Dnevni horoskop za sredo 19. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 19. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 19. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 19. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se lahko lažje osredotočite na pomembne zadeve ter razvijete svoje talente v za vas pravi smeri.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ponovno boste pridobili zaupanje vase, kar vam lahko koristi na vseh področjih, kjer dvomite vase.

lunin vpliv
Luna v znamenju

Skozi današnji dan bo luna v znamenju leva

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. Dopoldan boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, šport in javne govore. Pozno zvečer ob 22.59 uri preide luna v znamenje device. Iskanje dejavnosti in vadbe, kot sta joga ali pilates, je lahko odlično zdravilo, ko poskušate premagati stres.

Danes ob 21.13 uri nastopi lunin Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Danes praznuje Lucija Čirović: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v 9. Hiši v znamenju bika, zato jo vodi neustavljiva želja po širjenju meja in svojih možnosti. Je večni optimist, ki se z največjim navdušenjem podaja v nove pustolovščine. Privlačijo jo potovanja, študij, daljni kraji, filozofija in vse drugo, kar ji pomaga pridobiti nova spoznanja. Išče pot, resnico in pravico. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju raka v 10. Hiši. Globoko si prizadeva za uspeh v karieri in poklicu. Je tista, ki običajno deluje prva. Pogosto je vodja ali tisti, ki ga vidimo na čelu neke organizacije ali projekta.

Zaradi velike zaloge energije in svoje vzdržljivosti lahko doseže v življenju vidne rezultate. Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju leva v 12. Hiši, zato si želi veliko časa prebiti sama s seboj. Jupiter se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju kozoroga, in sicer v 5. Hiši. Je zelo priljubljena med drugimi ljudmi, prijazna, velikodušna in vedno pripravljena pomagati.

Pravila in modeli uničujejo genija in umetnost.

Heizlit

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ljubo Bavcon, slovenski pravnik
  • Ivo Ban, slovenski gledališki in filmski igralec
  • Lucija Ćirović, slovenska lutkarica, igralka
  • Lucija Stupica, slovenska pesnica
  • Sani Bečirovič, slovenski košarkar

Na današnji dan je bilo v Mariboru ustanovljeno kazinsko in bralno društvo. Napoleon uvede odlikovanje legija časti. Začetek kmečkih in meščanskih uporov v Franciji. Rodil se je Alojz Grnjak, slovenski harmonikar in Mustafa Kemal Atatürk, prvi predsednik Turške republike. Rodila se je tudi Grace Jones, jamajška pevka, manekenka, filmska igralka. Umrla je Jacqueline Kennedy Onassis, ameriška založnica in Čoro Škodlar, slovenski slikar.

Katera astro znamenja boste danes hrepenela po lepih komplimentih?

V današnjem dnevu boste hrepeneli po lepih komplimentih rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in device.

Kakšno bo današnje počutje zaradi vpliva Prvega krajca?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes začeli usmerjati k boljšim priložnostim, dan je ugoden za investicije.

Preberite tudi: POVEZANOST TELESA, DUHA IN DUŠE ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste deležni komplimentov, saj izžarevate neverjetno karizmo in šarm. Če ste samski imate sedaj odlične možnosti da s Prvim krajcem lažje naredite kakšen korak.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaša domislica bo spravila v dobro voljo prav vsakogar. Notranji otrok v vas se bo s Prvim krajcem v levu razživel, kot se že dolgo ni. Dan bo namenjen uživanju in gibanju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prijetno okolje vas bo navdalo s pozitivno energijo, ki jo boste preusmerili tudi na ostale. Tudi v domačem okolju boste skozi dan, ko bo luna v levu zato pozitivno naravnani.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

S svojimi močmi boste z luno v levu na vrhuncu, pokazali boste vse svoje sposobnosti in bujno domišljijo. Poleg tega pa boste vztrajali pri svojih zahtevah, saj so več kot utemeljene.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan se bo začel s prepirom, vendar se vam obetajo pomembne ugotovitve, če se boste le pripravljeni soočiti z njimi. Potlačite ego in priznajte svoje napake, ki se ponavljajo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pogovor vam lahko danes prinese ravnovesje. Tako je pred vami prijeten dan in zadeve se bodo odvijale tako, kot si želite. Pozno zvečer, ko luna preide v vaše znamenje sledi analiziranje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V družinskem krogu boste ob vsakem manjšem prepiru popustili, saj ne želite, da se vam potem kdo maščuje. Nesoglasja vas vedno spravijo v slabo voljo, zato se jim boste izognili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj vas bo v današnjem dnevu, ko nastopi Prvi krajec prijetno presenetilo. Ne belite si glave z analiziranjem, kako in zakaj. Raje uživajte v prednostih nastalega položaja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo bo ovinkaril glede svojih čustev in želja, zato ne boste vedeli, kaj sploh lahko pričakujete. Pomembno je, da poskusite razjasniti situacijo in se čim bolj približate bistvu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dajali boste vtis, da točno veste, kaj hočete, zato vam bo šlo dogovarjanje dobro od rok. V poznih večernih urah s prehodom lune v devico prihaja nekaj napetosti in obremenitev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Lahko ste optimistični, saj boste uspeli s kančkom humorja. Zanimiv dan je pred vami, vse bo potekalo povsem drugače in veliko bolj pozitivno od tistega, kar ste po tihem pričakovali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Iz napetega ozračja se boste preprosto morali umakniti, ker bo postalo vse skupaj prenaporno za vaš okus. Razumljivo, da si boste potem želeli bolj mirno preživeti svoj prosti čas.

Vas zanima: OD NAJBOLJ DO NAJMANJ SREČNEGA ASTROLOŠKEGA ZNAMENJA