S KATERIMI ZNAMENJI SE DVOJČKI V ŽIVLJENJU NE UJEMATE?

S katerimi astrološkimi znamenji se dvojčki v življenju ne ujemate?
S katerimi astrološkimi znamenji se dvojčki v življenju ne ujemate?

S katerimi astrološkimi znamenji se dvojčki v življenju ne ujemate?

Katera astro znamenja so tista, ki se z radovednim dvojčkom v življenju ne znajdejo najbolj. To so znamenja, ki so na določenih področjih drugačna od dvojčkov, morda bolj zaprta, morda bolj precizna…

PRIJATELJSKI ODNOSI

V prijateljskih odnosih se dvojčki ne ujemate z vodnimi znamenji. Še posebej rak in riba sta osebi, ki ju dvojček nikakor ne razume in se ju tudi ne trudi razumeti. Zanj sta preveč občutljiva. Devica za dvojčkov okus preveč komplicira in analizira, zato se ji dvojček skuša raje izogniti, da se ne zaplete v kakšen spor.

S katerimi astrološkimi znamenji se dvojčki v življenju ne ujemate?

LJUBEZENSKI ODNOSI

Dvojček v ljubezenskem odnosu težko deluje z ribo. Obe znamenji sta čustvene narave in predstavljata visoka moralna načela, borbo za ljubezen. Riba je meditativni tip krhke in čustvene narave. Ne mara vznemirjenja in sploh nobenih nevšečnosti, nesporazumov in spornih situacij. Preveč je dovzetna in jo zanesejo že tuje neprijetne misli in občutja. Tudi sama zna posredovati svoje ideje, včasih kar nezavedno. Ima odličen spomin, zato morajo biti Dvojčki zelo previdni pri svojih pustolovščinah, da jih Riba ne občuti. Je subjektivna in gleda skozi ogledalo svojih čustev. Vlada ji planet Jupiter, ki ji ne dovoljuje, da bi bila odločna, kajti marsikdaj se jo da nadvladati in z njo manipulirati.

Izostrena občutljivost jo vleče v preteklost, pogreva stare zamere in se vdaja usmiljenju.

Riba je pogosto v zvezi sumničava, nekomunikativna in ujeta v svojo burno domišljijo. V nasprotju z Dvojčki, ki so dobrovoljni, nekoliko lenobni, preudarni in čustveno radi ugajajo, zanesljivi in velikodušni. Z otroško vero se popolnoma prepuščajo tistim, ki jim zaupajo. Čeprav se zavedajo svoje vrednosti, se pustijo izkoriščati. Med Dvojčkom in Ribo je lahko dinamičen, toda oster odnos. Velikokrat skupaj tekmujeta brez zmagovitega rezultata. Imata različne poglede na pojem prave ljubezni. Za uspeh svojega odnosa se bosta morala potruditi.

Dvojček se v ljubezni ne ujame s škorpijonom

Veseli Dvojček in strastni Škorpijon si izbirata vsak svojo pot in spekter različnih interesov. Škorpijoni so idealističnega mišljenja, živahni v besedah in dejanjih ter intenzivno čustveni. Pod krinko veselja in očarljivosti se otepajo z ljubosumjem, jezo, s sebičnostjo in z oblastnostjo. Njihovo obzorje je območje, ki ga zaznavajo s čuti. Težijo za visokim materialnim standardom in nenehno primerjajo svojo stopnjo uspešnosti. Postanejo lahko pretirano stiskaški. Njihovo premoženje raste počasti in zanesljivo.

Dvojček je razposajen, družaben in prilagodljiv, za ljubosumje se ne zmeni.

Ljubi svobodo in je na določene trenutke spogledljiv. Njuna vladajoča planeta pogojujeta, da se morata za svojo skupno ljubezensko vez zelo truditi. Škorpijoni so pravo nasprotje Dvojčkom. So bolj vročekrvni, čustveno vzkipljivi, maščevalni, cenijo svoj sloves. V nasprotju z Dvojčki, ki so bolj preprosti in veseli, odprti, večni otroci. To pogosto pomeni, da v njunem odnosu ni zanimanja in iskric. Kar je všeč enemu, drugemu ni. Dvojček bo za ta odnos moral veliko potrpeti in se velikokrat ugrizniti v jezik.

S katerimi astrološkimi znamenji se dvojčki v življenju ne ujemate?

KARIERA

Na področju dela in denarja se dvojček najprej znajde v konfliktu s kozorogom, ki je deloven, resen in posloven. Dvojčkova raztresenost in pretirana radovednost kozoroga uničujeta, ob dvojčkih se tudi težko zbere. Dvojčke na področju karire nervirajo tudi ovni, ki želijo biti vedno v vsem prvi in najboljši.

DRUŽINSKI ODNOSI

V družinskih odnosih dvojčki niste najbolj kompatibilni z levi, ki preveč stremijo k temu, da so vedno dobre volje in ne razumejo, da dvojček pač niha z razpoloženjem. Težko v družinskih odnosih sprejema tudi devico, saj dvojčke ne stremi k redu, ampak uživa v svojem kaosu.

Kaj je tisto, kar dvojčke najbolj spravi ob živce v povezavi z ostalimi znamenji?

Dvojčke v odnosu z ostalimi znamenji najbolj spravi ob živce, če morajo delati pod pritiskom, ter če se morajo nečesa striktno držati.