Dnevni horoskop za sredo 26. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 26. maja 2021.

Dnevni horoskop za danes, sredo 26. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 26. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nastopali boste vročekrvno in brezglavo. Poskušajte se prilagoditi, sicer ne boste najboljša družba.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pozabite na neskladja, ki vas oddaljujejo od zastavljenih ciljev, v tem trenutku potrebujete razumevanje.

vpliv lune
Luna v znamenju strelca, polna luna

Danes ob 4.39 uri preide luna v znamenje strelca

Luna v znamenju strelca – Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev.

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes ob 13.14 uri nastopi polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti.

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi.

Danes nastopi krvavi Lunin Mrk ob 13.19 uri

Današnji Mrk vas bo prepričal, da izpustite stvari ali misli, ki niso kompatibilne z vašim delovanjem. Zaznavali boste povečano čustveno občutljivost, nervozo in napetost. Vsa čustva bodo bolj intenzivna, njihov pravi pomen pa boste razumeli šele kasneje. V določenih kočljivih trenutkih se boste zaradi naporne energije Mrka težko zbrali. Izognite se notranjemu nemiru, ki vam lahko pokvari kakšno zgodbo in vas popelje v nezadovoljstvo.

Poglej gor, k zvezdam in ne dol, k svojim stopalom. Poskusi najti smisel v tem, kar vidiš in razmišljaj o tem, kaj omogoča obstoj univerzuma. Bodi radoveden.

Stephen Hawking

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Janez Jalen, slovenski pisatelj
  • John Wayne, ameriški filmski igralec
  • Sally Kristen Ride, ameriška astronavtka
  • Lenny Kravitz, ameriški glasbenik, pevec judovskega rodu
  • Helena Bonham Carter, angleška filmska igralka

Na današnji dan je bil ustanovljen Triglavski narodni park. Evropska unija sprejme zastavo z 12 zvezdicami na modrem ozadju. Josip Perme odkrije Županovo jamo. Rodil se je Albert Sirk, slovenski slikar in Anton Tomšič, slovenski časnikar, urednik. Umrl je Ivo Maček, hrvaški pianist in Josip Lenarčič, slovenski politik in industrialec.

Na katera področja bo današnji Lunin mrk najbolj intenzivno vplival?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo Lunin mrk najbolj vplival na področja, ki so pod domeno znamenja strelec, to sta svoboda in resnica.

Katera astro znamenja boste danes najbolj nerazpoložena in zelo občutljiva?

Danes boste najbolj nerazpoloženi in zelo občutljivi rojeni v znamenju dvojčka, raka in leva.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 24. DO 30. MAJA 2021 ali TEDENSKA LUNINA NAPOVED

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi mrka vam bodo misli danes uhajale k čustvom, ki vas lahko v sredini dneva popolnoma prevzamejo. Ne pustite črnim mislim, da vas zapeljejo, saj vas čaka čudovit večer.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse se bo kljub Polni luni pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, o kateri ste dolgo molčali. Izkoristite priložnost, ko boste povsem umirjeno našli prave besede, da rešite situacijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nečesa ne morete predvidevati, vendar se nikar preveč ne obremenjujte. Naj vas ne bo strah, da vas bodo zavrnili, saj ste na dobri poti. Po manjših nesporazumih boste hitro vedeli, kaj bi morali storiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vam bo neprestano namenjal razne opazke, kar vas bo pošteno motilo in hkrati razjezilo. S financami danes zaradi vpliva Mrka ne boste najbolj spretni, zato jih poskusite pustiti v ozadju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Težko se boste danes zaradi planetarnih vplivov odločili, zmedlo vas bo nekaj, kar je za vas ključnega pomena. Pravzaprav že slutite resnico, čeprav se morate držati v ozadju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub Mrku boste danes razigrani boste in nadvse zabavni. Na žalost pa boste tako močno zaposleni s svojo situacijo, da boste morda pozabili na čustva in občutke drugih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi današnjega Mrka boste nekoliko utrujeni. Posebno presenečala vas bo neodločnost v ljubezenskih odnosih, ki trka na vaša vrata. Kmalu se vam obeta več rešitev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes so z luno v strelcu na vidiku presenečenja. Zato na vsak način poskusite ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so za vas pomembni. V službi se oborožite s potrpežljivostjo in argumenti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne boste več zadržani, saj končno veste, kaj si želite, in to si boste tudi poiskali. Odnosi z mlajšimi vam bodo podarili simpatično energijo, zato se podajte z njimi na prijeten sprehod ali igro.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub Mrku boste oboroženi z odločnostjo, kar bo nekomu v vaši bližini zelo všeč. Tudi fizično boste močni, saj ste končno začeli skrbeti zase in se nehali ukvarjati z drugimi, ki vas le obremenjujejo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odlično boste zaradi lune v strelcu sodelovali z okolico, do sodelavcev boste prijazni, zato si lahko nakopljete več obveznosti, kot ste jih želeli, kar vas bo nekoliko vznemirilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes vam določena vprašanja niso več toliko pomembna ali pa se z njimi preprosto ne ukvarjate. Najbolj pogumni boste v večernih urah, ko boste premagali napetost Mrka.

Vas zanima: DARJA SE SPRAŠUJE, ČE JE PRAV, DA SI NE ŽELI RESNE VEZE