Dnevni horoskop za sredo 24. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 24. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 24. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 24. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Močna in pogumna energija, ki vas bo objela danes, vas bo usmerila k prijetnim soočenjem.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prav je, da poznate svojo pot, vendar je danes priporočljivo, da prisluhnete tudi kakšnemu nasvetu.

astro napoved
Luna v znamenju leva

Luna je v znamenju leva

Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, igre z otroki, špekulacije, šport in javne govore.

Danes praznuje Ajda Smrekar: Astro profil

Nič ni za Ajdo, ki ima Sonce v znamenju ovna izven meja in v življenju si želi pokusiti vse. Ona je tista, ki poskusi vso hrano, potuje v neznano, ter se pogovarja s čim več ljudmi, seveda različnimi. Ne mara, da ji kdorkoli postavlja meje v življenju. Želi biti gospodar svojega časa in usode, zato jo pogosto ne razumejo.

Z Luno v znamenju bika želi, da je vedno tukaj nekdo, ki mu ni vseeno zanjo, kjer čuti občutek varnosti. Z Merkurjem v ovnu ne razmišlja o posledicah, ampak reagira zelo hitro, večkrat prehitro.

Danes praznuje Katja Fašink: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Ovna. Je razgledana in radovedna oseba, ki jo v življenju vodi velika mera optimizma. Zaradi svoje temperamentne narave se zapleta v spore zaradi nepotrebnih malenkosti, ki slabo vplivajo na njen duhovni mir. Njeno gibanje je elegantno, s pridihom uglajenosti.

To je oseba, ki se zna na direkten način postaviti zase in si izboriti zase svoj prostor pod soncem. Mars ima v znamenju Leva, kar ji daje energičnost in samozavest. Če se ne more neposredno pokazati, zna poiskati načine, ki ji pomagajo, da se prebije iz ozadja. Je velikodušna, topla, samozavestna in ustvarjalna.

V celem vesolju ne boš našel osebe, ki bi bila bolj potrebna tvoje ljubezni in naklonjenosti kot si jo ti sam.

Buda

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jožef Stefan, slovenski fizik, matematik, pesnik
  • Alojzija Štebi, slovenska političarka, novinarka
  • Steve McQueen, ameriški filmski igralec
  • Tommy Hilfiger, ameriški modni oblikovalec
  • Jure Godler, slovenski skladatelj, pianist in komedijant

Na današnji dan Slovenija postane članica KEVS, danes OVSE. Prvič so fotografirali Merkur z vesoljskega plovila Mariner. Rockovska skupina Pink Floyd je izdala album z naslovom The Dark Side of the Moon. Rodil se je John Knittel, švicarski pisatelj in Walter Baade, nemško-ameriški astronom. Umrl je Milko Kos, slovenski zgodovinar in Jules Verne, francoski pisatelj.

Katera astrološka znamenja bodo najbolj polna sama sebe?

V današnjem dnevu boste najbolj polni sami sebe rojeni v ognjenih znamenjih.

Dnevni horoskop napoveduje pogum, katera znamenja ga boste znala najboljše izkoristiti?

V današnjem dnevu bodo najbolj pogumna znamenja: oven, bik, lev in strelec.

Preberite tudi: SPOZNAJTE ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJA OVEN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav čez dan kljub luni v levu ne boste najbolje razpoloženi, se boste trudili, da se boste doma z vsemi lepo razumeli.

Če je mogoče, si vzemite trenutek samo zase, všeč vam bo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če morate prebiti led v občutljivi situaciji, izberite najbolj dolgočasno temo, kar si jih lahko zamislite, saj vas spremlja luna v levu, ki bo sama poudarila vaš pogum in okrepila samozavest.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskusite danes, ko se luna sprehaja po levu vse kar se dogaja jemati bolj z lahkotnostjo in z zavestjo, da se stvari lahko spremenijo tudi pri vas. Ni vam potrebno preveč analizirati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni prihaja danes v vaše naročje novost. Vsekakor boste temu posvetili več pozornosti kot v zadnjem času, ne glede na to, ali ste vezani ali pa še iščete sorodno dušo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite danes samoiniciativni, drzni in pogumni, saj boste le tako lahko še hitreje uspeli. V ozračju je z luno v levu energija, ki krepi pogum in vam omogoča rast in razvoj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Odložite nekaj obveznosti in se lotite pospravljanja. Samski se ne boste mogli odločiti, zato se lahko znajdete v nevarnosti, da boste v spletnih klepetalnicah nestrpno klikali nove kandidate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pojavil se bo nepredvidljiv dejavnik na finančnem področju, ki vam bo povzročil nekaj sivih las. Dan z luno v levu vam prinaša večje nihanje, brez trajnejših sprememb.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če se boste lotili razkopavanja preteklosti, potem iščite precej nazaj, tja do korenin se odpravite, odgovori so tam. Vse skupaj bo danes videti kot izguba določenega občutka.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Osredotočite se danes, ko je luna v levu na svoje cilje in ne na neumnosti. Ne bojte se sprememb, saj zaradi njih ne boste razočarani. Dan lahko poveča vašo ozaveščenost glede zanimivih alternativ.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Doma ne boste našli miru, saj boste imeli povsem drugačne poglede kot ostali. Občutek imate, da ne morete svobodno zadihati, zato bi bilo dobro, da se o vsem odkrito pogovorite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Današnji dan bo kljub vplivu lune v levu napet, prehitri boste v besedah in sodbah, marsikomu boste solili pamet s svojimi idejami, ki jim sicer nič ne manjka, a kaj, ko vas ne bodo poslušali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan vam prinaša spremembe, ki bodo povzročile veliko psihičnih obremenitev. Dobro bi bilo, da se obdate s pozitivnimi energijami, ki jih boste našli na spletu ali v knjigi.

Vas zanima: TEDENSKI HOROSKOP