzpostavljene razmere, ki vam bodo omogočile, da zakorakate v nekaj povsem novega in bolj zanimivega. Na začetku boste močno vznemirjeni, nato pa prihaja realen pogled, ki vam omogoča trdne odločitve. Uspe vam lahko, če ne boste zahtevali nemogočega, posebno če vas mika nova dejavnost. Ljubezenske vibracije bodo nežne, vendar hkrati tudi polne navdiha za misel na lepšo skupno prihodnost.

LEV

ZIMA

Ljubezen bo področje, ki bo v zimskih dneh povzročilo nekaj skrbi. Vendar vse ne bodo negativne, saj si boste na koncu hvaležni, da ste določene stvari spregledali. Na zadržanost ljubljene osebe se ne odzivajte tako zelo napadalno. Vzkipljivi ne boste rešili ničesar. Zberite se in se vrnite v pravo smer. Ne boste preveč razpoloženi za to, da bi kogar koli prepričevali o svojem mnenju, raje boste naredili po svoje. Ne boste želeli popustiti, kar se kasneje izkaže za dobro odločitev, ki je lahko morda celo nagrajena.

POMLAD

Soočenja in iskreni pogovori bodo prava pomladna poslastica. Vse boste želeli razčistiti, česar pa drugi ne bodo znali sprejeti na pravi način. Na finančnem področju boste imeli precej sreče, varujte pa se prenagljenosti, ki bo povezana z neustavljivimi skritimi željami. V trenutkih, ko boste bolj negotovi in manj samozavestni se nikar ne spuščate v večja tveganja. Nemir vas lahko objame, če se boste preveč ukvarjali s svojo zunanjostjo in stilom. Ne trudite se nekomu posebej ugajati, ker boste všečni prav takšni kot ste.

Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

POLETJE

Več se boste ukvarjali z družinskimi zadevami in seveda tudi zapleti, ki so lahko povezani tudi z vami. Nekdo bo jasno izrazil svoje mnenje, ne ugovarjajte mu, ker bi v nasprotnem primeru povzročili prepir ali celo daljši razdor. Nič kaj navdušeni ne boste nad predlogi drugih, vendar se boste kljub temu znali izmuzniti z nasmeškom na obrazu. Na področju dela ne bo dovolj časa, da bi se določeni zadevi natančno posvetili. Ne dovolite, da vas motijo in vznemirjajo, saj lahko to še dodatno stopnjuje vaš nemir.

JESEN

Naporne trenutke, povezane z utrujenostjo od dela ali učenja boste morali premagati na način, ki vam je najbolj pisan na kožo. Vzemite si več časa za šport, rekreacijo, skratka sprostitev, ki bo njuno potrebna, če želite ostati vitalni in zbrani. Ne izgovarjajte se da nimate časa, ker se lahko začnejo pojavljati zdravstvene tegobe. V ljubezenskih odnosih boste končno nekoliko bolj optimistični in prilagodljivi. Sprejmite na področju dela čim prej dejstvo, da vendarle niste nezmotljivi.

DEVICA

ZIMA

Bodite pripravljeni na zimsko pravljico, ki se lahko ob neupoštevanju določenih dejstev tudi prelevi v kratko zmedo. Upoštevajte pravila, ki jih boste slišali, da se ne bi nekaj zapletlo tik pred zdajci, le zato, ker se niste pripravili. Tokrat ne boste preveč zadržani in ne boste dolgo razmišljali, preden boste kakšno zadevo predlagali. Utrujenost se umika iz obzorja, zdaj boste veliko bolj pozitivno usmerjeni k hitrim rešitvami. Čeprav bodo delovne naloge v središču pozornosti, se bo tudi ljubezen odvijala v prijetni smeri.

POMLAD

Napetost se bo na področju čustev, če boste hladni in trmasti stopnjevala, odnosi se bodo začeli nekoliko krhati. S svojo nestrpnostjo se lahko po nepotrebnem oddaljite od rešitve in cilja. Nekdo bo morda zavrnil sodelovanje z vami ali pa preprosto zastavil nove pogoje. Zato dobro premislite, kako v določeni situaciji sploh naprej. Na področju ljubezni bodo zadeve potekale vroče in hladno. Precej zmedeni boste, posebno v odnosih z nekom, ki ni odločen. Počasi se daleč pride, bo vaše vodilo.

Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

POLETJE

Če boste ves čas samo razmišljali, kaj bi bilo za vas dobro, se boste v poletnih dneh težko pomaknili naprej. Na poslovno finančnem področju boste morali stisniti zobe in narediti korak naprej, saj se boste v nasprotnem primeru težko stabilizirali. Ohranite dobre stike, ki jih imate, tudi če bo nekdo od vas zahteval nekaj, kar vam na prvi pogled ne bo všeč. Vse težave bodo rešljive z diplomatskim pristopom in nizanjem iskrenih dejstev, ki vas bodo večkrat osrečila.

JESEN

V jesenskih dneh se boste prebujali na področju ljubezni. Želeli si boste ves prosti čas preživeti v bližini svoje ljubljene osebe in skupaj osvajati vrhove. Tudi samski boste znali ujeti srečo, morda celo v prijateljskem krogu. Pokažite ljubezen, vseeno pa resne poglobitve, o katerih boste sanjarili še malo brzdajte. Družinsko okolje bo vaš navdih, da boste hodili okrog z dvignjeno glavo in občutkom da nekomu resnično pripadate. Nesporazumi in konflikti se vas tokrat ne bodo niti dotaknili.

TEHTNICA

ZIMA

V hladnih zimskih dneh boste bolj popustljivi kot po navadi, le na področju dela in denarja ostanite osredotočeni in pravilno usmerjeni. Težje se bo, če se pojavijo zoprne naloge zbrati in uživati v trenutnih priložnostih. Poskrbite tudi za svoje zdravje, preveč boste od nenehnega preverjanja, kaj bi lahko še šlo narobe izčrpani. Kljub temu boste prišli do pomembnih zaključkov, vendar si ne zatiskajte si oči pred dejstvi. Določene stvari se ponavljajo, čeprav boste zaupali in pričakovali, da se bo vse skupaj razpletlo drugače.

POMLAD

Dovolj boste imeli prilagajanja, zato boste želeli stopiti iz površja. Pri marsičem upoštevate le prvi občutek, kar se lahko v pomladnih dneh izkaže za napačen ali površen pristop. Znali se boste boriti za več pozornosti v službi. Minili so časi, ko ste le kimali z glavo in se vedno strinjali. Vaš instinkt bo močnejši, zato bi se morali bojevati naprej in po začasnem zatišju ali oklevanju vztrajno nadaljevati, posebno glede praktičnih nalog in glede obveznosti, ki so tesno povezane s finančnim področjem.

Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

POLETJE

V poletnih dneh pričakujte veliko simpatičnih večerov, ki vas boo navdihnili s srečo. Prihaja pa tudi razčiščevanje odnosa, saj vam je nekdo še vedno blizu, načela bosta pomemben pogovor. Prihaja majhen napredek v odnosu, toda nič odločilnega. Vse kar ne bo delovalo tekoče, se bo odražalo tudi na vašem razpoloženju. Raje delujte po svoji ustaljeni shemi, morda celo hitreje, kot ostali pričakujejo od vas. To so dnevi, ko se lahko resnično sprostite in načrtujete pomembne zadeve za naprej.

JESEN

V jesen se boste podali prepričani vase in bolj razbremenjeni. Lažje se boste otresli zagrenjenosti, ki se je v preteklih mesecih lotila vašega osebnega življenja. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da niste delovali skladno in nekaj na tem področju spremenite. Vzemite si čas za dotike in romantiko. Nekaj dogodkov povezanih s financami vam bo morda odvzelo nekaj poguma, kar je za vas povsem neznačilno, saj ste znani po tem, da se ne ustavite kar zlahka. Prebudite svojo ustvarjalno plat.

ŠKORPIJON

ZIMA

Labilnost in nesigurnost, ki ste ju bili deležni v zadnjem obdobju, se počasi umika vstran. Na zadeve, ki so za vas pomembne, boste začeli gledati v drugačni, bolj pozitivni luči. V veliko pomoč bo nekdo, ki ste ga postavili v zadnjem času na nekoliko stranski tir. Morda se razvije nov odnos, ki obeta veliko. Domače in družinsko okolje vam bo naklonjeno, saj se boste tam počutili varno in zaželeno. Veliko se boste družili z mlajšimi, ki bodo vaš navdih.

POMLAD

Vse se bo v pomladnih dneh dogajalo z določenim namenom, zato ne prehitevajte dogodkov, ker si lahko s takšnim načinom lahko naložite breme. Nekdo izmed sodelavcev se bo ob vas počutil nekoristno, ker boste vso energijo vlagali izključno v svoj napredek. Na področju dela boste s pogumnim pristopom blesteli, želi uspehe in napredovali na lestvici priljubljenosti. Z odkritim pogovorom lahko ustvarite boljše odnose in rešite marsikatero zapleteno situacijo.

Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

POLETJE

Mikalo vas bo dogajanje, ki je na meji prepovedanega. Raje kot da komplicirate svoje življenje, ostanite naklonjeni osebi, za katero ste se odločili. Lepe besede nekoga, ki vas bo le zavajal skušajte diplomatsko preslišati. Na osebnem področju pričakujte boljše energije, več sigurnosti in zaupanja v življenje. Veliko lepih trenutkov, bo stabiliziralo počutje in vam dovolilo, da ste to kar ste, brez da bi se pretvarjali. Morda boste zajadrali v prijeten odnos, ki ima lahko dolgoročen predznak.

JESEN

Veliko bo v jesenskih dneh osvajanja, vendar bodite pozorni, da ne prizadenete nekoga, ki vam je zelo zvest. Tudi poslovno se boste znašli po svojih najboljših močeh, nagaja vam lahko le površnost, ki pa bo tokrat posledica razpršenih misli. Čim prej boste želeli zaključiti vse kar je pomembno, kar vam lahko povzroči notranji nemir. Proti koncu jeseni bodo dnevi za vas preizkušnja, še posebej na čustvenem področju, kjer se bodo pojavljale ovire, ki bodo preprečevale iskreno komunikacijo.

STRELEC

ZIMA

Strelci, polni optimizma boste prepričani, da tisti večji projekt čaka le še vašo odločitev. Vendar ne nasedajte prehitro, saj se na koncu zanimive obljubljene poti kaže manjše razočaranje. S trudom in dobro voljo boste prišli do odličnih rezultatov, ki vam bodo vlili motivacijo, da se povzpnete še višje, kot ste si v preteklosti začrtali. Veliko bo strasti, vznemirljivih pogovorov in želje po tem, da izstopite iz povprečja bolj samozavestni.

POMLAD

Sprijaznite se v pomladnih dneh, da žal ne morete obvladati vsega, saj vam marsikaj lahko zaradi neprevidnosti uide. Ko se bodo razburkana čustva polegla, boste ugledali določeno situacijo v novi, bolj optimistični luči. Vsekakor bolj realno, pa tudi brez težav se boste lahko odločili, kako in s kom naprej. Prihajajo razne preobrazbe na področju osebne rasti, vendar jim bo potrebno dosledno slediti in se odzivati, ko bo to resnično potrebno.

Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

POLETJE

Na področju kariere in v zasebnih odnosih je pred vami ugodno poletje, ki pa ne bo samo v smeri uživanja, ampak bo tudi delovno obarvano. Odlično razpoloženi boste polni zagona, zato skušajte uskladiti želje z realnostjo in zaupajte predvsem sebi. Ko bodo vsi pričakovali da vas bo slaba novica, ki prihaja nepričakovano razjezila, boste pokazali bojevitost in nevoščljive provokacije rešili na zelo takten način. Nekaj več pozornosti boste namenili tudi zdravju.

JESEN

V jesen se boste podali s številnimi pričakovanji ter malce nerealnimi željami. Marsikaj se lahko zaplete, pričakovali boste, da se bo nekdo odzval tako, kot ste si zamislili. Preveč boste proti koncu jeseni zaprti v ene in iste ideje ter cilje, ki vas bremenijo v ozadju. Spoznali boste, da ste dobili napačen vtis in da so se stvari ne glede na vaš trud obrnile v drugo smer. Soočenja ne bodo enostavna, vendar prinašajo stabilizacijo.

KOZOROG

ZIMA

V zimskih dneh se boste znali motivirati. Nenehno si boste dopovedovali, da ste se v preteklem obdobju veliko naučili in da se ne boste razburjali po nepotrebnem. Preveč boste zaposleni, raztreseni in hkrati zaradi napornih obveznosti utrujeni. Težje boste ločili pomembna dejstva od stvari, ki jih lahko v tem trenutku zanemarite. V ljubezni bo tokrat manj posluha, a predvsem zato, ker preveč komplicirate s svojimi pričakovanji, ki niso najbolj enostavna.

POMLAD

Znašli se boste v fazi neobčutljivosti, čeprav veste, da je to le trenutno stanje ter da bo treba zadeve kljub vsemu razčistiti. Za marsikateri spor bo kriv vaš nenavadno oster nastop. Pustite stvarem da neobremenjeno plujejo mimo vas in izkazalo se bo, da je vse skupaj le taktika nekoga da vas razjezi. Lažje bo v odnosih, ki se razvijajo iz skupnih interesov ter prijateljstva. Dvome in ovire boste reševali s pogovorom ter s toplimi objemi.

Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

POLETJE

V poletnih dneh boste podarili poudarek čustvenem življenju. Razmišljali boste o ljubezni. Nikar ne bodite presenečeni, če vam bo življenje obudilo spomin na nekoga, s katerim še nista dokončno razčistila vajinega odnosa. Ne bojte se strastnih energij in direktne komunikacije, ki vam bo pripomogla na vsakem koraku. Poslovne zadeve se bodo razbistrile, ko boste bolj naklonjeni trdemu delu in spretnemu reševanju finančnih zadev.

JESEN

Razmere in odnosi bodo v jesenskih dneh v kočljivem položaju, težko se boste sporazumevali, vendar lahko kljub temu uspete rešiti določene zadeve, ki so za vas pomembne. Ne belite si glave, če vas določeni ljudje tokrat ne bodo razumeli. Raje se posvetite uresničevanju že pozabljenih, a izredno ustvarjalnih načrtov. Zelo boste čustveni glede odnosov z ljubljeno osebo, zato lahko pričakujete, da bosta še posebej proti koncu eseni več časa preživela skupaj.

VODNAR

ZIMA

Bolj boste v hladnih dneh bežali pred težavami, težje jih boste rešili. Prihaja manjša nevarnost, da zabredete v nehvaležne situacije, saj vam lahko ponagaja nekdo, ki mu niste najbolj pri srcu. Vse to lahko preprečite, če boste ohranili svojo samozavest in se o zadevah pogovorili. Z ljubljeno osebo se boste veselili skupnih trenutkov in načrtovali oddih. Spomnili s boste tudi na tiste, ki jih že dlje časa niste poklicali. Prinašajo vam svežo energijo.

POMLAD

Iznajdljivost bo v pomladnih dneh močno ter nujno potrebno orožje, saj se boste neprestano preizkušali v težkih izzivih, ki bodo tokrat še kako uspešni. Razveselili se boste komplimentov, ki bodo dvignili samozavest in vas popeljali v razigrane situacije. Preveč pa boste na področju dela prepričani, da imate vedno prav. Pozna pomlad prinaša ugoden trenutek, da priznate svoje napake in se začnete težav lotevati na drugačen, bolj taktičen način.

Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

POLETJE

V poletnih dneh se bo prebudila vaša strast, čas bo zelo naklonjen tudi tistim, ki ste samski in že nekaj časa sanjarite o razmerju. Skušajte narediti premike na čustvenem področju in zahtevati od ljubljene osebe odgovore na zastavljena vprašanja. V določeni situaciji boste zelo prijetno presenečeni. Po drugi strani vam bo nekdo povzročil nekaj slabe volje s svojimi dejstvi, ki vam ne bodo najbolj všeč. Prilagodite se, razmislite, nato odreagirajte.

JESEN

Lepe besede, ki prihajajo v vaše naročje morda ne bodo iskrene, zato najprej preverite vsa dejstva in se osredotočite predvsem na področje dela. Nasmeh na ustnicah bo v sredini jeseni vaš stalen popotnik, če pa vsa bo kdo želel spraviti iz tira, pa se boste znali diplomatsko odzvati in zahtevati tisto, kar si želite in kar vam pripada. Znali boste poskrbeti zase ter za svoje telo. Če se že nekaj časa odločate o spremembi prehranjevalnih navad, je sedaj pravi čas, da začnete.

RIBI

ZIMA

Zima ne bo najbolj ugodna, saj vas bo spremljal občutek, da se nekaj ne odvija tako kot bi želeli. V konflikte se tokrat ni priporočljivo spuščati, raje se situaciji prilagodite in odreagirajte bolj usklajeno. Razpeti boste med poslovnim in čustvenim življenjem, težko pa se boste odločili, kaj je za vas v tem trenutku bolj priporočljivo. Nežne in tople energije bodo opažene s strani oseb nasprotnega spola. Imeli boste občutek, da se tokrat na področju ljubezni vse vrti okoli vas.

POMLAD

V pomladnih dneh se bo potrebno ozreti vase in se stabilizirati. Če se boste manj ozirali na okolico in se bolj posvetili sami sebi, boste veliko lažje delovali. Da dobite odgovore na svoja vprašanja, bo potrebnega nekaj več truda, ki pa se vam bo dolgoročno kmalu obrestoval. Prihajajo dobre novice povezane z nepremičninami ali financami, nikar pa se preveč ne zanašajte na informacije, ki niso preverjene.

Vas zanima, kateri letni čas v 2021 vam bo glede na astrološko znamenje najbolj naklonjen?

POLETJE

Prosti čas boste v toplih dneh znali izkoristiti, saj bo na vseh področjih prevladovalo zadovoljstvo. Tudi če ste na poslovnem ali študijskem področju nekoliko v zaostanku, se boste sedaj znali motivirati in nadoknaditi zamujeno. Primanjkovalo vam bo samozavesti, vendar boste kljub temu znali pogumno prodreti naprej. Izborili si boste boljše pogoje in na glas zahtevali da vas bolj cenijo tudi tisti, ki so drugačni od vas.

JESEN

Jesenski dnevi bodo drugačni, naklonjeni bodo tveganju, ki pa bo zelo premišljeno. Delo, pri katerem boste izkoristili svoje sposobnosti ter prednosti bo opravljeno odlično. S pohvalo boste več kot zadovoljni, zaradi povečane radovednosti prihaja tudi širši spekter znanja. Ustvarjalnost se bo nadaljevala in vam omogočala, da veliko lažje poiščete stik s seboj in se podate v bolj intenzivno delovanje na področju osebne rasti.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: DRUŽINA IN RAZUMEVANJE V LETU 2021

Vas zanima? BARVE: LETNI ČASI IN ŠTIRJE TIPI LJUDI