Dnevni horoskop za sredo 29. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 29. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav danes ne boste najbolj natančni boste znali življenje zajemati z veliko žlico.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Poskušate najti notranje ravnovesje in bodite bolj previdni, kot sicer. Priporočeno je, da se posvetite sebi, ne drugim.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju strelca

Danes ob 9.25 uri luna preide v znamenje strelca. Zato boste danes bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Čez dan se boste veliko zabavali in družili, malenkosti vas ne bodo zanimale.

Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.

Dzelad ed Din Rumi

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Števan Kühar, slovenski pisatelj in ljudski zbiratelj na Madžarskem
Isidor Isaac Rabi, ameriški fizik, avstrijskega rodu, nobelovec
Dag Hammarskjöld, švedski diplomat, nobelovec
Jean Baudrillard, francoski filozof in sociolog
Fernando Alonso, španski dirkač formule ena

Na današnji dan se britanski princ Charles poroči z Diano Spencer. Umrl je Vinko Vodopivec, slovenski skladatelj in Ivan Zajec, slovenski kipar. Prav tako se je poslovil hrvaški pevec Oliver Dragojević, Mate Parlov in nizozemski slikar Vincent van Gogh. Ameriški kongres je ustanovil Naso.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in LUNIN HOROSKOP

Dnevni horoskop: sreda 29. julij 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preveč se razlikujete od nekoga, ki si ga na vsak način želite bolj spoznati. Premislite in počakajte, da na koncu ne bi ostali razočarani. Tudi tokrat bo iskrenost najbolj priporočljiva pot.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Upoštevali vas danes bodo, čeprav boste proti večeru nekoliko utrujeni. Doma zagotovo ne bo preveč pritiskov, lahko se odločate, kot vam ustreza, in se mirne duše posvetite prijetnim opravkom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pokazati morate, da ne nameravate popustiti. To zadeva tudi kariero, delo in zaslužek, ki ni v skladu s tistim, za kar ste se prvotno dogovorili. Previdno glede zdravja, saj vam luna v strelcu prinaša raztresenost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Določene stvari vas bodo sprva zmedle, a to še ne pomeni, da se kasneje ne bi mogli zbrati in jih dokončati. Res pa je, da boste sprva precej neodločni in zato vas bodo marsikatere opazke prizadele.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vsekakor boste danes, ko bo luna v strelcu precej pri močeh, tako fizično kot psihično in zato bo primeren čas, da storite nekaj večjega in pomembnejšega za svojo dušo in telo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 29. julija 2020

Odločili se boste nekaj, za kar ste potrebovali kar nekaj časa. V sebi boste zaradi lune v strelcu čutili veliko več samozavesti in energije. Morda vas čaka celo pomembna osebna sprememba.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnjem dnevu boste veliko premišljevali in vaša naravnanost bo ustvarjalna, zato boste izkoristili ugodno obdobje lune v strelcu, da ideje tudi uresničite in popeljete do konca.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj boste pomotoma zaradi površnosti, ki jo prinaša luna v strelcu izpustili. To se vedno dogaja takrat, ko ste sredi zmede in pod pritiskom dogodkov. Najbolje bo pustiti zadevi, da se sama razvije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obeta se vam nov zagon, saj vam bodo zvezde podarile novo priložnost in vas navdahnile z marsikatero zanimivo idejo, ki vam bo pomagala, da boste premagali ogromno starih ovir.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če radi ustvarjate na področju hobija ali na poslovnem področju, boste danes, ko bo luna v strelcu zelo uspešni. To vam bi lahko tudi pomagalo na finančnem področju, kjer ste zelo negotovi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naj vas ne ovirajo ljudje, ki vam pravijo, da ne boste mogli storiti zadev, ki jih nameravate. Večinoma je to znamenje nevoščljivosti. Poskušajte narediti tako kot bo vam najbolj ustrezalo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Določeni dogodki bodo zelo ugodno vplivali na vašo pozitivno energijo in fizično počutje. Višek energije boste ves čas čutili in zato ne boste imeli nikjer pravega obstanka.

Vas zanima KRVNE SKUPINE IN NAČELA PREHRANJEVANJA