Dnevni horoskop za sredo 27. maja 2020

Dnevni horoskop za sredo 27. maja 2020
Dnevni horoskop za sredo 27. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 27. maja 2020

Dnevni horoskop za sredo 27. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja, da boste lažje poiskali svoj mir. Horoskop smernica za vsa znamenja: Danes razmislite o tem, ali ste se sposobni iskreno izražati, ko je to resnično potrebno.

Dnevni horoskop sreda
Dnevni horoskop sreda

Ob 8.33 luna preide v znamenje leva.

Luna v znamenju leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja.

Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Če že nekaj časa razmišljate o obisku drogerije, je sedaj pravi čas, saj bo vaš občutek, kaj potrebujete pravi.

Danes praznuje Jamie Oliver

Jamie je pravi energičen Dvojček, pol idej, kreativnih podvigov in nekoliko površen, vendar na prav simpatičen način. Sonce v znamenju Dvojčkov mu podarja razigran pristop, odlično komunikacijo, čeprav ne ravno na najvišjem nivoju in predvsem veliko mero iznajdljivosti, s katero na poslovnem področju odlično dosega svoje cilje. Luna v Kozorogu ga drži nazaj in mu narekuje principe, s katerimi živi življenje po svojih merilih. Ne zna se prilagoditi, če ni vse tako kot si zamisli, postane nevzdržen. Venera v znamenju Raka pa je tista, ki skrbi, da je vedno romantičen in do svojih bližnjih zelo spoštljiv in ljubezniv.

Dobri ljudje ne potrebujejo zakonov da bi delovali odgovorno medtem, ko slabi ljudje vedno znajo zaobiti zakone.

Platon

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

John Cheever, ameriški pisatelj
Vito Globočnik, slovenski slikar, grafik
Nino Robič, slovensko-hrvaški pevec zabavne glasbe
Slavko Goričar, slovenski klarinetist in pedagog
Janez Klemenčič, slovenski smučarski tekač

Na današnji dan praznuje legendarni Branko Oblak. Slovenija je bila sprejeta v UNESCO. Rodil se je grški filozof Platon, prav tako grafik in slikar Vito Globočnik. Umrl je slovenski pesnik Srečko Kosovel.

Dnevni horoskop za današnji dan, sreda 27. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preveč ste mirni in čakate, da se nekaj premakne kar samo od sebe, kar se kljub luni v levu ne bo zgodilo. Tako si utegnete nakopati dodatne težave, zato storite nekaj več, dokler je še čas.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ponavlja se eno in isto, kar vas že vznemirja. V današnjem dnevu boste z luno v levu nepotrpežljivi, posebno če so vpleteni tisti, ki vedno znova zanemarjajo vse vaše pametne predloge.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zopet se bo zapletlo, posebno pri reševanju težavnih sporov. Nekaj vas vedno bolj moti, a niste v takem položaju, da bi trenutno kar koli spreminjali, saj je luna v znamenju leva.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ob pogledu na urnik boste jasno določili tudi, kdaj je najboljši trenutek za prosti čas. Prešli boste k dejanjem, tako v poslovnih zadevah kot na ljubezenskem področju, bodri vas luna v levu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Počutili se boste kot bi vas nekaj uročilo in nič se ne dogaja tako hitro, kot bi vi želeli. Vse kar stoji in v vas se rojevajo čustva, pred katerimi bi najraje pobegnili v prihodnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 27. maja 2020

Vse vam gre z luno v levu na roko, zato ne oklevajte več z odločitvami. Čas je, da storite več, posebno glede svojega poslovnega področja. Potrudite se, da bo vse skupaj drugače obarvano.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Glede čustvenega področja ne potrebujete nobenih posebnih nasvetov, morda le nekaj več časa in tehtnega razmisleka. Določen čustveni odnos vam bo danes izredno pri srcu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekoliko negotovi ste, posebno v ljubezni. Morda preprosto potrebujete več podpore za stvar, v katero sicer verjamete, toda dokazov ni nikoli preveč. Večer bo nostalgičen.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes se bo potrebno bolj potruditi za ohranjanje lepih odnosov s soljudmi. S strogim in trdim odnosom do ljudi, jih odganjate, zato poskusite kljub samozavestni luni v levu delovati bolj mehko.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čutite nekaj strahu, čeprav za to ni nobenih razlogov. Vse boste nekako obvladali, čeprav ob tem porabljate nekaj več časa in energije. V ljubezni je že skrajni čas za spremembo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ni vam treba nikamor hiteti. Shranite vse, kar boste morda potrebovali že v prihodnjih dneh. Potem bo dovolj časa, da se odločite, kaj je v tem trenutku resnično pomembno za vas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Premislite o tem, kako bi oživeli svoje ljubezensko razmerje in se pomaknili naprej. Preživite več časa v dvoje, ne glede na to, da se v zadnjem času odpira še veliko novih možnosti.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop.

Avtor: Horoskop.si